درجه حرارت آب مناسب مینی پرسو:
بهتر است همیشه در مینی پرسو از آب جوش استفاده کنید و برای اینکه بهترین عصاره قهوه را از دستگاه بگیرید، بهتر است دستگاه را از پیش گرم کنید. گرم کردن مینی پرسو به این صورت است که باید مخزن آب جوش را پر نمایید ولی در مخزن قهوه هیچ پودری نریزید سپس دستگاه را ببندید، دستگیره پمپ را آزاد کنید و شروع به پمپ کردن آب جوش نمایید این کار را تا زمانی ادامه دهید تا آب به صورت کامل از دستگاه خارج شود. با این عمل دستگاه شما پیش گرم شده و قهوه ای که بعد از آن تهیه میکنید بسیار گرم ، دلچسب و خوش طعم خواهد بود.
درجه آسیاب مناسب مینی پرسو:
برای مینی پرسو پودری ، میزان درجه آسیاب قهوه بسیار مهم است. اگر شما پودر قهوه را به صورت آماده از قهوه فروشی خریداری میکنید حتما از فروشنده درخواست کنید تا به شما قهوه ای با درجه آسیاب مخصوص اسپرسو بدهد. اما اگر شما خودتان قهوه را در منزل آسیاب میکنید با استفاده از راهنمای میزان آسیاب قهوه، باید قهوه خود را با درجه مناسب دستگاه اسپرسو آسیاب نمایید .
اگر بعد از تهیه قهوه ، اسپرسو بدست آمده رقیق بود این بدان معنا هست که میزان درجه آسیاب شما درشت بوده است و اگر در هنگام پمپاژ کردن به سختی توانستید عمل پمپ کردن را انجام دهید این به معنای آن است که قهوه شما بسیار ریز آسیاب شده و کمی باید درشت تر شود. قهوه ساز همراه
میزان فشرده کردن قهوه در بسکت مینی پرسو:
فشرده سازی پودر در محفظه باید به آرامی و مقدار کم انجام پذیرد. اگر میخواهید پودر قهوه بیشتری درون بسکت قهوه مینی پرسو بریزید، ابتدا محفظه را تا بالاتر از ظرفیت خود پر کنید و در جای خود قرار دهید سپس نازل پایینی دستگاه را بر روی آن ببندید.
زمان و تعداد پمپاژ مورد نیاز در دستگاه مینی پرسو:
اگر بعد از 6 الی 7 بار پمپ کردن، دسته پمپ دستگاه در جای خود کمی محکم شد، کافی است 2 الی 3 ثانیه صبر کنید و با انجام این کار شما به آب این اجازه را میدهید که به صورت کامل در قهوه موجود در بسکت پودر قهوه نفوذ کند. بهترین روش پمپ کردن در مینی پرسو قانون یک ثانیه است. قانون یک ثانیه به این صورت است که وقتی دسته پمپ را به داخل فشار میدهید یک ثانیه صبر کنید سپس آن را آزاد کنید وقتی که دستگیره بیرون میآید مجدد یک ثانیه صبر کنید و همین فرایند را تا پایان کار تکرار کنید. اسپرسوساز همراه
اگر شما فرایند پمپ کردن را سریع انجام دهید ، فشار مناسب جهت تهیه اسپرسو فراهم نمیشود و قهوه خروجی کیفیت خود را از دست میدهد.
کرما یا خامه اسپرسو:
کرما یا همان به اصطلاح خامه تشکیل شده بر روی اسپرسو ، نشان دهنده نتیجه تلاشی است که شما انجام داده اید. اگر شما در اولین تلاش خود یک کرما طلایی و ضخیم بر روی اسپرسو بدست آورده اید باید به شما تبریک بگوییم چرا که همه مراحل را درست و دقیق انجام داده اید و اگر رنگ کرما شما سفید بود قطعا آب استفاده شده در مینی پرسو شما به اندازه کافی داغ نبوده است و یا دستگاهتان را از پیش گرم نکردهاید و اگر بر روی اسپرسو شما هیچ خامه ای تولید نشد و یا بسیار کم بود، مشکلی در میزان آسیاب کردن شما وجود دارد.
تفاله قهوه باقیمانده در مینی پرسو:
زمانی که کار با دستگاه به اتمام میرسد و شما مخزن پودر قهوه را خارج میکنید ، تفاله باقی مانده در سبد باید متراکم و خشک باشد ، اگر خیس و یا غیر متراکم باشد شما قهوه را به اندازه کافی آسیاب نکرده اید و یا مرحله پمپ کردن را صحیح انجام ندادهاید .
روش صحیح تمیز کردن مینی پرسو:
هر بار که از مینی پرسو استفاده میکنید حتما آن را بشویید. یک شست و شوی ساده با آب بعد از هر بار استفاده از مینی پرسو در عملکرد و طول عمر دستگاه بسیار موثر است. کافی است بعد از استفاده ( اگر دیگر نمیخواهید قهوه درست کنید ) مخزن آب دستگاه را پر کنید و بدون ریختن پودر قهوه در دستگاه، یک بار آب را درون دستگاه پمپ کنید این کار تمام بخشهای دستگاه شما را شست و شو میکند. ولی اگر میخواهید مجدد با دستگاه قهوه درست کنید کافی است محفظه پودر قهوه و قسمت بالایی و نازل را زیر شیر آب بگیرید و آن را بشویید.
لینک خرید آنلاین مینی پرسو تریم TRIMM از سایت قهوه حراجی