ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


سئوالی که برای اکثر دارندگان دستگاههای قهوه ساز برقی مطرح است، روش صحیح نگهداری و استفاده از دستگاه اسپرسوساز می‌باشد.

روش صحیح نگهداری و سرویس خانگی دستگاه اسپرسوساز برقی

 یکی از روش‌های و انواع قهوه مورد علاقه دوستداران این نوشیدنی پرطرفدار، قهوه اسپرسو است که یا با استفاده از دستگاه‌های اسپرسوساز برقی یا قهوه سازهای روگازی خانگی با نام موکاپات و موکاکرم تهیه می‌گردد. با توجه به اینکه تهیه و عصاره گیری پودر قهوه اسپرسو مناسب دستگاه برقی یا روگازی اسپرسو با دما و فشار بالا به انجام می‌رسد، استفاده‌ صحیح و بهینه از دستگاه اسپرسوساز باعث افزایش عمر و کارایی بهتر آن و نهایتا تهیه عصاره قهوه خالص و خوشمزه با عطر و طعم عالی خواهد شد.

 در این مقاله، به اختصار نکاتی را که برای مراقبت از دستگاه اسپرسوساز باید مدنظر قرار بگیرند را برای شما شرح خواهیم داد.

روش صحیح نگهداری و سرویس خانگی دستگاه اسپرسوساز برقی


1- استفاده از آب مناسب:

 یکی از مهم‌ترین نکات برای جلوگیری از تشکیل رسوب در دستگاه اسپرسوساز برقی و در نتیجه کاهش قدرت و خروجی آب جوش و بخار از قسمت هدگروپ دستگاه، استفاده از آب با سختی کم است لذا اگر به دستگاه تصفیه‌ آب دسترسی ندارید، سه گزینه‌ی دیگر را به شما معرفی میکنیم:

  1. استفاده از آب تصفیه شده

  2. استفاده از آب جوشانده در کتری و استفاده بعد از خنک کردن آب

آب جوشیده برای دستگاه اسپرسوساز:

 اگر از جوشاندن آب برای کاهش سختی استفاده می‌کنید، در هنگام انتقال آب کتری به دستگاه، این کار را با آرامی انجام بدهید تا املاح آب که در کف کتری یا پارچ آب جمع می‌شوند وارد دستگاه نشوند.

2- استفاده‌ی صحیح از دستگاه قهوه ساز:

 انواع دستی و خودکار دستگاه اسپرسو دارای دستورالعمل‌های کاربرد هستند لذا پیش از اینکه بخواهید از دستگاه استفاده کنید، دفترچه‌ راهنمای دستگاه را مطالعه کنید و از نکات صحیح استفاده و ایمنی مربوط به آن اطلاع کسب کنید. برخی نکات که رعایت آن‌ها در تمام دستگاه‌ها مفید است عبارتند از:

  1. پس از پایان کار با دستگاه، دریچه‌ی بخار دستگاه را باز کنید تا بخار و فشار داخل مخزن خالی شود و مراقب باشید تا بخار داغ به دست و لوازم اطراف دستگاه آسیب وارد نکند.

  2. دستگاه را پس از استفاده خاموش کنید چرا که روشن بودن دستگاه بیش از آنچه نیاز است، باعث افزایش فشار مخزن و مستهلک شدن آن می‌شود.

  3. پیش از هر بار استفاده دقت کنید که سوراخ‌های سبد دستگاه اسپرسو بسته نشده باشند. در صورت لزوم با استفاده از سوزن، تمام سوراخ‌ها را باز کنید.

  4. از فشردن بیش از اندازه‌ قهوه با تمپر خودداری کنید. بسته به انداز‌ی سوراخ‌های سبد (بسکت قهوه) و قدرت پمپ و حجم قهوه، مقدار فشار لازم برای درست کردن یک اسپرسوی خوب متفاوت است و با تجربه باید آن را به دست بیاورید.

  5. از قهوه‌هایی که با اندازه‌ مناسب آسیاب شده‌اند استفاده کنید. استفاده از آسیاب خانگی و نامناسب یا استفاده از قهوه با درجه‌ آسیاب نامناسب، به دستگاه شما آسیب وارد می‌کند.

  6. پیش از هر بار استفاده، میزان آب داخل دستگاه را بررسی کنید تا منبع آب دستگاه اسپرسوساز شما خالی نباشد.

  7. اگر قرار است مدتی از دستگاه استفاده نکنید، روی آن را به خوبی بپوشانید تا گرد و خاک و آلودگی به دستگاه نفوذ نکند.

3-شستشوی بیرونی دستگاه:

 نظافت قطعات بیرونی دستگاه شامل سبد قهوه ( بسکت پرتافیلتر )، پرتافیلتر، دریچه‌های بخار و آب اسپرسو پس از هر استفاده ضروری است. اگر قهوه یا شیر یا آلودگی‌های دیگر در قسمت‌های مختلف دستگاه خشک شوند، می توانند باعث آسیب بدستگاه شوند.

استفاده از مواد شوینده‌ غیرمجاز برای شستشوی دستگاه قهوه ساز برقی می‌تواند به آن آسیب وارد کند. برای بررسی مواد شوینده‌ مجاز می‌بایست دفترچه‌ی دستگاه را مطالعه نمایید.

با نظافت منظم دستگاه، علاوه بر اینکه عمر و کیفیت عملکرد و عصاره گیره قهوه توسط دستگاه را بیشتر می‌کنید، اسپرسویی بدون آلودگی و با بهترین عطر و طعم و خامه را از دستگاه تحویل می‌گیرید.

4- شستشوی قطعات داخلی:

بسته به مقدار استفاده از دستگاه و سختی آبی که استفاده می‌کنید، هرچند وقت یک بار لازم است تا داخل مخزن و مسیرهای دستگاه به خوبی نظافت شوند. برای نظافت داخل دستگاه می‌بایست دستورالعمل‌های شرکت سازنده را مطالعه کنید و یا از راهنمایی و خدمات متخصصین با تجربه استفاده نمایید.

برای نظافت ممکن است از پودرها یا مایع مخصوص و مطابق با دستورالعمل آن شوینده استفاده نمایید.

علاوه بر نظافت کامل داخلی، بهتر است هر چند وقت یک بار مخزن آب دستگاه اسپرسوساز خود را با آب ولرم شستشو دهید.

5- تعمیر و نگهداری دستگاه قهوه ساز:

اگر دستگاه شما پس از مدتی استفاده به درستی کار نمی‌کند یا در هنگام استفاده اتفاقات جدیدی رخ می‌دهد، پیش از تعمیر دستگاه از آن استفاده نکنید. استفاده از دستگاه نیازمند تعمیرات می‌تواند به گسترش خرابی و مشکل‌تر شدن تعمیر منجر شود.

جهت خرید آنلاین انواع ترکیبات قهوه روبوستا و عربیکا روی لین بالا کلیک نمایید

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test