Addurl.nu خرید و فروش و قیمت و مشخصات فیلتر کاغذی قهوه ساز کمکس 6 کاپ 40 عددی
از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه

ثبت نام

فیلتر کاغذی قهوه ساز کمکس 6 کاپ 40 عددی

وضعیت موجود
قیمت اصلی ۱۹۵,۰۰۰ تومان
قیمت ۱۷۵,۰۰۰ تومان
رتبه ی این کالا: 5.0

فیلتر کاغذی قهوه ساز کمکس 6 کاپ | CHEMEX


جنس فیلتر: کاغذ

سایز: 6 کاپ

ساخت چین

تعداد در بسته: 40 عدد


فیلتر کاغذی قهوه مدل کمکس 6 کاپ مخصوص دم افزار کمکس می باشد، فیلترهای کمکس 20% الی 30% نسبت به سایر فیلترها ضخیم تر هستند که ریزترین ذرات رسوبی، روغن و چربی ها را به خود جذب می‌کنند و اجازه عبور آنها به داخل نوشیدنی را نمی‌دهد . فرمولاسیون این فیلترها با تنظیم میزان فیلتراسیون، زمان دقیقی برای اینفیوژن یا تزریق فراهم می‌کند که نه خیلی کند باشد و نه خیلی تند و سریع.

اینفیوژن یا تزریق مناسب از سابه های قهوه باعث میشود نوشیدنی شما طعم غنی تری داشته باشد.


فیلتر کمکس فیلتری مطمئن برای دم آوری قهوه است زیرا که تحت فشار آب و سابه هایی که درون آن قرار میگیرند از بین نمی‌رود و همچنین هنگام خارج کردن فیلتر همراه با تفاله های قهوه پاره نمی‌شود.


نکته مهم : مشابه این محصول با کیفیت پائین و قیمت کمتر در بازار وجود دارد ، محصول ارائه شده در این فروشگاه دارای بالاترین کیفیت ساخت (گرید A+) میباشد.

لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules


تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ

خرید و فروش و قیمت و مشخصات دستگاه قهوه ساز دمی سایفون هاریو | هریو | وکیوم پات | 5 کاپ | 5 نفره | Cup 5 | HARIO | SYPHON
 
 

 

 

 

تعداد
{{ quantity}}
اضافه کردن به سبد خرید ادامه خرید

درباره این کالا بیشتر بدانید

نحوه دم کردن قهوه با دستگاه قهوه ساز کمکس مدل 6 کاپ:

مرحله ی اول: میزان قهوه و آبی که برای دم  آوری با ابزار کمکس استفاده میکنید به نوع قهوه بستگی دارد. اما برای شروع بهتر است نسبت قهوه به آب 1 به 16 باشد و بعد از وزن کردن قهوه ، آن را با سایز نسبتا درشت آسیاب کنید.

مرحله ی دوم: فیلتر کمکس را به آرامی باز کنید و آن را طوری روی دم افزار قرار دهید که لبه بدون بریدگی آن داخل دهانه ی کمکس قرار گیرد.

مرحله ی سوم: فیلتر را کاملا با آب خیس کنید همچنین با اینکار باعث میشوید تا سرور کمکس نیز گرم شود . سپس این آب را از طریق دهانه از دم افزار خود خارج کنید .

مرحله ی چهارم: سابه های قهوه را داخل فیلتر بریزید و به آرامی دم افزار را تکان دهید تا سابه ها بستری صاف داشته باشند با اینکار کمک میکنید که به تمام سابه ها به یک اندازه مساوی آب برسد و از چنلینگ جلوگیری شود.

مرحله ی پنجم: هنگام ریختن آب دقت کنید که به صورت دوایر متحدالمرکز آب را از قسمت وسط سابه ها به اطراف ببرید و مراقب باشید که آب روی فیلتر نریزد . سپس برای 45-55 ثانیه اجازه دهید تا شکوفایی رخ دهد زیرا که باعث اشباع یکنواخت تری میشود و بعد آب بیشتری بریزید و اجازه دهید تا از میان سابه ها عبور کند.

مرحله ی ششم: کمی مکث کنید و دوباره آب اضافه کنید .

مرحله ی هفتم: 30 ثانیه زمان بدهید تا آب کاملا از میان سابه ها عبور کند .

مرحله ی هشتم: عموما دم آوری با کمکس باید بین 5/3 تا 5/4 دقیقه به طول بی انجامد . اگر سریعتر از این زمان دم آوری انجام شد ، سایز آسیای ریز تر و ریختن آرامتر آب را امتحان کنید . اگر کند تر از این زمان دم آوری انجام شد ؛ سایز آسیای درشت تر و ریختن سریعتر آب را امتحان کنید . و در آخر نوشیدنی خود را از سرور به فنجان انتقال دهید و لذت ببرید .