ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


قهوه نوشیدنی است که باور های درست و غلط بسیاری در رابطه با آن بین مردم وجود دارد. بسیاری از مردم بر این باورند که میزان زیادی نیکوتین و کافئین در قهوه وجود دارد و عده ای نیز بر این باورند که مصرف قهوه اعتیاد آور است.

متخصصان تغذیه معتقدند برای بهره بردن از خواص قهوه می توانیم حدود 2 تا 3 فنجان قهوه را در طول روز بنوشیم اما نوشیدن بیشتر قهوه مجاز نیست.

در این مقاله ما به رایج ترین و مهمترین و اساسی ترین سوالات در مورد قهوه و سئوالات پزشکی و درمانی و مهم جهت استفاده از قهوه روبوستا و قهوه عربیکا و قهوه با کافئین کم و متوسط و بالا و فول کافئین و با رست متوسط و مدیوم رست و مدیوم دارک و دارک رست پاسخ خواهیم داد.

پاسخ به رایج ترین سوالات در مورد قهوه و کافئین قهوه و محاسن و مضرات قهوه و زمان نوشیدن قهوه و اعتیاد به قهوه و کاشف قهوه

1- انواع اصلی قهوه چند نوع هست؟

چهار نوع قهوه اصلی عبارتند از عربیکا، روبوستا، اکسلسا و لیبریکا و هر چهار نوع آن طعم کاملاً متفاوتی دارند

  • عربیکا 
  • روبوستا
  • لیبریکا 
  • اکسلسا
2- کافئین قهوه های فوری بیشتر است یا دانه های آسیاب شده قهوه؟
کافئین موجود در دانه های پودر شده قهوه به مراتب از کافئین قهوه های فوری بیشتر است. یک فنجان قهوه که با پودر طبیعی و خالص قهوه تهیه شده باشد، حدود 115 میلی گرم کافئین دارد، در حالی که کافئین موجود در یک فنجان قهوه فوری حدود 65 میلی گرم است.

مطالعه ادامه پاسخ به رایج ترین سوالات در مورد قهوه


3- وقتی عبارت « فاقد کافئین یا Decaf » روی بسته بندی قهوه های فوری یا اسپرسو درج می شود، این بدان معنا هست که این نوع قهوه ها فاقد کافئین می‌باشند؟

 خیر، حتی قهوه های Decaf یا فاقد کافئین هم حاوی مقدار بسیار اندکی کافئین هستند. کافئین موجود در هر 10 5 فنجان از قهوه های فاقد کافئین، به اندازه کافئین موجود در یک فنجان قهوه معمولی است.

 

4- آیا امکان اعتیاد قهوه و کافئین موجود در آن وجود دارد؟

 اگر قهوه را به میزان متعادلی در طول روز مصرف کنیم، نه. خیلی از افراد معتقدند کافئین موجود در قهوه باعث ایجاد وابستگی و اعتیاد به این نوشیدنی می شود. کافئین مانند نیکوتین، نوعی محرک است که می تواند باعث تحریک و برانگیخته شدن سلول های عصبی شود. این در حالی است که مصرف هر مقدار نیکوتین از طریق استعمال دخانیات می تواند باعث ایجاد وابستگی و اعتیاد شود اما مصرف متعادل خوراکی های حاوی کافئین مانند قهوه یا نسکافه، وابستگی و اعتیاد روانی ایجاد نمی کند. با این حال دیده شده که بدن برخی افراد به کافئین موجود در قهوه هم واکنش نشان می دهد و اگر صبحشان را با نوشیدن یک فنجان قهوه آغاز نکنند، دچار علایمی مانند سردرد، خستگی، نداشتن تمرکز کافی و دردهای عضلانی می شوند.

 

5- مصرف متعادل و میزان صحیح نوشیدن قهوه در طول روز چه فایده ای برای بدن انسان دارد؟

مصرف متعادل قهوه ( در حدود 200 تا 300 میلی گرم در طول روز ) می تواند خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع 2، پارکینسون، سنگ کیسه صفرا و بیماری های کبدی را تا حدی کاهش دهد و البته این به شرطی است که قهوه را با شکر فراوان یا شیر بسیار پرچرب یا خامه میل نکنید.

 

6- آیا درست است که می گویند خانم های باردار باید کمتر قهوه بخورند؟

بله، تحقیقات بسیار زیادی درباره مصرف قهوه در دوران بارداری انجام شده و محققان به این نتیجه رسیده اند که خانم های باردار باید کمتر قهوه بنوشند. نتایج برخی از این تحقیقات نشان می دهد رابطه مستقیمی بین افزایش دریافت کافئین از طریق مصرف قهوه و خطر سقط جنین و کاهش رشد جنین وجود دارد. انجمن تغذیه آمریکا به خانم های باردار پیشنهاد می کند کمتر از 300 میلی گرم قهوه در طول روز مصرف کنند.

  

7- آیا امکان انتقال کافئین موجود در قهوه از طریق شیر مادر به کودک شیرخوار وجود دارد؟

 بله، مقداری از کافئین موجود در قهوه می تواند از طریق شیر مادر به فرزند او منتقل شود. انجمن کودکان آمریکا در این باره می گوید: «نوشیدن یک فنجان قهوه صبحگاهی، مشکلی برای فرزند شیرخوار مادران شیرده ایجاد نمی کند اما زیاده روی در نوشیدن قهوه به وسیله مادر می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در شیرخواران مانند اختلال در خواب، کج خلقی، عصبانیت و حتی کاهش کیفیت شیر خوردن آنها شود.

 

8- اثر کافئین موجود در قهوه تا چند ساعت در بدن باقی می ماند؟

 بیشتر از 5 ساعت. وقتی شما یک فنجان قهوه غلیظ می خورید، اثر آن بیش از 5 ساعت در بدنتان باقی می ماند. به همین دلیل وقتی سر شب یک فنجان قهوه می نوشید، نمی توانید به سادگی در ساعت های ابتدایی شب به خواب بروید.

9- قهوه ها از نظر روش های دم کردن و درجه آسیاب به چند دسته تقسیم می شوند؟

 قهوه های دم کردنی بر 3 نوعند : قهوه ترک که بر روی اجاق و در قهوه جوش دهانه تنگ (مسی/برنجی/نیکلی) دم می شود ؛ قهوه اسپرسو که توسط قهوه ساز در شرایط بخار به همراه فشار ، عصاره گیری می گردد و قهوه فرانسه که با عبور دادن آب جوش از پودر قهوه و بطور رقیق بعمل می آید.

10- روش های مختلف درست کردن قهوه ترک چیست؟

اول: تهیه قهوه ترک به روش ارمنی- ترکی: در قهوه جوش دهانه تنگ در منقل ( استفاده از آب سرد تا قبل از اینکه آب بجوشد )

دوم: تهیه قهوه ترک به روش کشورهای عربی: در قوری های نوک دار برنجی یا دله ( استفاده از آب جوش و چند بار جوشیدن قهوه )


11- تلخی قهوه مربوط به چیست؟

بخشی از تلخی قهوه مربوط به محتوای آلکالوئیدی کافئین آن است ، اما بیشتر تلخی ارتباط مستقیم با میزان برشتگی دانه های قهوه ( درصد رست دانه قهوه ) دارد. بدین مفهوم که پس از برشتگی ( بو دادن قهوه ) متوسط دانه ها ، صرفا"  قهوه ای سوخته با تلخی نامطبوع و مضر خواهیم داشت .

12- قهوه فوری گلد و کلاسیک چه فرقی باهم دارند؟

در قهوه فوری کلاسیک ، تمام مراحل فوری سازی حرارتی بوده و نتیجه کار ،کلوخه های قهوه ای تلخ و گیراست ؛ اما در قهوه گلد ، نیمی از پروسه تولید در شرایط انجماد رخ داده و در نتیجه ، عطر و طعم بیشتر حفظ شده ، گرانول های طلایی رنگ و با طعم ملایم رو به ترشی مطلوب حاصل می گردد .

قهوه های کشت شده در نقاط مختلف دنیا چه تفاوتی با یکدیگر دارند

13- قهوه های کشت شده در نقاط مختلف دنیا چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

بطور کلی قهوه های سرتاسر دنیا از دو گونه اصلی عربیکا و روبوستا تشکیل می شوند:

 عربیکا (قهوه ارتفاعات ، با طعم مطلوب و ترش و عطر بی نظیر و کافئین کمتر و برداشت صرفا" بشکل دستی ، قیمت بالاتر) و روبوستا ( قهوه مناطق پست تر ، غلظت بیشتر ، محتوای کافئین بالا، مقاومت به آفات و قابلیت برداشت ماشینی ، قیمت ارزانتر )
درنقاط مختلف دنیا ، بسته به ارتفاع ، آب و هوا ، وضعیت خاک و موقعیت جغرافیایی ، عربیکا و روبوستاهای با خصوصیات آن منطقه خاص وجود دارد که گاها" در اثر تغییرات ژنتیکی می تواند بسیار خوشایند باشد و گاهی نیز ، ترکیب قهوه چند منطقه مختلف با هم ، خصوصیات یکدیگر را تکمیل می کند .

14- آیا شما مصرف قهوه سبز را توصیه می کنید؟

استفاده مستقیم از قهوه سبز، بدلیل میزان بالای کافئین آن، برای سیستم قلب و عروق و کلیه ها مخرب بوده و برای سنین بالا اصلا توصیه نمی گردد ، اما خاصیت آنتی اکسیدانی قهوه سبز ( ضد سرطانی ) و نیز سوخت و ساز بالا و چربی سوزی قهوه سبز در رژیم های لاغری، وسوسه برانگیز است .

15- ماندگاری قهوه تازه به چه عواملی بستگی دارد؟

دانه های قهوه تازه و با کیفیت ، تا زمانی که آسیاب نشده باشند و در مجاورت نور ، اکسیژن و گرما و رطوبت قرار نگرفته باشند، تازه می مانند؛ پولی س از گشودن درب بسته بندی و آسیاب نمودن دانه های قهوه چه عربیکا و چه روبوستا ، برای ماندگاری بیشتر خصوصیات کیفی قهوه ، بایستی عوامل مخرب و تاثیرگذار بر عطر و طعم قهوه ؛ یعنی هوا ، نور و گرما و رطوبت را از آن دور دانه یا پودر قهوه دور نگه داشت اما در مورد قهوه های فوری ، ماندگاری بسیار بیشتر و حساسیت کمتر پودر قهوه فوری است .

16- چرا برخی از محصولات قهوه مربوط به برندهای مشهور دنیا ، برای ما ناخوشایند است؟

در بسیاری از محصولات تولیدی در بخش صنایع غذایی ، خصوصا نوشیدنیهایی مثل قهوه ، توجه به ذائقه مصرف کنندگان مناطق مختلف ، بسیار اهمیت دارد ؛ بدین مفهوم که الزاما" یک محصول با کیفیت  و مرغوب ، برای تمامی مصرف کنندگان آن ، در همه مناطق ، مطلوب نیست . مثلا" ترشی مطلوب حاصل از قهوه عربیکا ، برای مصرف کنندگان اروپایی امتیاز و خصوصیت مثبت، لیکن برای بیشتر مصرف کنندگان مشرق زمین، نامطلوب و خصوصیتی منفی به حساب می‌آید.

آیا بیماران قلبی و افراد مسن مجاز به مصرف قهوه هستند؟

17- آیا بیماران قلبی و افراد مسن مجاز به مصرف قهوه هستند؟

در اینگونه بیماران، مصرف محصولات میکس قهوه ( که درصد پایینی قهوه دارند ) و نیز قهوه های بدون کافئین یا همان دی کافئین توصیه می گردد ؛ چرا که کافئین بالای قهوه خالص  سبب افزایش فشار خون و تپش قلب می گردد.

18- اول چای کشف شد یا قهوه؟

تاریخچه چای به حدود 5000 سال پیش برمی‌گردد و آن را به یکی از اولین نوشیدنی ها مورد علاقه بشر تبدیل کرده است و تصور می شود که اولین بار در چین توسط امپراتور شن نونگ در 2700 قبل از میلاد کشت شد. از سوی دیگر، قهوه برای اولین بار در یمن و حدود 900 سال بعد از میلاد کشف شد، تقریباً سه هزار سال بعد! در نتیجه چای قدیمی تر است.

19- چه کسی قهوه را کشف کرد؟

چوپانی بنام کالدیک!
قهوه‌ای که در سرتاسر جهان رشد می‌کند می‌تواند میراث خود را به قرن‌ها در جنگل‌های قهوه باستانی در فلات اتیوپی ردیابی کند. در آنجا، افسانه می گوید که گله بز کالدی برای اولین بار پتانسیل این لوبیاهای محبوب را کشف کرد

20- زادگاه قهوه کجاست؟


اتیوپی به عنوان زادگاه قهوه که یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است و بیش از هزار سال پیش در منطقه کافا کشف شد و دارای قدمتی بالا است، به خود می بالد.

21- پایتخت قهوه جهان کدام است؟

وین که به عنوان “ پایتخت قهوه جهان ” شناخته می شود، مدعی است که فرآیند فیلتر کردن قهوه را اختراع کرده است. فرهنگ قهوه در وین با داشتن برخی از زیباترین کافه های جهان، حتی توسط یونسکو نیز مورد تقدیر قرار گرفته است.

22- PH قهوه چقدر است؟

اکثر انواع قهوه ها اسیدی هستند و میانگین pH آنها بین 4.85 تا 5.10 است. در میان ترکیبات بی شمار موجود در نوشیدنی قهوه، در فرآیند دم کردن 9 اسید اصلی آزاد می شود که به طعم منحصر به فرد آن کمک می کند.

23- طول عمر درخت قهوه چقدر است؟

در حالی که گیاه قهوه می‌تواند تا 100 سال عمر کنند، معمولاً بین 7 تا 20 سالگی بیشترین باردهی را دارند. مراقبت مناسب می‌تواند بسته به تنوع در طی سال‌ها، میزان تولید آنها را حفظ کرده و حتی افزایش دهد. یک درخت قهوه به طور متوسط ​​سالانه 10 پوند گیلاس قهوه یا 2 پوند دانه سبز تولید می کند.

24- کدام ویتامین در قهوه وجود دارد؟

قهوه حاوی تعدادی مواد مغذی مفید از جمله ریبوفلاوین (ویتامین B-2) ، نیاسین (ویتامین B-3)، منیزیم، پتاسیم و ترکیبات مختلف فنلی یا آنتی اکسیدان ها است. برخی از کارشناسان معتقدند که این مواد و سایر مواد موجود در قهوه می توانند به طرق مختلف برای بدن انسان مفید باشند.

25- قهوه بدون شیر چه نام دارد؟

قهوه سیاه؛ به زبان ساده، قهوه سیاه ترکیبی از آب و قهوه بدون شیر است. شما باید آن را بدون هیچ طعم اضافه ای مانند عسل، خامه و شیر سرو کنید.

26- فواید نوشیدن قهوه سیاه چیست؟

قهوه سیاه سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند با آسیب سلولی مبارزه کند و خطر ابتلا به بیماری های جدی مانند سرطان و بیماری های قلبی را کاهش دهد. قهوه منبع اصلی آنتی اکسیدان ها در اکثر رژیم های غذایی آمریکایی است.


قهوه سیاه همچنین حاوی سطوح بالایی از:
ویتامین B2
کافئین
منیزیم

27- اسیدیته در قهوه به چه معناست؟

اسیدیته یک احساس طعم اولیه قهوه است که به‌ عنوان تیزی دلپذیر به سمت جلوی دهان، احساس بی‌حسی در نوک زبان، یا خشکی در پشت کام و/یا زیر لبه‌های زبان درک می‌شود. این موضوع باعث افزایش کیفیت های دیگر در قهوه می شود.

28- مک دونالد و دانکین از چه نوع قهوه ای استفاده می کند؟

مک دونالد، دانکین و اکثر قهوه های معروف دنیا از  دانه های قهوه عربیکا استفاده می کند و دلیل آن هم کیفیت بالاتر و طعم بهتر این نوع قهوه در مقابل روبوستا است.

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test