Addurl.nu نسکافه گلد فله اکوادور | نسکافه فله | نسکافه گلد فله | نسکافه اکوادور مدل گلد | خرید اینترنتی نسکافه
از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه

ثبت نام

نسکافه گلد | پاکت 1 کیلویی

وضعیت موجود
قیمت اصلی ۵۴۰,۰۰۰ تومان
قیمت ۴۸۸,۵۰۰ تومان
رتبه ی این کالا: 0.0

نسکافه گلد اکوادور | فله | 1 کیلوگرمی

 

نوع بسته بندی: پاکت کرافت

 از آنجائیکه یکی از پایه های اصلی نسکافه (نسکافه گلد اعلا)، قهوه است لذا مقادیر زیادی از فواید قهوه در این نوشیدنی هم وجود دارد. هر دو آنها به هضم غذا کمک می کنند. چشم درد و سردرد را تا حد زیادی درمان می کنند. به خاطر وجود برخی از آنتی اکسیدان ها در نسکافه، از بروز برخی سرطان ها جلوگیری می کنند. در بسیاری از افراد بر روی پوست صورتشان تاثیرات مثبت می گذارد. وجود کافئین در هر دو آنها باعث ایجاد شادی شده و افسردگی را از افراد دور می کند.

امکان خرید نسکافه گلد فله در وزن‌های مختلف برای شما مشتری عزیز وجود دارد.

با خرید آنلاین نسکافه گلد فله از سایت تخصصی قهوه حراجی، قهوه فوری خود را درب منزل از طریق پست یا تیپاکس در کوتاهترین زمان دریافت نمایید.(خرید پستی نسکافه گلد)

تعداد
{{ quantity}}
اضافه کردن به سبد خرید ادامه خرید

درباره این کالا بیشتر بدانید

قهوه فوری یا نسکافه چیست ؟

نسکافه یا همان قهوه فوری در سال 1907 اختراع شد . اولین شرکت تولید کننده آن، شرکت نستله ( Nestle ) است که محصول خود را با نام تجاری نسکافه (  Nescafe ) تولید و به بازار ارائه کرد و به سرعت به یکی از پرطرفدارترین محصولات غذایی تبدیل شد و دقیقاً به همین دلیل مردم بجای استفاده از واژه‌ی قهوه فوری از نسکافه استفاده می کنند. نسکافه در واقع همان قهوه‌ دم شده است که طی فرآیندی به شکل پودر در می آید و برای آماده شدن نیازی به قهوه جوش ندارد و با حل کردن کمی از آن در یک فنجان آب جوش،آماده نوشیدن است . قهوه فوری بیشتر برای آن دسته از مصرف کنندگان است که فرصت کافی برای آماده سازی قهوه را ندارند . این نوع قهوه در آغاز مخالفان جدی در میان طرفداران قهوه داشت ، چراکه قهوه نوشان حرفه ای معتقد بودند طعم و عطر واقعی این نوشیدنی در بسته بندی های قهوه فوری از دست می‌رود ، اما امروز با پیشرفت فن آوری تولید قهوه فوری ، دیگر فاصله میان‌ کیفیت این دو نوع قهوه به کلی از میان رفته و حتی قهوه فوری طرفداران بیشتری پیدا کرده است ، چراکه این نوع قهوه معمولا پس از آسیاب ، پروسه تولید را طی می‌کند و در حقیقت به نوعی پرورده و خوش طعم می‌ شود . نسکلفه (قهوه فوری) به دو حالت کلاسیک و گلد تولید می‌شود که قهوه‌ کلاسیک به جهت طعم سنگین‌تر از گلد است .

در واقع قهوه فوری ( نسکافه ) نوعی قهوه است که از عصاره‌ی قهوه‌ خشک شده تهیه می‌شود . عصاره‌ی قهوه به وسیله‌ی دم کردن پودر قهوه به دست می‌آید . درست شبیه زمانی که قهوه‌ی معمولی دم می‌شود اما با کمی غلظت بیشتر .

بعد از دم شدن قهوه ، آب و پودرهای آن از یکدیگر جدا می‌شوند.

 

در کل دو راه برای تهیه‌ی قهوه‌ی فوری وجود دارد:

خشک کردن افشانی ( Spray-drying ) : در این روش قهوه به داخل هوای داغ پاشیده می‌شود . این کار باعث خشک شدن سریع قطرات می‌شود و آنها را به پودر یا تکه‌های کوچکتر تبدیل می‌نماید .

خشک کردن انجمادی ( Spray-drying ) : قهوه در این حالت بعد از منجمد شدن به تکه‌های کوچکتر تبدیل می‌شود .سپس در دمای پایین و در خلاً خشک می‌شوند .

 

نکات مهمی در مورد فواید و مضرات مصرف نسکافه:

خواص نسکافه و مضرات نسکافه (سایت تخصصی حراجی، مرکز تخصصی فروش نسکافه گلد اکوادور اعلا) تقریبا شبیه به خواص و مضرات قهوه است. نسکافه فواید بسیاری برای تمام گروه های سنی دارد اما اگر در مصرف آن اعتدال رعایت نشود مضراتی هم دارد که در اضافه توضیح داده خواهد شد. نسکافه در واقع بعد از انجام عملیات فرآوری شده بر روی قهوه در معرض استفاده همگان قرارمی گیرد و به همین دلیل شباهت بسیاری از نظر خواص و مضرات در این دو نوشیدنی یافت می شود.

 

خواص نسکافه

 خواص و مضرات نسکافه

در نیمه قرن شانزدهم میلادی درانگلستان، مصرف قهوه به طور کامل رواج یافته بود، به گونه ای که در روزنامه تایمز، بارها این آگهی به چاپ رسید:« قهوه ، شما را سالم نگه می دارد ، به هضم غذا کمک می کند ، چشم درد، سردرد، سرما خوردگی، سرفه و آب ریزش بینی را برطرف می کند و در درمان بیماری هایی مانند سل، نقرس و خون ریزی لثه، دارویی مؤثر به شمار می آید.» درج این آگهی گویای آن است که در آن زمان ، مردم باور داشته اند که قهوه بسیاری از دردها را تسکین می دهد و بعضی بیماری ها را نیز درمان می کند.

همچنین مطالعات نشان می دهد که مصرف قهوه باعث هوشیاری مغز و اعصاب می شود،خستگی عضلات و ماهیچه ها را برطرف می کند ، اشتها را کاهش می دهد ( که این خود مانع از بروز چاقی می شود )، یبوست را از میان می برد، ماهیچه های شش را شل می کند( که باعث سهولت در امر تنفس می شود) ، به دلیل رفع خستگی، زمان و میزان فعالیت را افزایش می دهد، برهمکاری عضلات چشم می افزاید( مهارت و دقت در کارها را افزایش می دهد)، مرکز تفکر را تحریک می کند( لذا بر قدرت قضاوت و نیروی حافظه می افزاید)، به انسان تیزهوشی همراه با آرامش می دهد  و گاهی در بعضی افراد عامل تحریک قوای جنسی می شود.

  

نحوه مصرف صحیح و به اندازه نسکافه:

 رعایت اعتدال در مصرف قهوه و نسکافه بسیار ضروری است و مصرف بیش از حد باعث افزایش کلسترول خون می شود وبیشتر از پنج فنجان در روز در بعضی از افراد مشاهده شده که احتمال سکته قلبی را افزایش می دهد .

باید گفت که مصرف بیش از حد قهوه (مضرات نسکافه) باعث از بین رفتن مینای دندان می شود که در نسکافه معمولا 30 برابر بیش از قهوه این تاثیر مضر را در بدن ایجاد می کند.

بعضی از نسکافه ها بدون کافئین هستند که کسانی که مشکلات عصبی و قلبی دارند بهتر است که از این نوع نسکافه ها استفاده کنند و در بعضی از نسکافه هایی که روی بسته آنها نوشته شده بدون شکر است این بدان معناست که احتمالا با آسپارتون تهیه می شود.

بعضی از افراد نسبت به کافئین به شدت حساسیت دارند، به طوری که مقدار اندکی از آن ، اشخاص را گرفتار هیجان می کند، ضربان قلبشان را افزایش می دهد و دچار بی خوابی می کند.

کافئین بر ترشح اسید معده و میزان پپسین که نوعی آنزیم معدوی است می افزاید.

 

کافئین باعث زایمان زودرس می شود و ممکن است در نوزدان ناراحتی ایجاد کند. کافئین برای نوزادان دو عارضه ایجاد می کند:

از طریق شیر مادر وارد دستگاه گوارش کودک می شود و او را در وضعیت استفراغ قرار می دهد.

مدت زیادی در بدن نوزاد می ماند تا متابولیزه شود، زیرا کبد نوزاد به اندازه کافی آنزیم ندارد.

واکنش های متفاوت بدن در برابر کافئین ، به آستانه تحمل افراد بستگی دارد اما به طور کلی تأثیر آن ها را می توان چنین بیان کرد:

کافئین موجود در نسکافه و قهوه ، فشار خون را افزایش می دهد. اگر کسی 250 میلی گرم قهوه مصرف کند، فشار خونش در یک ساعت ، 10 میلی متر بالا می رود.

قلب:پس از مصرف قهوه، ضربان قلب کاهش می یابد اما پس از مدتی بر تعداد آن افزوده می شود و تا هنگامی که کافئین از بدن خارج نشده باشد به همان صورت باقی می ماند. چنانچه میزان کافئین مصرفی ، بالا باشد نه فقط تپش قلب ایجاد می کند بلکه حالت یعنی حرکت نامنظم ماهیچه های قلب نیز پدید می آید که گاه ممکن است منجر به مرگ شود. بر اساس آمارهای به دست آمده، نوشیدن بیش از 5 فنجان قهوه در روز ، احتمال سکته قلبی را افزایش می دهد.

در صورتی که مادری دو فنجان قهوه غلیظ بنوشد و سپس به نوزاد خود شیر بدهد چون بخشی از کافئین ، همراه شیر مادر وارد بدن نوزاد می شود ، امکان دارد عوارض زیر در نوزاد به وجود آید:ناآرامی، لرزش دست ها، پاها و لب ها، سفت یا شل شدن عضلات و ماهیچه های بدن، بی خوابی، جیغ زدن، حساسیت نشان دادن به صدا، به گونه ای که با کمترین صدایی کودک از خواب می پرد.

به مادرانی که فرزند خود را شیر می دهند توصیه می شود که از مصرف قهوه یا مواد کافئین دار پرهیز کنند.

مغز و اعصاب:تأثیر کافئین بر مغز و اعصاب، می تواند به پیدایش عوارض زیر منجر شود:

1- اضطراب 2- هیجان 3- ناآرامی 4- فراموشی و افسردگی .

به طور کلی افرادی که گرفتار عارضه افسردگی هستند ، نباید بیش از یک گرم کافئین در روز مصرف کنند ؛ زیرا سبب شدت یافتن افسردگی آن ها می شود.

 کافئین باعث می شود که مقدار قابل ملاحظه ای از سدیم و پتاسیم بدن از طریق کلیه ها دفع شود، همچنین مقدار مصرف قند را نیز کاهش می دهد که نتیجه آن ، افزایش قند خون خواهد بود. از این رو به کسانی که مبتلا به بیماری قند ( دیابت) هستند توصیه می شود از مصرف مواد کافئین دار، اجتناب ورزند. کافئین ، جذب آهن را در روده ها کم می کند و لذا با توجه به نیاز ضروری بدن به آهن، که کار خون سازی را بر عهده دارد، توصیه می شود که از مصرف کافئین همراه با غذا و تا یک ساعت پس از آن، به طور جدی پرهیز شود.

کافئین میزان سوخت و ساز بدن را بالا می برد و در نتیجه مصرف کالری نیز افزایش پیدا می کند. برای مثال ، چنان چه کسی یک فنجان قهوه حاوی 100 میلی گرم کافئین بنوشد میزان متابولیسم بدن وی تا 4 درصد افزوده شده و درنتیجه باعث لاغری او می شود.

زنانی که در سینه خود غده فیبروکیستیک دارند ، نباید به میزان زیاد کافئین مصرف کنند، زیرا به بزرگ شدن این غده کمک می کند.

 توجه کنید که قهوه و نسکافه خواص نسبتا مشابه ای دارند و باعث بهبود خستگی و رفع افسردگی ،افزایش سوخت وساز بدن و متابلیزم بدن می شود و بنابراین در افرادی که دچار اضافه وزن هستند می تواند مفید باشد وهمچنین جلوگیری از خوای آلودگی می کند و یک دم کرده ای است که فصل امتحانات دانش آموزان ودانشجویان خیلی ازآن استفاده می کنند اما توجه کنیم میزان عوارض جانبی آن که شامل افزایش تعداد ضربان قلب بدن ،تپش قلب ،بیقراری ،تعریق زیاد و اضطراب است  .

در طولانی مدت مصرف بیش از حد نسکافه و قهوه می تواند اثرات بسیار بدی بر روی افراد بگذارد و درکسانی که دارای بیماریهای گوارشی هستند، باعث افزایش ترشح اسید معده می شود و توصیه می شود کسانی که دارای بیماری ریفلاکس یا برگشت اسید معده هستند از مصرف آن خودداری کنند چون باعث ایجاد حرکات نا منظم در ماهیچه های قلب می شود بنابراین کسانی که دارای ناراحتی قلبی هستند حتما از مصرف آن خودداری کنند.

 

فروشگاه قهوه حراجی، مرکز و مرجع تخصصی فروش انواع دان و پودر قهوه و نسکافه گلد فله اعلا در ایران است.

 

مرکز تخصصی نسکافه فله |مرکز فروش عمده نسکافه | لیست قیمت نسکافه گلد فله | فروش نسکافه فله منطقه آزاد انزلی | فروش نسکافه فله در رشت | فروش نسکافه فله در قزوین | فروش نسکافه فله در لاهیجان | فروش نسکافه فله در ایران | فروش نسکافه فله در بندر انزلی | فروش نسکافه فله در گیلان | فروش نسکافه فله در مازندران | فروش نسکافه فله در قم | فروش نسکافه فله در کرج | فروش نسکافه فله در تهران | فروش نسکافه فله در تبریز | فروش نسکافه فله در یزد | فروش نسکافه فله در کرمانشاه | بهترین نوع نسکافه فله | خرید پستی نسکافه فله | خرید آنلاین نسکافه فله | فروشگاه آنلاین فروش نسکافه فله | فروشگاه آنلاین قهوه حراجی | مرکز فروش نسکافه فله در منطقه آزاد انزلی | نماینده نسکافه فله نی تل | فروشگاه نسکافه فله نی تل