ضمن تشکر بابت انتخاب سایت قهوه حراجی، در صورت نیاز جهت دریافت مشاوره، میتوانید از طریق شماره 09058733833 با واحد فروش تماس گرفته یا در واتساپ و تلگرام پیام دهید
قهوه عربیکا چیست و چرا نوشیدن یک شات و فنجان از قهوه عربیکا در بین مصرف کنندگان قهوه اینقدر محبوب و مورد علاقه آنها است؟
قهوه عربیکا چیست؟ و آیا عربیکا نام قهوه است و ارتباطی به کلمه “عربی” دارد؟
در این مطلب، در خصوص دانه قهوه عربیکا صحبت خواهیم کرد.
لطفا با ما در بخش آموزش فروشگاه قهوه حراجی همراه باشید.
درختان قهوه عربیکا Arabica در ارتفاع 1000 تا 2000 متری از سطح دریا است و این درختان به شرایط آب و هوایی بسیار حساس بوده و نسبت به آفات نیز بسیار آسیب پذیرتر هستند و یکی از دلایل گرانتر بودن دانه قهوه عربیکا نیز، همین شرایط سخت و حساس رشد این درخت است.
آشنایی با ویژگی های دانه قهوه عربیکا:
همه انواع قهوه دارای خصوصیات ویژه خود هستند که آنها را از نوع دیگر قهوه ها متمایز می کند؛ قهوه عربیکا نیز مشخصات و ویژگی های خاص خود را دارد که در ادامه این ویژگی های قهوه عربیکا را برای شما به تفکیک شرح خواهیم داد:
طعم و عطر عالی قهوه عربیکا
ترشی به نسبت بیشتر قهوه عربیکا
کافئین پایینتر نسبت به قهوه ربوستا و لازم به توضیح است که میزان کافئین موجود در این دانهها بین 8/. الی 1٫4 است.
شاخص ترین خصوصیت طعمی دانه قهوه عربیکا، اسیدیتی کمتر است و بادی این دانه، متوسط 1٫2 درصد میباشد که البته مزرعه به مزرعه با یکدیگر تفاوت دارند.
دانههای قهوه عربیکا بیضی شکلتر است.
عربیکا قند و چربی بشتری نسبت به دانه های ربوستا دارد.
دانههای قهوه عربیکا در برابر آفات مقاومت کمتری دارند.
دانه قهوه عربیکا قیمت گرانتری نسبت به دان قهوه روبوستا دارد.
75 درصد قهوه جهان عربیکا و 25 درصد را ربوستا تشکیل میدهد.
تشخیص نوع عربیکا یا روبوستا در دانه خام آسان تر است
جالب است بدانید شهرت و دلیل نامیده قهوه عربیکا بر روی این دانه به این دلیل آن است که در گذشته آن را قهوه عربی مینامیدند.
ظاهر دانه قهوه عربیکا:
این دانه ها دارای ظاهری تقریبا صاف و تخت میباشند. خط وسط این دانه ها دارای کمی انحنا است که با کمی دقت میتوان آن را از گونه روبوستا تشخیص داد.
در ادامه میتوانید با مطالعه این مقاله با دانه قهوه عربیکا بیشتر آشنا شوید.
خاستگاه قهوه عربیکا:
خاستگاه و مناطق اصلی کشت قهوه عربیکا در گذشته، منطقه کوهستانی یمن، اتیوپی (جنوب غربی) و سودان (جنوب شرقی) بوده است و البته نام عربیکا بی ارتباط به یمن و کشورهای عربی نیست که در خصوص واژگان بیوگرافی و تاریخچه قهوه در مطلب دیگری صحبت خواهیم کرد.
اگر نیاز به آرامش و خوابی آسوده و لذت بخش دارید، پیشنهاد میکنیم از قهوه عربیکا که کافئین بسیار پایینتری نسبت به قهوه روبوستا دارد، استفاده کنید. لازم به ذکر است که حدود سه چهارم مردم جهان از دانههای عربیکا استفاده میکنند و البته فراموش نکنید کافئین در مزاج های مختلف حالات مختلفی را در بدن فرد ایجاد میکند.
از خصوصیات دیگر قهوه عربیکا میتوان به گستردگی عطر و طعم آن اشاره کرد.
طعم های گلی، میوه ای، شکلاتی، آجیلی، مرکباتی و .. را میتوانید در این نوع قهوه بیابید. اشخاصی که با نوشیدن قهوه دچار تپش قلب میشوند یا مشکلات گوارشی دارند، باید قهوه های عربیکا را برای نوشیدن انتخاب نمایند.
تصویری از درخت قهوه عربیکا
کشور های تولید کننده دانه عربیکا:
از مناطق تولید کننده این دانه میتوان به کشورهایی چون برزیل، کنیا، کلمبیا، اتیوپی، گواتمالا، سوماترا پرو، کاستاریکا، هندوراس و .. اشاره کرد.
معایب و مزایای قهوه عربیکا:
قهوه عربیکا دارای طعم بی نظیر و ترشی است، این قهوه در مقایسه با دانه های روبوستا کافئین کمتری دارد و البته باید بدانید که قهوه عربیکا به علت داشتن مقادیر زیاد آنتی اکسیدان دارای خاصیت ضد سرطان است.
این قهوه خواص ضد میکروبی داشته و از بروز آلزایمر، پارکینسون و بیماری های اختلال حافظه جلوگیری می کند. پتاسیم بالا از دیگر خواص قهوه عربیکا است، به همین دلیل برای تقویت ناخن و استخوان ها بسیار مفید است.
از معایب قهوه عربیکا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
قهوه عربیکا قیمت گرانتری نسبت به قهوه روبوستا دارد.
قهوه عربیکا بر عکس قهوهو روبوستا در برابر آفات آسیب پذیری بیشتری دارد.
قهوه عربیکا در مقایسه با دانه های قهوه ربوستا قند و چربی بیشتری دارد.