ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


خرید و فروش و قیمت و مشخصات فیلتر کاغذی قهوه ساز کمکس 6 کاپ 40 عددی

فیلتر کاغذی قهوه ساز کمکس 6 کاپ 40 عددی CHEMEX

وضعیت: ناموجود
قیمت: ۰ تومان
رتبه:
۵ از ۵ (۱ نظر)

فیلتر کاغذی قهوه ساز کمکس 6 کاپ

CHEMEX Bonded Filters 6 CUP


مشخصات کالا:

جنس فیلتر: کاغذ

سایز: 6 کاپ

ساخت چین

تعداد در بسته: 40 عدد


فیلتر کاغذی قهوه مدل کمکس 6 کاپ مخصوص دم افزار کمکس می باشد، فیلترهای کمکس 20% الی 30% نسبت به سایر فیلترها ضخیم تر هستند که ریزترین ذرات رسوبی، روغن و چربی ها را به خود جذب می‌کنند و اجازه عبور آنها به داخل نوشیدنی را نمی‌دهد . فرمولاسیون این فیلترها با تنظیم میزان فیلتراسیون، زمان دقیقی برای اینفیوژن یا تزریق فراهم می‌کند که نه خیلی کند باشد و نه خیلی تند و سریع.

اینفیوژن یا تزریق مناسب از سابه های قهوه باعث میشود نوشیدنی شما طعم غنی تری داشته باشد.


فیلتر کمکس فیلتری مطمئن برای دم آوری قهوه است زیرا که تحت فشار آب و سابه هایی که درون آن قرار میگیرند از بین نمی‌رود و همچنین هنگام خارج کردن فیلتر همراه با تفاله های قهوه پاره نمی‌شود.


لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules


تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ

خرید و فروش و قیمت و مشخصات دستگاه قهوه ساز دمی سایفون هاریو | هریو | وکیوم پات | 5 کاپ | 5 نفره | Cup 5 | HARIO | SYPHON
 
 
تعداد:
1

نحوه دم کردن قهوه با دستگاه قهوه ساز کمکس مدل 6 کاپ:

مرحله اول: میزان قهوه و آبی که برای دم  آوری با ابزار کمکس استفاده میکنید به نوع قهوه بستگی دارد. اما برای شروع بهتر است نسبت قهوه به آب 1 به 16 باشد و بعد از وزن کردن قهوه ، آن را با سایز نسبتا درشت آسیاب کنید.

مرحله دوم: فیلتر کمکس را به آرامی باز کنید و آن را طوری روی دم افزار قرار دهید که لبه بدون بریدگی آن داخل دهانه ی کمکس قرار گیرد.

مرحله سوم: فیلتر را کاملا با آب خیس کنید همچنین با اینکار باعث میشوید تا سرور کمکس نیز گرم شود . سپس این آب را از طریق دهانه از دم افزار خود خارج کنید .

مرحله چهارم: سابه های قهوه را داخل فیلتر بریزید و به آرامی دم افزار را تکان دهید تا سابه ها بستری صاف داشته باشند با اینکار کمک میکنید که به تمام سابه ها به یک اندازه مساوی آب برسد و از چنلینگ جلوگیری شود.

مرحله پنجم: هنگام ریختن آب دقت کنید که به صورت دوایر متحدالمرکز آب را از قسمت وسط سابه ها به اطراف ببرید و مراقب باشید که آب روی فیلتر نریزد . سپس برای 45-55 ثانیه اجازه دهید تا شکوفایی رخ دهد زیرا که باعث اشباع یکنواخت تری میشود و بعد آب بیشتری بریزید و اجازه دهید تا از میان سابه ها عبور کند.

مرحله ششم: کمی مکث کنید و دوباره آب اضافه کنید .

مرحله هفتم: 30 ثانیه زمان بدهید تا آب کاملا از میان سابه ها عبور کند .

مرحله هشتم: عموما دم آوری با کمکس باید بین 5/3 تا 5/4 دقیقه به طول بی انجامد . اگر سریعتر از این زمان دم آوری انجام شد ، سایز آسیای ریز تر و ریختن آرامتر آب را امتحان کنید . اگر کند تر از این زمان دم آوری انجام شد ؛ سایز آسیای درشت تر و ریختن سریعتر آب را امتحان کنید . و در آخر نوشیدنی خود را از سرور به فنجان انتقال دهید و لذت ببرید .

محصولات مشابه

    محصولات مرتبط

      ثبت نقد و بررسی

      نقد و بررسی

      بیژن نژادی
      |
      دوشنبه 19 مهر 1400 ساعت 22:36:55

      description is null

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test