Addurl.nu آنچه باید در خصوص قهوه بدانید
از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه

ثبت نام

تاریخچه قهوه

  گردونه رایحه قهوه | عطر و طعم قهوه

گردونه عطر وطعم قهوه

قهوه با توجه به نوع فرآوری، ارتفاع محل رشد، نوع برشت قهوه و نوع دم آوری می تواند طعم ها و رایحه های گوناگونی از خود بروز دهد.

فرگرنس چیست؟

به عطر و بوی قهوه خشک پس از آسیاب، فرگرنس (Fragrance) می گوییم.
این رایحه همان چیزی است که ما از آن بعنوان بوی قهوه یاد می کنیم.

آروما چیست؟

به رایحۀ قهوۀ دم شده، آروما (Aroma) می گوییم.
آروما مجموعه گازهای محبوس شده در قهوه است که طی فرآیند برشتکاری در دانه قهوه پدید می آید.
ما آروما را علاوه بر بینی (Orthonasal Smell) از طریق حسگرهای بویایی دهان (Retronasal smell) نیز درک می کنیم.
به علت وجود همین حسگرها است که ما در کاپینگ برای درک آروما، هورت می کشیم (Slurp).
بطور کلی تجربۀ درک طعم ها و رایحه های موجود در قهوه کاملا تجربی می باشد و تنها قهوه آزمایان حرفه ای قادر به درک تمامی خانوادۀ طعمی و عطری قهوه هستند.
انجمن قهوه تخصصی (SCA، این عطر ها و طعم ها را به صورت دقیق توضیح می دهد.
شما با انجام کاپینگ های مختلف و تست طعمی قهوه های مختلف می توانید به تجربه درک انواع طعم ها و رایحه های قهوه برسید.
آروما معیاری برای کیفیت قهوه نیز می باشد و می تواند خوشایند یا ناخوشایند باشد.
در این گردونه، دسته آروماهای برشته و صنعتی از رایحه های ناخوشایند موجود در قهوه می باشند.
این گردونه به شما کمک می کند تا انواع رایحه های موجود در قهوه را بشناسید.
برای شناخت بهتر دوستان از اصطلاحات تخصصی، تصمیم گرفتیم تا منبع لاتین این گردونه را نیز ارائه دهیم.

ادامه مطلب...

  هر آنچه در مورد قهوه باید بدانید

هر آنچه در مورد قهوه باید بدانید

مقالات زیادی درباره خواص قهوه و همچنین مضرات آن منتشر و همین مسئله باعث سردرگمی بسیاری شده  و این سوال مطرح می شود که بالاخره قهوه مفید است و یا مضر؟

اولین نکته که باید در نظر گرفت این است که به مانند تمام مواد غذایی مصرف قهوه در حد اعتدال برای بعضی از افراد مفید است اما می تواند برای بسیاری از جمله کسانی که به فشار خون، بیماری های قلبی، اضطراب، بی خوابی، تنگی نفس و غیره مبتلا می باشند مضر و حتی خطرناک باشد.

در این مقاله به بررسی دقیق تر خواص قهوه و مضرات آن می پردازیم:

قهوه چیست؟

همه ما دانه های قهوه را دیده ایم اما بسیاری از ما اطلاعات کافی درباره درخت قهوه نداریم مگر کسانی که محل پرورش درختان قهوه را از نزدیک دیده باشند.

دانه های قهوه در حقیقت تخم و یا دانه های داخل میوه ای است که به آن گیلاس قهوه گفته می شود، بعد از چیدن گیلاس قهوه از درخت دانه های داخل آن را از میوه جدا می کنند، روش های مختلفی برای جدا کردن دانه ها از گیلاس قهوه وجود دارد، بعضی از شرکت های تولید کننده قهوه بعد از چیدن میوه اجازه می دهند گیلاس قهوه کاملا خشک شود و سپس دانه ها را از آن استخراج می کنند و بعضی دیگر قبل از خشک شدن میوه و یا حتی بلافاصله بعد از چیدن اقدام به انجام آن می کنند، زمان جدا کردن دانه ها در طعم و کیفیت نهایی قهوه تاثیر گذاشته و باعث تفاوت در طعم محصول بدست آمده که به آن قهوه سبز گویند می شود.

ارتفاع درخت قهوه در حدود ۱۰ متر(۳۰ فوت) و پر از شاخه هایی است که با برگ های سبز تیره پوشیده شده اند. تقریبا سالی یک بار این درختان میوه می دهند و عمر متوسط درختان قهوه بین ۲۰ الی ۳۰ سال است.

 

هر آنچه در مورد قهوه باید بدانید

ادامه مطلب...

  آشنایی با قهوه و تاریخچه آن

درباره قهوه: 

 قهوه نوعی نوشیدنی رایج است که از دانه‌های بوداده و آسیاب‌شدهٔ گیاه قهوه به دست می‌آید. گیاه قهوه بومی مناطق نیمه‌گرمسیری آمریکا و برخی از جزایر جنوب و جنوب شرق آسیا است، این گیاه از آفریقا به سایر نقاط جهان پراکنده شد و در حال حاضر در بیش از ۷۰ کشور کشت می‌شود که در درجهٔ اول مناطق استوایی آمریکا، جنوب شرقی آسیا، هند و آفریقاست، هنگام رسیدن میوهٔ گیاه قهوه، دانه‌های قهوه را برداشت و فرآوری می‌کنند. دانه‌های قهوهٔ خشک شده به درجات مختلف برشته می‌شوند، بسته به عطر و طعم مورد نظر، درجه‌بندی‌های مختلفی برای این محصول در نظر گرفته شده‌است، قهوه کمی اسیدی است و می‌تواند به علت داشتن کافئین بالا موجب تحریک انسان گردد.

 

برای خرید آنلاین قهوه و ارسال پستی قهوه کلیک نمایید

ادامه مطلب...