اسپرسوساز موکا کرمسو 3 کاپ خامه گیر | طرح بیالتی
گنجایش: 3 فنجان (کاپ)
جنس بدنه: فلز
جنس مخزن: فلز
جنس درب: فلز و پلاستیک شفاف جهت مشاهده داخل دستگاه
رنگ بندی: سفید | مسی | آبی (رنگ را در توضیحات خرید قید فرمایید)
کیفیت: درجه یک
موکاکرمسو جهت فروش عمده موجود است
دارای دسته عایق
دارای سه بخش مجزا
قسمت زیرین: دارای سوپاپ اطمینان ایتالیایی جهت امنیت بیشتر
قسمت میانی : توری محل قرار گیری پودر قهوه که بخار تولیدی از روی آن عبور کرده و از طریق لوله تعبیه شده روی آن وارد بخش فوقانی میگردد
قسمت فوقانی: ظرف درب دار مخصوص محل جمع شدن قهوه تولید شده توسط بخار
دارای دو فیلتر ریز
قابلیت قرارگیری روی شعله اجاق گاز، ویترو سرامیک و صفحه الکتریکی
لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ
یکی از بهترین نوشیدنیهایی که به عنوان عصرانه خوشمزه میتوان به سراغ آن رفت، اسپرسو تازه دم است. برای این منظور کافی است که یک اسپرسوساز موکا کرمسو روگازی داشته باشید تا در کمترین زمان و با بهترین کیفیت ممکن، قهوهای عالی نوش جان کنید.
اسپرسوساز موکا کرمسو 3 کاپ، نسل جدیدی از قهوه سازهای روگازی و از خانواده موکاپات است با این تفاوت که به شما این امکان را میدهد که بر خلاف موکاپات های قدیمی، قهوه ای با کرم و فوم عالی تهیه کنید. درست مانند آنچه که در کافه تهیه میشود. درب انعطاف پذیر و شفاف موکاکرمسو این اجازه را به شما می دهد تا استخراج قهوه و کرم قهوه را در ایمنی کامل کنترل کنید. یکی دیگر از مزیت های اسپرسوساز موکاکرمسو 3 کاپ عرضه شده در فروشگاه آنلاین قهوه حراجی، قابلیت استفاده از منابع گرما مانند گاز، هیتر برقی و صفحات گرمایشی شیشه ای و آتش است. طرز کار بسیار آسان و کم حجم بودن آن شما را قادر میسازد تا به راحتی در محل کار و مسافرت لذت یک فنجان اسپرسو داغ و لذیذ به همراه کرمای غلیظ و خامه ای را تجربه کنید.
تهیه قهوه به وسیله اسپرسوساز موکاکرمسو (موکا کرمسو سوپاپ ایتالیایی) درست مانند سایر قهوه جوش های روگازی است.
«موکا کرمسو سوپاپ ایتالیایی 3 کاپ» با طرح بدنه یکدست فلز یک نمونه از انواع قهوه سازهایی است که ظرفیت آن مناسب تهیهی قهوه برای 3 نفر است. این اسپرسوساز یک روند ساده دارد؛ با جوش آمدن آب درون مخزن اول و عبور بخار ایجاد شده از میان ذرات قهوهی آسیاب شدهی روی صافی اول، کف غلیظی ایجاد میود که با عبور از صافی دوم و لولهی پوپاپ، درون مخزن دوم جمع میشود. برای کیفیت بهتر قهوهی درست شده، بهتر است که شعلهی زیر آن پهن و یکدست باشد تا ذرات آسیاب شده قهوه به شکل بهتری با بخار درگیر شده و کف مرغوب و اصیلی حاصل شود.