ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


  • مدت زمان ماندگاری قهوه ، روش های نگهداری قهوه و ترفندهای نگهداری عطر و بو و خامه و خاصیت قهوه

    سئوالهای زیادی در خصوص قهوه قابل طرح است:

    آیا قهوه فاسد میشود؟

    مدت زمان نگهداری قهوه دم کرده چقدر است؟

    مدت زمان نگهداری قهوه آسیاب شده چقدر است؟

    علائم خراب شدن قهوه فوری چیست؟

    و بسیار سئوالات دیگری که سعی خواهیم کرد تا در این مقاله و مقالات دیگر پاسخ آنها را ارائه نماییم.

    پس با ما در فروشگاه آنلاین قهوه حراجی جهت دریافت پاسخ‌های سوالات فوق همراه باشید:

    مطالعه ادامه مقاله

  • موضوع مهمی که احتمالا بسیاری از علاقه مندان به قهوه تا بحال با آن روبرو شده یا خواهند شد، ریختن قهوه بر روی لباس‌شان می باشد.

    چگونه لک قهوه را از روی لباسمان پاک کنیم؟

    لکه قهوه گاهی اوقات می تواند دائمی و برای همیشه بر روی لباس باقی بماند و لذا به همین دلیل قبل از آسیب زدن دائمی لکه قهوه، مهم است که اقدام لازم و عاجل برای پاک کردن و از بین بردن لکه های قهوه موجود بر روی البسه بلافاصله انجام شود زیرا هرچه لکه زمان بیشتری روی لباس بماند، از بین بردن آن نیز دشوارتر خواهد شد.

    شاید یکی از سخت ترین لحظات زندگی این است که صبح به سختی و با عجله قهوه خود را آماده کنید اما در هنگام خوردن آن، قهوه بر روی لباستان بریزد که این موضوع باعث میشود تا هم لباستان کثیف شود و احتمالا هم بدنتان بسوزد و هم قهوه تان از دست برود.

    در یک زمان سه دردسر یکجا گریبانگیرتان شده است!!!

    مطالعه ادامه مقاله

  • اکثر افراد حتما تابحال اسامی همانند قهوه فرانسه ، قهوه ترک ، قهوه اسپرسو و بسیاری از نام‌های دیگر مانند آمریکانو و موارد مشابه دیگر را در منوی کافه‌ها بسیار مشاهده کرده‌اند و سوالی که با مشاهده این نام ها در ذهن شما بوجود خواهد آمد تفاوت این نوع قهوه ها با یکدیگر هست!

    در این مقاله به بررسی سه نوع اصلی قهوه شامل؛ قهوه اسپرسو و قهوه فرانسه و قهوه ترک و روش دم آوری و درجه آسیاب مورد نیاز برای تهیه این قهوه ها می‌پردازیم.

    در ابتدا و قبل از بیان تفاوت انواع قهوه اسپرسو، فرانسه و ترک لازم است بدانید که نام‌های قهوه اسپرسو، قهوه فرانسه و قهوه ترک تنها به روش تهیه‌ قهوه و درجه آسیاب آنها اشاره دارد و در نوع قهوه مصرفی شما تفاوتی ایجاد نمی‌کند. یعنی هنگامی که شما می‌خواهید قهوه تهیه کنید مهم نیست که کدام نوع قهوه را می‌خواهید تهیه کنید، بلکه باید بر اساس سلیقه خود یکی از انواع قهوه عربیکا و قهوه روبوستا را خریداری نمایید. سپس از فروشنده بخواهید که آسیاب قهوه را متناسب با روش تهیه قهوه و ابزار دم آوری شما آسیاب کند.

    تفاوت قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو در چیست؟

    تفاوت قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو در چیست؟

    در اولین قدم به بررسی تفاوت میان قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو می‌پردازیم. تفاوت قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو تنها در روش دم آوری، ابزار دم آوری قهوه و درجه آسیاب قهوه آنها مربوط است که در نتیجه‌ تفاوت این موارد باعث می‌شود قهوه‌ به دست آمده با استفاده از روش اسپرسو سنگین‌تر از قهوه فرانسه باشد.

    پس آموختیم که اولین تفاوت قهوه اسپرسو و قهوه فرانسه روش دم‌آوری قهوه است. روش دم‌آوری قهوه اسپرسو نسبت به روش دم‌آوری قهوه فرانسه کمی پیچیده‌تر است.

    دومین تفاوت قهوه اسپرسو و قهوه فرانسه در ابزار تهیه قهوه است. قهوه‌ اسپرسو با استفاده از ابزارهایی مانند موکاپات و دستگاه اسپرسوساز برقی و قهوه فرانسه به وسیله ابزارهایی مانند فرنچ پرس و دستگاه فرانسه ساز تهیه می‌شود.

    سومین تفاوت قهوه اسپرسو و قهوه فرانسه در درجه آسیاب پودر قهوه بکار رفته شده است. ابزارهای تهیه قهوه اسپرسو به درجه آسیاب ریزتری نسبت به ابزارهای تهیه قهوه فرانسه نیاز دارند.

    ابزارهای تهیه‌ قهوه اسپرسو با استفاده از فشار بخار آب کار می‌کنند؛ به همین دلیل در هنگام تهیه قهوه و عصاره گیری، سطح پودر قهوه بیشتر در معرض فشار بخار آب قرار گرفته و عصاره بیشتری از آن خارج می‌شود. یکی از دلایلی که قهوه اسپرسو، عصاره قوی‌تر و سنگین‌تری نسبت به قهوه فرانسه دارد همین موضوع است.

    با توجه به موارد بیان شده باید به این نکته توجه داشته باشید که اگر به قهوه‌ای با طعم خاص و یا میزان کافئین مشخصی علاقه دارید باید به نوع دان و یا پودر قهوه‌ای که تهیه می‌کنید دقت بیشتری داشته باشید و ابزار و روش تهیه قهوه در این مورد تاثیر کمتری دارد.

    بعنوان مثال اگر شما علاقمند به قهوه‌ای با تلخی زیاد و کافئین زیاد هستید بهتر است از قهوه روبوستا استفاده کنید و پس از انتخاب نوع دان قهوه از بین انواع مختلف دان‌های قهوه روبوستا (اعم از ویتنام، اندونزی و موارد دیگر) براساس دستگاه و ابزاری که در اختیار دارید از فروشنده بخواهید دان قهوه را برای شما آسیاب کند. البته همانطور که در بالا اشاره شد ابزارهای تهیه قهوه اسپرسو عصاره قوی‌تری نسبت به ابزارهای تهیه قهوه فرانسه تولید می‌کنند، اما تاثیر عصاره به مراتب کمتر از نوع پودر قهوه بکار رفته است.

    پس با توجه به این موارد که بیان شد، عبارت "قهوه فرانسه می‌خواهم" و یا "قهوه اسپرسو می‌خواهم" هنگام خرید قهوه اشتباه است و به جای این عبارات بهتر است از فروشنده پودر و یا دان قهوه‌ای که با ذائقه شما سازگار است را بخواهید.

    اگر شما به قهوه‌ای با تلخی متوسط و ترشی متوسط علاقه‌مند هستید بهتر است از قهوه‌ ترکیبی 50% عربیکا و 50% روبوستا استفاده نمایید. این قهوه ترکیبی برابر از قهوه عربیکا و روبوستا است.

    حال که شما قهوه‌ مورد نظر خود را انتخاب کردید با توجه به نوع وسیله دم آوری خود قادر خواهید بود که قهوه‌های فرانسه و اسپرسو را تهیه کنید؛ که تفاوت این دو نوع قهوه در ابزار تهیه قهوه و درجه آسیاب و عصاره‌ حاصل است.

    بصورت خیلی خلاصه درجه آسیاب قهوه برای تهیه انواع قهوه را بیان کنیم؛ ترتیب میزان آسیاب قهوه و یا تفاوت آسیاب قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو به شرح زیر است:

    فرنچ پرس: آسیاب درشت

    اسپرسو: آسیاب ریزتر نسبت به فرانسه

    تفاوت قهوه ترک با قهوه اسپرسو و قهوه فرانسه در چیست؟

    تفاوت قهوه ترک با قهوه اسپرسو و قهوه فرانسه در چیست؟

    در ابتدا این مقاله به تفاوت قهوه اسپرسو و قهوه فرانسه پرداختیم در این قسمت از مقاله به بررسی فرق میان قهوه ترک با قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو می‌پردازیم.

    اولین تفاوت قهوه ترک با قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو هم مانند آنچه در بالا شرح داده شد در روش تهیه قهوه است. روش تهیه قهوه ترک بسیار ساده‌تر از دو روش تهیه و دم آوری قهوه اسپرسو و قهوه فرانسه است. برای تهیه قهوه ترک تنها کافی است که پودر قهوه را با آب مخلوط کنید و در جازوه ( جزوه ) بریزید و بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.

    دومین تفاوت قهوه ترک با قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو در ابزار تهیه قهوه است. همانطور که در بالا شرح داده شد برای تهیه قهوه اسپرسو از دستگاه اسپرسوساز برقی یا موکاپات و برای تهیه قهوه فرانسه از دستگاه قهوه ساز فرانسه‌ یا فرنچ پرس استفاده می‌شود. اما ابزار تهیه قهوه ترک برخلاف این دو نوع قهوه خیلی ساده است و برای تهیه قهوه ترک داشتن یک قهوه جوش یا جزوه کافی است.

    سومین تفاوت بین قهوه اسپرسو، قهوه فرانسه و قهوه ترک در میزان درجه آسیاب پودر قهوه است. پودر قهوه ترک برخلاف قهوه اسپرسو و قهوه فرانسه درجه آسیاب ریزتری دارد؛ یعنی ریزترین درجه آسیاب قهوه متعلق به قهوه ترک است.

    علاوه بر مواردی که در بالا بیان شد، تفاوت دیگری که قهوه ترک با سایر قهوه‌ها دارد؛ وجود پودر قهوه در داخل نوشیدنی است. در قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو از فیلتر و یا صافی برای جلوگیری از ورود پودر قهوه به داخل فنجان استفاده می‌شود؛ اما در قهوه ترک پودر قهوه در داخل فنجان ریخته می‌شود زیرا پودر قهوه‌ای که داخل فنجان ریخته می‌شود ته‌نشین شده و پس از مصرف قهوه، مقداری از آن در انتهای فنجان باقی می‌ماند و این پودر قهوه ته‌نشین شده همان چیزی است که با آن فال قهوه گرفته می‌شود.

    آموزش تصویری درجه آسیاب مناسب برای انواع دستگاه قهوه ساز

  • درجه حرارت آب مناسب مینی پرسو:

     بهتر است همیشه در مینی پرسو از آب جوش استفاده کنید و برای اینکه بهترین عصاره قهوه را از دستگاه بگیرید، بهتر است دستگاه را از پیش گرم کنید. گرم کردن مینی پرسو به این صورت است که باید مخزن آب جوش را پر نمایید ولی در مخزن قهوه هیچ پودری نریزید سپس دستگاه را ببندید، دستگیره پمپ را آزاد کنید و شروع به پمپ کردن آب جوش نمایید این کار را تا زمانی ادامه دهید تا آب به صورت کامل از دستگاه خارج شود. با این عمل دستگاه شما پیش گرم شده و قهوه ای که بعد از آن تهیه می‌کنید بسیار گرم ، دلچسب و خوش طعم خواهد بود.

    درجه آسیاب مناسب مینی پرسو:

    برای مینی پرسو پودری ، میزان درجه آسیاب قهوه بسیار مهم است. اگر شما پودر قهوه را به صورت آماده از قهوه فروشی خریداری می‌کنید حتما از فروشنده درخواست کنید تا به شما قهوه ای با درجه آسیاب مخصوص اسپرسو بدهد. اما اگر شما خودتان قهوه را در منزل آسیاب می‌کنید با استفاده از راهنمای میزان آسیاب قهوه، باید قهوه خود را با درجه مناسب دستگاه اسپرسو آسیاب نمایید .

    اگر بعد از تهیه قهوه ، اسپرسو بدست آمده رقیق بود این بدان معنا هست که میزان درجه آسیاب شما درشت بوده است و اگر در هنگام پمپاژ کردن به سختی توانستید عمل پمپ کردن را انجام دهید این به معنای آن است که قهوه شما بسیار ریز آسیاب شده و کمی باید درشت تر شود. قهوه ساز همراه

    میزان فشرده کردن قهوه در بسکت مینی پرسو:

    فشرده سازی پودر در محفظه باید به آرامی و مقدار کم انجام پذیرد. اگر می‌خواهید پودر قهوه بیشتری درون بسکت قهوه مینی پرسو بریزید، ابتدا محفظه را تا بالاتر از ظرفیت خود پر کنید و در جای خود قرار دهید سپس نازل پایینی دستگاه را بر روی آن ببندید.

    زمان و تعداد پمپاژ مورد نیاز در دستگاه مینی پرسو:

    اگر بعد از 6 الی 7 بار پمپ کردن، دسته پمپ دستگاه در جای خود کمی محکم شد، کافی است 2 الی 3 ثانیه صبر کنید و با انجام این کار شما به آب این اجازه را می‌دهید که به صورت کامل در قهوه موجود در بسکت پودر قهوه نفوذ کند. بهترین روش پمپ کردن در مینی پرسو قانون یک ثانیه است. قانون یک ثانیه به این صورت است که وقتی دسته پمپ را به داخل فشار می‌دهید یک ثانیه صبر کنید سپس آن را آزاد کنید وقتی که دستگیره بیرون می‌آید مجدد یک ثانیه صبر کنید و همین فرایند را تا پایان کار تکرار کنید. اسپرسوساز همراه

    اگر شما فرایند پمپ کردن را سریع انجام دهید ، فشار مناسب جهت تهیه اسپرسو فراهم نمی‌شود و قهوه خروجی کیفیت خود را از دست می‌دهد.

    کرما یا خامه اسپرسو:

    کرما یا همان به اصطلاح خامه تشکیل شده بر روی اسپرسو ، نشان دهنده نتیجه تلاشی است که شما انجام داده اید. اگر شما در اولین تلاش خود یک کرما طلایی و ضخیم بر روی اسپرسو بدست آورده اید باید به شما تبریک بگوییم چرا که همه مراحل را درست و دقیق انجام داده اید و اگر رنگ کرما شما سفید بود قطعا آب استفاده شده در مینی پرسو شما به اندازه کافی داغ نبوده است و یا دستگاهتان را از پیش گرم نکرده‌اید و اگر بر روی اسپرسو شما هیچ خامه ای تولید نشد و یا بسیار کم بود، مشکلی در میزان آسیاب کردن شما وجود دارد. 

    تفاله قهوه باقیمانده در مینی پرسو:

    زمانی که کار با دستگاه به اتمام می‌رسد و شما مخزن پودر قهوه را خارج می‌کنید ، تفاله باقی مانده در سبد باید متراکم و خشک باشد ، اگر خیس و یا غیر متراکم باشد شما قهوه را به اندازه کافی آسیاب نکرده اید و یا مرحله پمپ کردن را صحیح انجام نداده‌اید .

    روش صحیح تمیز کردن مینی پرسو:

    روش صحیح تمیز کردن مینی پرسو

    هر بار که از مینی پرسو استفاده می‌کنید حتما آن را بشویید. یک شست و شوی ساده با آب بعد از هر بار استفاده از مینی پرسو در عملکرد و طول عمر دستگاه بسیار موثر است. کافی است بعد از استفاده ( اگر دیگر نمی‌خواهید قهوه درست کنید ) مخزن آب دستگاه را پر کنید و بدون ریختن پودر قهوه در دستگاه، یک بار آب را درون دستگاه پمپ کنید این کار تمام بخشهای دستگاه شما را شست و شو می‌کند. ولی اگر می‌خواهید مجدد با دستگاه قهوه درست کنید کافی است محفظه پودر قهوه و قسمت بالایی و نازل را زیر شیر آب بگیرید و آن را بشویید.

    لینک خرید آنلاین مینی پرسو تریم TRIMM از سایت قهوه حراجی

    خرید و فروش و قیمت و مشخصات فنی مینی پرسو تریم TRIMM

  • معرفی 10 روش برای طعم دار کردن قهوه و نوشیدن یک قهوه خوشمزه
    قهوه در واقع به علت عمل برشته کردن یا رست قهوه ؛ تلخ می باشد و شما توانایی تغییر تلخی آن را نخواهید داشت مگر اینکه به آن افزودنی هایی اضافه کنید که طعمی جدید و بی نظیر به آن ببخشد. قهوه ای که عاری از هرگونه افزودنی است و طعمی بسیار تلخ دارد به اسپرسو یا قهوه ی سیاه معروف است. که البته اکثر افراد تحمل شدت تلخی آن را نداشته و به آن شکر یا شیر اضافه می کنند. شکر و شیر در واقع محبوب ترین و اصلی ترین طعم دهنده های قهوه اند اما افراد نمی دانند که گزینه های بیشتر و جالب تری برای طعم دهندگی به قهوه وجود دارد که ما در سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی 10 مورد از افزودنی های جذاب که باعث تغییر بی نظیر در طعم قهوه می شوند را به شما معرفی خواهیم کرد.

    افزودن کره به عنوان طعم دهنده ای بی نظیر:

    شاید با خواندن نام کره گمان کرده باشید که این ترکیب؛ ترکیبی عجیب خواهد بود که طعم خوشایندی به قهوه شما نخواهد داد ، اما جالب است بدانید کره از تلخی قهوه کم کرده و طعمی بی نظیر به قهوه شما می بخشد. فقط باید توجه داشته باشید که مقدار زیادی کره به قهوه خود اضافه نکنید زیرا نصف قاشق کره کافی است که قهوه شما طعمی تازه و عالی به خود بگیرد.

    به کارگیری هل برای تغییر طعم قهوه:

    اگر شما هم از آن دسته از افرادی هستید که چای خود را با هل می نوشید این پیشنهاد؛ عالی ترین گزینه برای شماست. استفاده از مقداری پودر هل در فنجان قهوه ی شما طعم و عطری فوق العاده به آن می بخشد که با تجربه ی آن یکی از طرفداران این ترکیب خواهید بود.

    استفاده از لیمو ترش برای تغییر طعم قهوه:

    استفاده از لیمو ترش یا سایر مرکبات از جمله گزینه هایی است که ممکن است اکثر افراد گمان کنند رابطه خوبی با طعم این ترکیب برقرار نخواهند کرد ، اما اضافه کردن لیمو ترش به قهوه مانند طعم ترکیب چای و لیمو ترش طعمی جدید ؛ فوق العاده و زندگی بخش و خواص دارد که احتمالا عاشق آن خواهید شد و البته امتحان این ترکیب خالی از لطف نخواهد بود.

    عصاره وانیل یک پیشنهاد عالی برای تغییر طعم قهوه:

    احتمالا تا به حال لاته وانیلی را امتحان کرده اید و قطعا یکی از طرفداران طعم بی نظیر آن هستید. پس وقت آن رسیده که طعم بی نظیر قهوه و وانیل را امتحان کنید تا دیگر قادر به نوشیدن قهوه خود بدون وانیل نباشید. با افزودن یک چهارم یا 1/2 قاشق چای‌خوری وانیل به قهوه خود ؛ طعمی هیجان انگیز و مهیج به قهوه اضافه خواهید کرد. اگر مایلید که دانه های قهوه تان طعم وانیل بدهد کافی است یک غلاف وانیل را در دانه های قهوه کشیده و اجازه دهید یک شب بماند، در نتیجه هنگام برشته کردن قهوه ؛ شما یک قهوه خوش طعم با طعم وانیلی دارید.

    اضافه کردن نمک برای تغییر طعم قهوه:

    این یکی از عجیب ترین افزودنی ها است که با استفاده از آن قادرید طعم قهوه تان را تغییر دهید. اگر تا به حال شکلات شور را امتحان کرده باشید و از طرفداران آن باشید قهوه با نمک هم می تواند از ترکیب های مورد علاقه ی شما باشد. اگر دوست ندارید نمک را در فنجان قهوه تان هم بزنید. پیش از دم کردن قهوه تان مقداری نمک بین دو انگشتتان به پودر قهوه تان اضافه کنید.

    عسل؛ گزینه ای محشر برای شیرین کردن قهوه:

    حتما پیش از این به استفاده از عسل برای شیرین کردن قهوه خود فکر کرده اید! چرا که نه؟! عسل یک افزودنی عالی برای کاهش تلخی قهوه و جایگزینی عالی و سالم برای شکر و قند برای افرادی که دارای رژیم غذایی یا به دیابت مبتلا هستند؛ می‌باشد. پس این گزینه عالی و سودمند استفاده کنید.

    استفاده از شیر نارگیل و باقی شیرهای گیاهی:

    ممکن است شما هم به علت علاقه نداشتن به طعم شیر معمولی ترکیب شیر و قهوه را دوست نداشته باشید. پس شیر های گیاهی را امتحان کنید که کالری کمتری دارند از جمله مانند شیر نارگیل.

    شیر نارگیل دارای طعمی فوق العاده است که ترکیبش با قهوه یک نتیجه عالی دارد و شیرینی خاصی به قهوه می بخشد. استفاده از شیر بادام هم می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

    اضافه کردن بستنی به قهوه:

    بهتر است به afogato اشاره کنیم که نوعی بستنی وانیلی است که با ترکیب یک شات اسپرسو طعمی خارق العاده پیدا می‌کند. بنابراین ترکیب بستنی وانیلی و اسپرسو یک انتخاب عالی خواهد بود. ترکیب قهوه و بستنی پر از تضادهای هیجان انگیز است. بستنی سرد با قهوه داغ و تلخی قهوه و شیرینی بستنی احتمالا همان طعم جادویی است که به دنبال آن هستید.

    دارچین ( از قدیمی ترین طعم دهنده های قهوه ):

    دارچین یکی از رایج ترین و قدیمی ترین افزودنی های قهوه است که قطعا در اکثر کافی شاپ ها با آن رو به رو شده اید. دو روش برای استفاده از دارچین برای ترکیب با قهوه وجود دارد:

    روش اول:

    روش اول این است که مقداری از آن را بر روی قهوه خود بپاشید که معمولا در کاپوچینو و لاته از آن استفاده می شود.

    روش دوم:

    و روش دوم این می باشد که آن را با قهوه خود دم کنید .در روش دوم اگر شما پودر دارچین دارید آن را با قهوه ی خود ترکیب کنید و اگر چوب دارچین دارید آن را آسیاب کنید و با قهوه ترکیب کنید که در این صورت شما از عطر و طعم بیشتری در قهوه خود برخوردار خواهید بود.

    استفاده از شکلات به عنوان طعم دهنده:

    شکلات یکی از جذاب ترین و محبوب ترین گزینه ها در بین انواع طعم دهندگان است. به طوری که قهوه موکا که ترکیب شکلات و قهوه است جز پنج قهوه برتر در بین نوشیدنی های کافی شاپ ها است. برای استفاده از شکلات برای طعم دهی به قهوه دو حالت وجود دارد.

    اولین روش استفاده از شکلات تلخ است که در این روش کافی است تکیه ای شکلات در ته فنجان قرار داده و با ریختن قهوه ی داغ بر روی آن باعث آب شدن شکلات شوید.

    در روش دوم شما باید از کاکائو نیبس استفاده کنید. کاکائو نیبس در واقع همان چیزی است که قبل از تبدیل شدن به شکلات هایی که همه ی ما دیده ایم وجود دارد. روش استفاده از این شکلات به این صورت می باشد که دانه ی قهوه ای که برای هر فنجان قهوه کنار میگذارید را با 1/4 قاشق چایخوری شکلات نیبس آسیاب کرده و ترکیب کنید‌ و در مرحله ی آخر آن را دم کنید.

  • مناسب ترین روش و مکان نگهداری از دان و پودر قهوه در منزل

    مناسب‌ترین روش و مکان نگهداری قهوه:

      برای داشتن بهترین فنجان قهوه، باید کار را از تهیه دانه‌های باکیفیت شروع کنید و آن‌ها را به‌ درستی نگهداری نمایید تا حداکثر زمان ممکن تازگی و طعم خود را حفظ نمایند.

      بزرگترین دشمنان دان قهوه شما هوا، رطوبت، گرما و نور هستند. برای حفظ طعم تازه دان قهوه برشته شده تا حد امکان، آنها را در ظرفی غیر شفاف ( ظرف مخصوص نگهداری قهوه ) و در دمای اتاق نگهداری کنید.

    دانه‌های قهوه می‌توانند زیبا باشند، اما استفاده از قوطی‌های شفافی که اجازه عبور نور را از خود می‌دهند، طعم قهوه شما را به خطر خواهند انداخت، متوقف نمایید.

      دان قهوه های خود را در مکانی تاریک و خنک نگه دارید. کابینت نزدیک فر گاز و همچنین مکانهایی روی پیشخوان آشپزخانه که آفتاب شدید بعد از ظهر روی آن می‌تابد، اغلب خیلی گرم هستند و محلی مناسب برای نگهداری از دان یا پودر قهوه آسیاب شده نیستند.

      بسته بندی فروشگاههای خرده فروشی قهوه به طور کلی برای نگهداری طولانی مدت قهوه ایده آل نیستد. در صورت امکان، به مقدار مناسب پودر قهوه بخرید چون قهوه تقریبا بلافاصله پس از برشته شدن شروع به از دست دادن تازگی خود می کند. سعی کنید همیشه مقدار مناسبی از قهوه تازه برشته شده را بخرید که نهایتا برای یک یا دو هفته کافی باشد.

      قرار گرفتن در معرض هوا برای دان های قهوه شما مضر هستند و اگر ترجیح می دهید دانه های خود را در یک ظرف در دسترس نگه دارید، ممکن است ایده خوبی باشد که قهوه خود را به چند قسمت کوچکتر تقسیم کنید و قسمت بزرگتر و بدون استفاده را در یک ظرف دربسته قرار دهید. این امر به ویژه هنگام خرید قهوه از قبل آسیاب شده مهم است، زیرا قرار گرفتن در معرض اکسیژن سرعت افت کیفیت قهوه را افزایش می‌دهد. اگر دان آسیاب نشده می‌خرید، بلافاصله قبل از دم کردن، مقدار مورد نیاز خود را آسیاب کنید.

  • مرکز و بورس سفارش و خرید و فروش و قیمت و مشخصات فنی و نحوه کاربرد و استفاده از قهوه ساز دمی سایفون یا همان وکیوم پات

      در این راهنمای آموزشی بصورت خلاصه و البته مختصر و مفید آموزش تصویری روش استفاده و تهیه قهوه دمی توسط دستگاه قهوه ساز سایفون ( وکیوم پات ) SYPHON را به شما مشتریان محترم آموزش خواهیم داد.

    تاریخچه قهوه ساز سایفون:
    قهوه ساز سایفون که به آن قهوه ساز وکیوم پات (Vacuum Coffee Maker) هم گفته می شود از اولین قهوه ساز هایی است که با شروع موج سوم قهوه، وارد صنعت قهوه شد.
    درمورد اینکه قهوه ساز سایفون در چه سالی و در کجا برای اولین بار ساخته شد، دو نظریه وجود دارد. این دو نظریه به قرار زیر هستند:


    ✅ در دهه 1830 توسط فردی آلمانی به نام لوف در آلمان برای اولین بار ساخته شد.
    ✅ در سال 1840 فردی به نام مادام وسیو در فرانسه این دستگاه را ثبت اختراع کرد.


    📌 طرز تهیه قهوه با سایفون:
    آماده کردن قهوه با قهوه ساز سایفون بسیار راحت می باشد. اما نباید انتظار داشت که در همان دفعات اول به طعم و مزه ایده آل رسید. قطعا با تمرین و تکرار به طعم دوست داشتنی خود می رسید.خرید سایفون


    برای درست کردن قهوه با این قهوه ساز مراحل زیر را انجام دهید:


    در اولین قدم باید دان قهوه را آسیاب کرد. برای دم کردن قهوه با سایفون باید دانه های قهوه را در اندازه متوسط آسیاب کرد. اندازه دانه های قهوه باید کمی از اسپرسو درشت تر باشد.
    بعد از آُسیاب کردن قهوه، آب را در درون قوری قهوه زیرین می ریزیم. سپس فیلتر مخصوص این قهوه ساز را درون قوری قهوه بالایی قرار داده و فنر آن را از درون لوله ای که این دو قوری را به هم متصل می کند، عبور می دهیم.


    سایفون را بر روی حرارت قرار می دهیم. حرارتی که برای این قهوه ساز مناسب است، وارمر و برنر می باشد. زمانی که آب به جوش آمد از لوله اتصال دهنده دو قوری بالا رفته و وارد مخزن قهوه می شود.خرید سایفون هاریو


    در این زمان پودر قهوه را به آب اضافه می کنیم و با یک قاشق یا یک ابزار دیگر آن را هم می زنیم تا آب و پودر  قهوه به خوبی با هم ترکیب شوند.


    بعد از گذشت چند دقیقه قهوه ساز سایفون را از روی حرارت برمیداریم. با کم شدن حرارت خلا موجود در قوری زیرین باعث می شود عصاره قهوه از قوری بالایی به قوری پایینی ریخته شود.


    بعد از اینکه کاملا عصاره قهوه به مخزن پایینی وارد شد، مخزن بالایی را برداشته و قهوه ای که آماده شده است را در درون فنجان می ریزیم.خرید سایفون بوئینگ

    فیلم آموزش استفاده از سایفون

  • فرنچ پرس چیست؟

    آشنایی با فرنچ پرس و طرز تهیه قهوه فرانسه با آن

    فرنچ پرس دستگاهی است که فرانسوی ها برای تهیه قهوه از آن استفاده می‌کنند. قهوه فرانسه طعم خوش خود را به فرنچ پرس مدیون است. در تهیه قهوه با استفاده از این دستگاه دانه‌های قهوه چربی مفید خود را از دست نمی‌دهند.

    این در حالی است که روش‌های دیگر تهیه باعث هدر رفتن بخشی از این روغن می‌شوند. علاوه بر این در تهیه قهوه با استفاده از این دستگاه کنترل بیشتری روی فرایند تهیه داریم.

    فرنچ پرس (French press یا پرس پات) یک وسیلهٔ ساخت قهوه است که توسط آتیو کالیمانی (Attilio Calimani) ایتالیایی در سال 1929 اختراع شد. این روش ساخت قهوه با نام‌های متفاوتی در کشورهای دنیا شناخته می‌شود.

    هنگامی که قهوه درست می‌کنیم درجه حرارت آب و مدت زمان تهیه قابل تنظیم است، از این رو می‌توانیم براساس سلیقه خود قهوه‌ را درست کنیم. در حقیقت در این روش ما از پارامتر‌های خاص خودمان استفاده می‌کنیم.

    یکی دیگر از موارد کاربرد فرنچ پرس در مسافرت‌ یا طبیعت‌گردی است. از آن‌جایی که این دستگاه نیازی به برق ندارد و تنها آب جوش کافی است، می‌توان به راحتی آن را در طبیعت استفاده کرد.

    همچنین شما برای تهیه انواع دمنوش و حتی تهیه قهوه سبز می‌توانید از این دستگاه استفاده کنید.

    بیشتر بدانید : طرز تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس‌ به شیوه فرانسوی ها

    جهت مطالعه ادامه این راهنمای آموزشی روی لینک زیر کلیک نمایید

    آشنایی با فرنچ پرس و طرز تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

  • آشنایی با 12 مدل نوشیدنی قهوه بر پایه اسپرسو

    اسپرسو (espresso):

    قهوه اسپرسو پایه نوشیدنی‌های بسیاری است که از موکاپات یا دستگاه اسپرسوساز برای تهیه آن استفاده می‌کنیم. به واحد اندازه‌گیری اسپرسو شات می‌گوییم که هر شات معادل 25 الی 28 سی سی است. زمانی که اسپرسو را با موکاپات تهیه می‌کنیم، باید به حجم خروجی قهوه دقت کنیم. مثلا اگر موکاپات 2 نفره است، حجم قهوه خروجی باید حدوداً 50 الی 56 سی سی باشد و اگر حجم خروجی بیش‌تر شود اسپرسو آبکی می‌شود. همچنین در صورتی که از دستگاه اسپرسو ساز استفاده می‌کنیم از لحظه‌ای که نوشیدنی اسپرسو شروع به ریختن در فنجان می‌کند، 25 الی 28 ثانیه زمان تهیه اسپرسو است و بعد از آن باید گرفتن اسپرسو را قطع کنیم.


    دبل اسپرسو (double espresso):

    دبل اسپرسو معادل دو شات اسپرسو (50 الی 56 سی سی ) در یک فنجان است.


    ماکیاتو (macchiato):

    ماکیاتو یک شات اسپرسو است که مقدار کمی شیر فوم گرفته شده و فوم شیر به آن اضافه می‌کنیم تا طعم اسپرسو ملایم‌تر شود. البته در کشورهای مختلف ماکیاتو به روش‌های متنوعی و مختلف سرو می‌شود، اما روش سنتی و اصلی تهیه ماکیاتو ثابت است؛ که برای تهیه آن یک شات اسپرسو را در فنجان مخصوص اسپرسو می‌ریزیم و مقدار کمی شیر و فوم شیر به آن اضافه می‌کنیم.


    لانگ ماکیاتو (long macchiato):

    لانگ ماکیاتو شباهت زیادی به ماکیاتو دارد، با این تفاوت که برای تهیه آن از دو شات اسپرسو استفاده می‌کنیم.


    ریستریتو (ristretto):

    ریستریتو یک شات اسپرسو است که برای تهیه آن از همان روش گرفتن اسپرسو استفاده می‌کنیم ولی زمان عصاره گیری نصف زمان استاندارد برای اسپرسو بوده که در نتیجه حجم قهوه خروجی نصف اسپرسو است و قهوه غلیظ‌تر و تیره‌تر خواهد بود.


    آمریکانو (americano):

    آمریکانو آب داغ به همراه یک یا دو شات اسپرسو است که بر روی آن ریخته می‌شود. برای تهیه آن 2/3 فنجان را با آب داغ پر می‌کنیم و یک شات اسپرسو روی آن می‌ریزیم.


    لته یا کافه لته (cafe latte):

    کافه لاته یک نوشیدنی پر طرفدار و محبوب است که برای تهیه آن به اسپرسو شیر فوم گرفته شده و فوم شیر اضافه می‌کنیم. به دلیل داشتن حجم بالای شیر این نوشیدنی قهوه بر پایه اسپرسو طعمی بی‌نظیر و تلخی ملایمی دارد. برای تهیه لته یک یا دو شات اسپرسو را در فنجان می‌ریزیم و شیر فوم گرفته شده را به آن اضافه می‌کنیم و روی آن را با مقدار خیلی کمی فوم شیر می‌پوشانیم و البته می‌توان با استفاده از شیر و قلم لته آرت طرح‌های بسیار جالب و زیبایی روی قهوه ایجاد کرد که به لته آرت می‌گوییم.


    کاپوچینو (cappuccino):

    کاپوچینو از نظر ترکیب، شبیه به لته است ولی لته و کاپوچینو با هم تفاوت دارند.
    حجم قهوه برای لته و کاپوچینو یکی است ولی در لته حجم شیر نسبت به کاپوچینو بیش‌تر است. کاپوچینو چون حجم شیر کمتری دارد طعم قهوه در آن بیش‌تر احساس می‌شود.
    فنجون سرو لته معمولا 280 سی‌سی و فنجون سرو کاپوچینو 220 سی‌سی است.


    فلت وایت (flat white):

    فلت وایت یکی دیگر از نوشیدنی‌های گرم قهوه بر پایه اسپرسو است که بیشتر در کشورهای استرالیا و نیوزلند سرو می شود.
    این قهوه بسیار شبیه به کاپوچینو است با این تفاوت که لایه فوم روی آن را ندارد. یک یا دو شات اسپرسو را در یک فنجان می‌ریزیم و شیر فوم گرفته شده را به آن اضافه می‌کنیم.


    پیکولو لته (piccolo latte):

    پیکولو لته در واقع همان لته است که در فنجان اسپرسو سرو می‌شود و طعم آن بخاطر شیر فوم گرفته شده و فوم شیر ملایم‌تر است. برای تهیه پیکو لته یک شات اسپرسو یا یک شات ریستریتو را داخل فنجان اسپرسو می‌ریزیم و شیر فوم گرفته شده با مقدار کمی فوم شیر به آن اضافه می‌کنیم.


    موکا (mocha):

    موکا ترکیبی است از کاپوچینو و شکلات. این نوشیدنی قهوه بر پایه اسپرسو از ترکیب اسپرسو، سس شکلات، شیر فوم گرفته شده و فوم شیر تهیه می‌شود. برای آماده کردن موکا، سس شکلات را کف فنجان سرو ریخته، یک یا دو شات اسپرسو به آن اضافه می‌کنیم و آن‌ها را ترکیب می‌کنیم. سپس شیر فوم گرفته شده را به فنجان اضافه می‌کنیم و کمی فوم شیر روی آن می‌ریزیم. می‌توانیم روی نوشیدنی را با پودر کاکائو تزیین کنیم.


    آفوگاتو (affogato):

    آفوگاتو یک دسر ساده و دل‌چسب بر پایه اسپرسو است که در تابستان محبوبیت زیادی پیدا می‌کند و بطور معمول به عنوان دسر بعد از غذا سرو می‌شود. اسپرسو با آفوگاتو با قرار دادن یک اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی درون یک فنجان حاوی یک یا دو شات اسپرسو آماده می‌شود.

    خرید آنلاین و اینترنتی قهوه در تهران

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test