ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


پودر قهوه ترک مدیوم پاکت 100 گرمی Turkish Coffee

وضعیت: ناموجود
قیمت: ۰ تومان
رتبه: هنوز نظری برای این کالا ثبت نشده است

پودر قهوه ترک مدیوم

Turkish Coffee Powder 100 gr


مشخصات کالا:

وزن بسته: 100 گرم قهوه آسیاب شده با آسیاب صنعتی ویژه قهوه ترک

نوع بسته بندی: پاکت کرافت

فوم (کرما): عالی

عطر و طعم: متوسط

بادی: بالا

کافئین: بالا

اسیدیته: متوسط

آروما: متوسط


 قهوه ترک مدیوم، محصولی است که باداشتن کرما عالی از بهترین قهوه‌های ترک رست شده در ایران است که به صورت بسته بندی در پاکت کرافت در وزن‌های درخواستی توسط خریدار، بسته بندی و ارسال می گردند.

 قهوه ترک از دیرباز و از قدیمی ترین روش های دم آوری قهوه محسوب میشود که این نوع دم کردن در ترکیه و کشورهای عربی بسیار رایج است.آسیاب قهوه ترک بسیار ریز می‌باشد زیرا در قهوه ترک پودر قهوه نیز بعد از آماده شدن به همراه عصاره آن میل می‌شود.معمولا برای قهوه ترک باید از دانه های قهوه ربوستا استفاده کرد تا قهوه طعم واقعی خود را نشان دهد.

 برای قهوه ترک برای یک نفر حدود 6 گرم قهوه لازم است و میتوان همچنین برای طعم و بوی بهتر آن بعد از آماده شدن، اندکی گلاب یا هل به آن اضافه نمود این نوع ترکیب در خاور میانه بسیار رایج است.

نکته مهم: قهوه ترک یک نوع قهوه کشت شده نیست بلکه به قهوه ای که با درجه آسیاب ریز که ویژه این نوع قهوه است و به روش خاص دم آوری (قهوه جوش یا جاذوه) می شود، قهوه ترک می گویند.


 لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules


تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ

تماس با فروشگاه آنلاین قهوه حراجی در واتساپ    تماس با فروشگاه آنلاین قهوه حراجی در تلگرام
تعداد:
1

 قهوه ترک نوع خاصی از دانه قهوه نیست، بلکه به روش خاصی از دم کردن قهوه گفته می‌شود که در سراسر خاورمیانه مرسوم است. در این روش از دانه های قهوه آسیاب شده استفاده می‌گردد که به حد کافی ریز و یکدست هستند که ممکن است با پودر کاکائو اشتباه گرفته شود.

 قهوه ترک به خاطر عطر قوی که دارد بسیار معروف است به همین خاطر هم در روش سنتی قهوه ترک با شیر تهیه نمی شود. اما اگر شیر به آن افزوده شود طعم آن ملایم تر خواهد شد ولی با این کار کف روی آن کمتر خواهد بود.

 قهوه ترک در 4 نوع سرو میشود: قهوه ساده بدون شکر، قهوه با نصف قاشق چایخوری شکر، قهوه با یک قاشق چایخوری شکر و قهوه با شکر بسیار زیاد (یعنی سه یا چهار قاشق چایخوری شکر). این مقدار برای یک فنجان قهوه است.

برای تهیه بهترین نوع قهوه ترک باید 2 قاشق چایخوری پودر قهوه را با 1 فنجان آب بسیار سرد مخلوط کنید (با آب سرد کف خامه ای خوبی روی قهوه ایجاد میشود). اگر تمایل دارید که شکر هم اضافه کنید باید از پودر شکر یا شکرهایی که زود حل میشوند استفاده نمایید.


 طرز تهیه قهوه ترک:

 

مرحله اول:

طرز تهیه قهوه ترک روی گاز این است که ابتدا پودر قهوه، آب سرد را داخل قهوه جوش بریزید. سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی با قاشق مواد را مخلوط کنید. پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، قاشق را خارج کنید و منتظر بمانید تا قهوه به نقطه جوش برسد.

 

مرحله دوم:

وقتی قهوه شروع به جوشیدن و بالا آمدن کرد بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید. اگر قهوه بجوشد، دیگر کف خامه ای روی آن نخواهید داشت. کف خامه را در فنجان قهوه تان خالی نمایید و قهوه را به مدت 10 ثانیه یا تا زمانی که دوباره به جوش بیاید مجدداً روی حرارت بگذارید. سپس قهوه را درون فنجان بریزید و سرو کنید.

 

طرز تهیه خامه قهوه ترک:

برای تهیه قهوه ترک با خامه چند نکته را باید رعایت نمایید:

-از قهوه تازه استفاده کنید و اگر قهوه شما تازه نیست خامه نخواهد داشت. برای اینکه قهوه را تازه نگه دارید کافیست آن را در ظرف در بسته و محفوظ از هوا در یخچال نگاه دارید.

-هیچوقت برای تهیه قهوه از آب گرم یا داغ استفاده نکنید.

-هنگام مخلوط کردن آب و قهوه با ملایمت آن را هم بزنید و هرگز آنها را سریع میکس نکنید.


 

نکته های کلیدی تهیه قهوه ترک:

– سرو قهوه ترک نیز آداب سنتی و مخصوص به خود را دارد. قهوه ترک معمولا با یک لیوان آب سرد سرو می شود. آب سرد را قبل از نوشیدن قهوه مصرف می کنند تا طعم دهان تازه شده و مزه قهوه، قوی تر حس شود. میتوانید یک گلبرگ گل رز یا برشی نازک از سیب روی آب قرار دهید تا آب عطری ملایم داشته باشد. همچنین معمول است چیزی شیرین مانند شکلات یا راحت الحلقوم (Turkish delight) یا هر چیز شیرین دیگری در کنار قهوه صرف شود.

– میتوانید برای داشتن قهوه ای با طعم قوی تر قهوه را پس از به جوش آمدن از روی حرارت بردارید و پس از چند ثانیه مجدد روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید (روش تهیه قهوه توسط ارامنه عزیز). این عمل را سه بار تکرار کنید تا طعم قوی تری داشته باشید.

- ظرف ایده آل برای تهیه قهوه ترک ibrik یا cezve است که از مس ساخته شده و برای جلوگیری از سوختن دست، دسته بلندی دارد. اما اگر امکان تهیه آن را ندارید میتوانید از شیرجوش هم استفاده نمایید.

-اگر دوست دارید قهوه ترک شکلاتی هم تست کنید میتوانید آن را با روش قهوه موکا تهیه کنید. فقط به جای اسپرسو از قهوه ترک استفاده کنید.

– حجم فنجان این نوع قهوه حدود یک سوم پیمانه استاندارد است. پس با 1پیمانه آب و 6 قاشق چایخوری پودر قهوه ترک می‌توانید سه فنجان قهوه ترک تهیه کنید.

- قهوه ترک یک نوع قهوه کشت شده نیست بلکه به قهوه ای که با درجه آسیاب ریز که ویژه این نوع قهوه است و به روش خاص دم آوری (قهوه جوش یا جاذوه) می شود، قهوه ترک می گویند.

 فروشگاه آنلاین قهوه حراجی ، مرکز تخصصی و مرجع حرفه ای تهیه و فروش انواع قهوه ترک با کیفیت بالا می باشد

مرکز پخش قهوه ترک | نماینده فروش قهوه ترک | فروشگاه قهوه ترک | فروش عمده قهوه ترک فله | فروش قهوه ترک در بندر انزلی | فروش قهوه ترک در رشت | فروش قهوه ترک در منطقه آزاد انزلی | فروش عمده قهوه ترک | فروش تخصصی قهوه ترک | مرکز فروش عمده قهوه ترک | فروش قهوه ترک در تهران | فروش قهوه ترک در کرج | فروش قهوه ترک در مازندران | فروش قهوه ترک در لاهیجان | قهوه ترک فروش بندر انزلی | قهوه فروش مجتمع ونوس انزلی | لیست قیمت قهوه ترک | فروش تخصصی انواع قهوه ترک

محصولات مرتبط

    ثبت نقد و بررسی

    نقد و بررسی

    اولین نفری باشید که نقد و بررسی خود را در مورد این کالا ثبت می کنید
    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test