فروشگاه اینترنتی حراجی تعطیل و غیرفعال می باشد و به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود 09058733833
ژله پکتین با طعم طعم گیلاس ، لیمو و پرتقال وبرو
VOBRO PECTIN JELLIES WITH FRUITS JUICE 1 kg
مشخصات کالا:
برند: Vobro
وزن بسته: 1 کیلوگرم
ترکیبات: شکر، شربت گلوکز، آب، قوام دهنده پکتین، گرانول میوه 1%، مالتودکسترین، 40% پرتقال غلیظ، 38% آب توت فرنگی غلیظ، فیبر، تنظیم کننده اسیدیته، طعم دهنده طبیعی
ارزش غذایی در هر 100 گرم: انرژی 316 کیلو کالری، کربوهیدرات 78 گرم، چربی 65 گرم، فیبر 1.6 گرم، نمک 0.21 گرم، پروتئین 0.4 گرم
هشدار آلرژیک: این محصول ممکن است حاوی آثاری از بادام زمینی و شیر باشد.
تولید لهستان
تاریخ انقضاء: 01/12/2023
پکتین چیست؟این ماده که پلی ساکاریدی محلول با زنجیره هایی طولانی از قندهای هضم نشدنی است، تحت حرارت منبسط شده و به ژل تبدیل می شود. حالت ژل مانند پکتین باعث شده تا از این ماده در صنایع غذایی به عنوان یک عامل غلیظ کننده ایده آل برای تهیه انواع مربا و ژله استفاده شود.پکتین در واقع یک فیبر قدرتمند میباشد، که بهطور طبیعی در بسیاری از گیاهان و سبزیجات یافت میشود، که بعنوان عامل پیوند بین سلولهای گیاهی عمل میکند و یک پلیمر اشتقاقی قندی- اسیدی است که از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوهجات و سبزیجات به دست میآید و فواید زیادی دارد.
سلب مسئولیت حقوقی: بسته بندی و مواد واقعی محصول ممکن است حاوی اطلاعات بیشتر و متفاوتی نسبت به آنچه در وب سایت ما نشان داده شده باشد. توصیه می کنیم فقط به اطلاعات ارائه شده در اینجا اکتفا نکنید و همیشه قبل از استفاده یا مصرف یک محصول؛ برچسب ها، هشدارها و دستورالعمل های آنرا مطالعه نمایید.
لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
فواید پکتین برای سلامتی:
پکتین و کنترل وزن: مصرف آن سرعت تخلیه روده را کاهش می دهد و به دلیل حالت فیبری که دارد موجب می شود فرد برای مدت طولانی تری احساس سیری کند و مصرف غذا را کاهش دهد.
کاربرد پکتین در صنایع دارویی : از آن علاوه بر استفاده هایی که خود بدن در بهبود عملکرد و تقویت ایمنی از آن میکند، می توان در صنایع دارویی به عنوان قوام دهنده در داروها و یا به عنوان امولسیون کننده در داروهای چند فازی که نیاز دارند اجزای آن به صورت همگن و یکنواخت در کنار هم قرار بگیرند، استفاده کرد.
کاهش کلسترول با پکتین : تحقیقات نشان داده اند که مصرف پکتین از طریق دهان باعث کاهش کلسترول خون می شود. استفاده از این ماده به همراه فیبر های نامحلول و گوارگام که یک ترکیب رایج و پرکاربرد در صنایع غذایی است، باعث کاهش کلسترول کل و کلسترول بد خون یا همان LDL می شود.
پکتین برای کمک به بهبود دیایت نوع 2 و پیش دیابت : برخی از مطالعات انجام شده نشان می دهند که مصرف پکتین باعث کاهش میزان قند خون می شود و فعالیت هورمون های مرتبط با کنترل قند خون را تنظیم و متعادل می کند. بنابراین می توان در درمان دیابت نوع دو و حتی پیش دیابت نیز مؤثر واقع شود.
جلوگیری از بروز مشکلات قلبی با پکتین : پکتین قادر است تا در دستگاه گوارش ما با کلسترول موجود در غذا خورده شده پیوند دهد و از جذب شدن و ورود آن به خون جلوگیری کند. به این ترتیب می تواند از بروز بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری کرده و چربی خون را کنترل نماید.
کاربرد پکتین در تهیه شربت ضد سرفه : یکی دیگر از کاربرد های پکتین در تهیه شربت های ضد سرفه می باشد. این شربت ها تسکین دهنده تورم گلو و کاهش دهنده تحریکات منجر به سرفه هستند. پکتین موجود در این نوع شربت ها با بافت ژل مانند خود پوششی روی گلو ایجاد می کند و از تحریک شدن این ناحیه جلوگیری کرده و سرفه را کاهش می دهد.