ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


احتمالا برای بسیاری از علاقه‌مندان قهوه در خصوص کرما قهوه سئوال پیش آمده است، لذا تصمیم گرفتیم تا این موضوع را طی مقاله برای شما شرح دهیم و در نتیجه شما دوستدار قهوه را با یکی از اجزاء قهوه اسپرسو آشنا نماییم تا به کمک این موضوع در زمان خرید، بتوانید قهوه‌ مناسب‌ و باکیفیتی را تهیه کنید.

معنا و مفهوم کرما قهوه یا فوم قهوه چیست؟

فوم قهوه یا کرما قهوه در زمان عصاره‌گیری قهوه اسپرسو ایجاد می‌‌گردد. کرما کف و یا خامه‌ خوش عطر و طعم قهوه‌ای رنگ مایل به رنگ قرمز است که روی سطح یک از سه سطح شات اسپرسو شما ایجاد می‌گردد.

در روش تهیه‌ قهوه اسپرسو، آب پس از افزایش دما، تحت فشار قرار می‌گیرد و همین امر باعث می‌شود تا دی اکسید کربن بیشتری در خود حل کند که این گاز در دانه‌های قهوه وجود دارد و هنگام تهیه قهوه ایجاد می‌شود.

هنگامی که قهوه دم می‌کشد، طی مسیر عبور تا رسیدن به فنجان، به فشار اتمسفر طبیعی باز می‌گردد، نمی‌تواند تمام مقدار گاز را در خود نگه دارد، بنابراین این گاز به صورت حباب‌های ریز بیشماری از محلول خارج می‌شود و سپس این حباب‌ها در قهوه گیر می‌کنند و به صورت کف پایدار در سطح ظاهر می‌شوند که این کف ایجاد شده در سطح قهوه همان کرما است.

معنا و مفهوم کرما قهوه یا فوم قهوه چیست؟



کرما یا خامه‌ قهوه به عنوان یک بخش اصلی جهت تهیه کاپوچینو و لته بسیار مهم است، چرا که آنچه این دو نوشیدنی را از قهوه اسپرسو و یا سایر نوشیدنی‌های دیگر که بر پایه اسپرسو تهیه می‌شوند جدا می‌کند، همین کرما قهوه است. 

وجود عالی و کامل فوم در یک شات قهوه اسپرسو و یا یک فنجان کاپوچینو و لته نمایانگر یک قهوه اسپرسو، کاپوچینو یا لته با کیفیت و بی‌نظیری است که یک باریستا (شخص تهیه کننده قهوه) ماهر و حرفه‌ای میتواند آنرا تهیه و عرضه نماید.

از آنجا که برای تشکیل کرما نیاز به فشار بالایی در هنگام استخراج عصاره قهوه می‌باسد، قهوه‌سازهای دستی از جمله موکاپات قادر به تولید کرما یا خامه قهوه نخواهند بود و فقط از طریق دستگاه‌های اسپرسو ساز می‌توان فشار مورد نیاز جهت تولید کف را ایجاد و یک کرما خوب را تهیه کرد.

زمان استخراج عصاره‌ قهوه از یک دستگاه اسپرسو ساز با کیفیت، اصولا بین 15 تا 30 ثانیه است و الیته ممکن است این زمان در هر دستگاه متفاوت باشد.

کرما یا همان خامه قهوه ایده آل چیست؟

چندین ویژگی وجود دارد که مشخص می‌کند آیا یک خامه یا فوم کیفیت لازم را دارد یا خیر که در ادامه این مقاله این موارد عبارتند را شرح خواهیم داد.:

1.  یک کرما ( خامه قهوه  ) باید تعادل رنگ مناسبی داشته باشد:

 کرما یا فوم قهوه اسپرسو باید به رنگ قرمز و یا طلایی قرمز باشد. در ضمن فوم باید صاف باشد. فوم یا خامه قهوه از هزاران حباب ریز تشکیل شده است و یک سطح مخملی دارد. باید دقت شود که در کرما خوب، جایی برای حباب‌های بزرگ وجود ندارد.

2 . کرما خوب قدرت پایداری بالایی دارد:

در حالت ایده آل، کرما حدود دو دقیقه قبل از ناپدید شدن در اسپرسو باقی می‌ماند و کرمایی که در کمتر از یک دقیقه از بین برود کیفیت لازم را ندارد.

3 . کرما ( فوم ) ایده آل خیلی ضخیم و یا خیلی نازک نیست!

کرما یا خامه مناسب قهوه حدود 0.1 از حجم اسپرسو را به خود اختصاص می‌دهد.

توجه به این نکته ضروری است که استفاده از قهوه‌های با کیفیت تضمین کننده ایجاد کرما و فوم خوب نیست و تشکیل فوم ارتباطی به کیفیت قهوه ندارد. اما استفاده از قهوه عربیکا فوم بهتری نسبت به قهوه روبوستا به ما می‌دهد.

چه موضوعی در استخراج کرما ( خامه قهوه ) موثر است؟

عوامل گوناگونی وجود دارند که بر رنگ، ضخامت و ظاهر کلی کرما و خامه قهوه تأثیر گذارند. برخی از این موارد عبارت است از: درجه حرارت آب جوشانده شده، آسیاب قهوه، نوع عربیکا و روبوستا قهوه، مدت زمانی که از رست قهوه می‌گذرد، مدت زمان تهیه قهوه و گونه‌ی دانه‌های قهوه استفاده شده.

اگر در رابطه با انواع دانه قهوه اطلاعاتی ندارید می‌توانید  مقاله "معرفی انواع قهوه عربیکا و قهوه روبوستا" را مطالعه فرمایید.

آیا کرما (فوم) به معنای اسپرسو خوب است؟

پاسخ این سوال خیر است. به عنوان مصرف کننده قهوه، نیازی به نگرانی در مورد فوم یا خامه قهوه نیست. ممکن است یک اسپرسو که دارای مزه عالی است دارای کمی فوم باشد و یا برعکس یک لایه بزرگ فوم ممکن است یک اسپرسو بد را پنهان کند.

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test