ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


  • چگونه قهوه در 5 قرن پیش توانست جهان را دگرگون کند؟

     متاسفانه جهانی شدن قهوه به تشدید بردگی کمک کرد!

     بیش از 5 قرن پیش زمانی که قهوه یک محصول محلی در قلمرو‌های آفریقای شرقیِ اتیوپی و یمن محسوب می‌شد، راهبان صوفی عرب از نوشیدن قهوه هدفی مشابه انسان‌های امروزی داشتند و آن انرژی گرفتن برای بیدار ماندن بود؛ ولی در آن زمان هدف آن‌ها از بیدار ماندن چه بود؟

    پاسخ: هوشیاری برای نماز شب.


     قهوه در قرن‌ها مسیرِ تبدیل شدن به یک کالا و نوشیدنی جهانی و ابزاری برای ساخت امپراتوری‌ها و همچنین محرک انقلاب صنعتی و بعضی اوقات نیروی محرکه‌ نه چندان مشهود در پس استثمار انسانی، برده‌داری و جنگ‌های پرآشوب داخلی بود.


     قهوه به مرور زمان راه و رسم زندگی، کار و تعامل مردم را تغییر داد. در این مقاله با شش روشی که قهوه توانست بوسیله آنها دنیا را متحول کند، آشنا خواهید شد.


    چگونه قهوه در 5 قرن پیش توانست جهان را دگرگون کند؟

  • آشنایی با قهوه و تاریخچه پیدایش و مصرف قهوه

    درباره قهوه و تاریخچه پیدایش و مصرف قهوه: 

     قهوه نوعی نوشیدنی رایج است که از دانه‌های بوداده و آسیاب‌شدهٔ گیاه قهوه به دست می‌آید. گیاه قهوه بومی مناطق نیمه‌گرمسیری آمریکا و برخی از جزایر جنوب و جنوب شرق آسیا است، این گیاه از آفریقا به سایر نقاط جهان پراکنده شد و در حال حاضر در بیش از 70 کشور کشت می‌شود که در درجهٔ اول مناطق استوایی آمریکا، جنوب شرقی آسیا، هند و آفریقاست، هنگام رسیدن میوهٔ گیاه قهوه، دانه‌های قهوه را برداشت و فرآوری می‌کنند. دانه‌های قهوهٔ خشک شده به درجات مختلف برشته می‌شوند، بسته به عطر و طعم مورد نظر، درجه‌بندی‌های مختلفی برای این محصول در نظر گرفته شده‌است، قهوه کمی اسیدی است و می‌تواند به علت داشتن کافئین بالا موجب تحریک انسان گردد.

     

    مطالعه شرح کامل مقاله

  •  آشنایی با کشف و گسترش کشت و مصرف قهوه در جهان

    ممکن است تاکنون برای شما این موضوع خیلی مهم نبوده است که تاریخچه پیدایش قهوه در دنیا را بطور مختصر مرور نمایید و ممکن است حتی تصور کرده باشید که قهوه نیز یک نوشیدنی خاص و حاصل گیاه قهوه است و ضرورتی ندارد به دنبال تاریخچه آن بگردیم، اما اگر بدانید که کشف گیاه و دانه قهوه به گله ای از بزها در قاره افریقا مربوط می‌شود، آنگاه کنجکاو خواهید شد. در ادامه مقاله شما را تاریخچه کشف و گسترش کشت و مصرف قهوه در جهان آشنا خواهیم کرد.

     

    کشف قهوه در فلات اتیوپی:

    شاید تصور می‌کنید که بذر گیاه قهوه از همان آغاز مانند دوره حاضر در اغلب نقاط جهان وجود داشته است. پاسخ کمفی است! و اما واقعیت موضوع چیز دیگری است. جالب است بدانید کشف دانه قهوه به فلات اتیوپی و منطقه ای با عنوان کافا باز می‌گردد.

    روزی که چوپان اهل اتیوپی گله ای از بزهای خود را برای چرا به این منطقه کافا برده بود، شاهد افزایش انرژی بزهای خود شد. وی در هنگام شب که در خواب بود متوجه شد بزها همچنان پر انرژی و فعال هستند و هیچ کدام نخوابیده اند.

    صبح روز بعد بار دیگر بزها را برای چرا به منطقه کافا برد. بزها بعد از یک استراحت محدود به چرا پرداخته و باز هم انرژی مضاعفی دریافت کردند. چوپان که از شیطنت بزها کلافه شده بود با خستگی تمام به روستا باز گشت، اما باز هم موفق نشد تا در طول آن شب استراحت کند.

    چوپان متعجب از این همه انرژی بزها، داستان را برای بزرگ روستا تعریف کرد و بزرگ روستا بعد از قدری تفکر از چوپان درخواست کرد تا قدری از گیاهان منطقه کافا را برای او بیاورد.

    بزرگ روستا روز بعد مقداری از گیاهان منطقه کافا را در آب جوش ریخته و بعد از دم کردن آنها، یک لیوان از این نوشیدنی تلخ را نوشید. بزرگ روستا نیز در تمام طول شب بیدار ماند و نخوابید، وی پس از نوشیدن قهوه انرژی سرشاری داشت و به هیچ وجه احساس رخوت و سستی نمی‌کرد، این موضوع را با اهالی روستا در میان گذاشت و همین امر باعث شد تا توجه اغلب مردم روستا نیز به سمت منطقه کافا معطوف گردد.

     

    گسترش مصرف قهوه در آسیا:

    پس از آنکه شهرت و آوازه این گیاه معجزه آسا به شبه جزیره عربستان رسید، تجار این منطقه سعی کردند تا بذر این گیاه را به دست آورند. شبه جزیره عربستان اولین منطقه ای بود که بعد از اهالی کافا و اتیوپی اقدام به استفاده از قهوه نمود.

    این دانه گیاهی که به علت محل پیدایش و رشد خود به کافا معروف شده بود، در سراسر شبه جزیره عربستان مورد استفاده قرار گرفت، اما بعدها در یمن رشد بیشتری یافت و بذر آن در سراسر این کشور کشت شد.

    پس از آن، از یمن و عربستان به ترکیه نیز راه یافت و به یکی از مهم ترین نوشیدنی های درباریان و ثروتمندان مبدل گردید. پس از ترکیه نیز مورد توجه حکومت صفوی قرار گرفت و بر همین اساس می توان قرن پانزدهم را به عنوان قرن ورود قهوه به ایران نام گذاری کرد.

     

    قهوه در اروپا:

    برای شما عجیب خواهد بود اگر بدانید، زمانی که ایرانیان، اهالی شبه جزیره عربستان، ترکیه و یمن با استفاده از قهوه روزهای پر انرژی و فعالی را سپری می کردند، اروپاییان با این گیاه معجزه گر آشنایی نداشتند.

    آن ها در سفر به نقاط مختلف آسیا با این دانه جادویی آشنا شدند و بعد از انتقال دانه‌های قهوه به اروپا، تمایل بسیار زیادی برای پرورش بذرهای این دانه در اروپاییان پدیدار گردید.

    فرانسه و انگلستان از جمله کشورهایی بودند که به شدت از این دانه انرژی زا استقبال کردند و سعی نمودند تا در تولید آن به خود کفایی برسند. در سالهای توسعه، در کشورهای اروپایی انواع کافی شاپ‌ها تاسیس گردید و بسیاری از افرادی که برای فعالیت های روزانه خود نیاز به دریافت انرژی بیشتری داشتند با نوشیدن یک فنجان قهوه در کافی شاپ ها، هوشیاری خود را چندین برابر می کردند. به همین علت کافی شاپ‌های اروپایی به اتاق فکر معروف شده بودند و این گیاه محبوب در کشورهای اروپایی با عنوان کافی شناخته می‌شد.

     

    قهوه در آمریکا:

    زمانی که بسیاری از مردم جهان با استفاده از قهوه روزهای پرانرژی و پرفعالیتی را سپری می کردند، ساکنین قاره آمریکا نیز هیچ گونه اطلاعی از این گیاه جادویی و خواص آن نداشتند.

    آمریکا از فرانسه درخواست کرد تا بذر این گیاه را به تجار این قاره بدهد تا در امریکا نیز آن را پرورش دهند، اما پادشاه فرانسه از این کار خودداری نمود، با این حال همسر پادشاه فرانسه مقداری از این بذر را به امریکا فرستاد و در حال حاضر برخی از کشورهای قاره آمریکا مانند برزیل، به یکی از مهم ترین و معروف ترین کشورهای تولید و عرضه کننده قهوه در جهان مبدل شده اند.

    مهمترین کشورهای صادر کننده قهوه:

    هر چند که با ورود چای به ایران قهوه محبوبیت خود را از دست داد، اما در یک دهه اخیر با روند رو به رشدی از بابت میزان تقاضا و فروش مواجه گردیده است. این نوشیدنی تلخ که با القای حس آرامش در افراد همراه است، باعث می گردد تا مصرف کنندگان این نوشیدنی جادویی، شور و هیجان خاصی برای گذراندن امور خود داشته باشند.

    قهوه در برخی از کشورهای جهان در سطحی انبوه تولید و به سایر کشورهای جهان صادر می شود.

    کشورهایی که در مسیر خط استوا قرار دارند به علت شرایط مطلوب آب و هوایی و گرمای مناسب، بهترین شرایط ممکن را جهت کشت قهوه دارا هستند. امروزه کشورهایی که نامشان را در ادامه اعلام خواهیم کرد در زمره برترین کشورهای صادر کننده قهوه (Coffee) در سراسر جهان شناخته می‌شوند.

    این کشورها عبارتند از: ویتنام، کلمبیا، اندونزی، اتیوپی، هندوستان، هندوراس، اوگاندا، مکزیک و گواتمالا؛ با این حال برزیل همچنان پرچمدار و صدرنشین تولید و عرضه برترین قهوه جهان است.

    آشنایی با کشف و گسترش کشت و مصرف قهوه در جهان

  • آشنایی با کشورهای برتر در زمینه تولید انواع قهوه در دنیا و 10 کشوری که بیشترین صادرات قهوه در دنیا را دارند!

    وجود کافه‌های متعدد در هر گوشه و کنار بسیاری از شهرها در سراسر جهان، خبر از آن می‌دهد که قهوه محصول و نوشیدنی دوست داشتنی در اکثر کشورهای جهان است. قهوه و دان قهوه به عنوان سومین نوشیدنی رایج در دنیا، بعد از آب و چایی، در همه جا یافت میشود و در این میان کشورهای برتر تولید کننده قهوه که هر کدام میلیون ها کیلوگرم دان قهوه را سالانه تولید می‌کنند، همیشه در حال بازاریابی و فروش این دان با ارزش به مشتریان خود در سراسر گیتی هستند.


    بعد از نفت، قهوه رتبه دوم معاملات کالا را در دنیا دارد. با حدود نیم تریلیون فنجان که در سال مشتری دارد. قهوه، تنها به صورت یک فنجان دم کرده استفاده نمیشود. دانه قهوه، (در فرآیند بدون کافئین شدن)، کافئین مورد نیاز نوشیدنی های کولا، لوازم آرایشی و داروها را نیز فراهم میکند. دو نوع اساسی قهوه کشت می شود: عربیکا، که 70 درصد قهوه دنیا را شامل میشود و ربوستا که ارزانتر است و آسان تر رشد میکند.


    در ادامه، لیستی از 10 کشور برتر تولید کنند قهوه در دنیا که سازمان بین المللی قهوه آن را منتشر کرده، به همراه توضیحاتی مختصر جهت اطلاع منتشر شده است.

    آشنایی با کشورهای برتر در زمینه تولید انواع قهوه در دنیا و 10 کشوری که بیشترین صادرات قهوه در دنیا را دارند:

    آشنایی با کشورهای برتر در زمینه تولید انواع قهوه در دنیا و 10 کشوری که بیشترین صادرات قهوه در دنیا را دارند!

  • هر آنچه در مورد قهوه باید بدانید!

    فروشگاه و قهوه فروشی آنلاین و اینترنتی تخصصی حراجی

    مقالات زیادی درباره خواص قهوه و همچنین مضرات آن منتشر و همین مسئله باعث سردرگمی بسیاری شده  و این سوال مطرح می شود که بالاخره قهوه مفید است و یا مضر؟

    اولین نکته که باید در نظر گرفت این است که به مانند تمام مواد غذایی مصرف قهوه در حد اعتدال برای بعضی از افراد مفید است اما می تواند برای بسیاری از جمله کسانی که به فشار خون، بیماری های قلبی، اضطراب، بی خوابی، تنگی نفس و غیره مبتلا می باشند مضر و حتی خطرناک باشد.

    قهوه چیست؟

    همه ما دانه های قهوه را دیده ایم اما بسیاری از ما اطلاعات کافی درباره درخت قهوه نداریم مگر کسانی که محل پرورش درختان قهوه را از نزدیک دیده باشند.

    دانه های قهوه در حقیقت تخم و یا دانه های داخل میوه ای است که به آن گیلاس قهوه گفته می شود، بعد از چیدن گیلاس قهوه از درخت دانه های داخل آن را از میوه جدا می کنند، روش های مختلفی برای جدا کردن دانه ها از گیلاس قهوه وجود دارد، بعضی از شرکت های تولید کننده قهوه بعد از چیدن میوه اجازه می دهند گیلاس قهوه کاملا خشک شود و سپس دانه ها را از آن استخراج می کنند و بعضی دیگر قبل از خشک شدن میوه و یا حتی بلافاصله بعد از چیدن اقدام به انجام آن می کنند، زمان جدا کردن دانه ها در طعم و کیفیت نهایی قهوه تاثیر گذاشته و باعث تفاوت در طعم محصول بدست آمده که به آن قهوه سبز گویند می شود.

    ارتفاع درخت قهوه در حدود 10 متر(30 فوت) و پر از شاخه هایی است که با برگ های سبز تیره پوشیده شده اند. تقریبا سالی یک بار این درختان میوه می دهند و عمر متوسط درختان قهوه بین 20 الی 30 سال است.

    در این مقاله به بررسی دقیق تر خواص قهوه و مضرات آن می پردازیم:

    هر آنچه در مورد قهوه باید بدانید

  • چرخه عطر و طعم و گردونه قهوه

    قهوه با توجه به نوع فرآوری، ارتفاع محل رشد، نوع برشت قهوه و نوع دم آوری می تواند طعم ها و رایحه های گوناگونی از خود بروز دهد.

    فرگرنس چیست؟

    به عطر و بوی قهوه خشک پس از آسیاب، فرگرنس (Fragrance) می گوییم.
    این رایحه همان چیزی است که ما از آن بعنوان بوی قهوه یاد می کنیم.

    آروما چیست؟

    به رایحۀ قهوۀ دم شده ، آروما (Aroma) می گوییم.
    آروما مجموعه گازهای محبوس شده در قهوه است که طی فرآیند برشتکاری در دانه قهوه پدید می آید.
    ما آروما را علاوه بر بینی (Orthonasal Smell) از طریق حسگرهای بویایی دهان (Retronasal smell) نیز درک می کنیم.
    به علت وجود همین حسگرها است که ما در کاپینگ برای درک آروما، هورت می کشیم (Slurp).
    بطور کلی تجربۀ درک طعم ها و رایحه های موجود در قهوه کاملا تجربی می باشد و تنها قهوه آزمایان حرفه ای قادر به درک تمامی خانوادۀ طعمی و عطری قهوه هستند.
    انجمن قهوه تخصصی (SCA، این عطر ها و طعم ها را به صورت دقیق توضیح می دهد.
    شما با انجام کاپینگ های مختلف و تست طعمی قهوه های مختلف می توانید به تجربه درک انواع طعم ها و رایحه های قهوه برسید.
    آروما معیاری برای کیفیت قهوه نیز می باشد و می تواند خوشایند یا ناخوشایند باشد.
    در این گردونه، دسته آروماهای برشته و صنعتی از رایحه های ناخوشایند موجود در قهوه می باشند.
    این گردونه به شما کمک می کند تا انواع رایحه های موجود در قهوه را بشناسید.
    برای شناخت بهتر دوستان از اصطلاحات تخصصی، تصمیم گرفتیم تا منبع لاتین این گردونه را نیز ارائه دهیم.

    آشنایی و شناخت گردونه عطر و طعم قهوه

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test