مشتری گرامی؛
ضمن تشکر بابت انتخاب سایت قهوه حراجی جهت خرید، به اطلاع میرساند با توجه به نوسان شدید قیمتها، تلاش کرده ایم تا بصورت مداوم قیمتها را بروز نماییم، لیکن در صورت تمایل و جهت جلوگیری از بروز هرگونه مشکل میتوانید قبل از خرید جهت اطلاع از موجودی و قیمت روز کالا، با واحد فروش از طریق شماره 09058733833 تماس گرفته یا در واتساپ و تلگرام پیام دهید.
در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ داده خواهد شد.
باسپاس
زیتون سیاه کامل آر اس RS
RS Black Whole Olives 350 gr
مشخصات کالا:
برند: RS (Rafael Salgado)
نوع بسته بندی: شیشه
وزن: 350 گرم
ترکیبات: زیتون سیاه کامل ، آب ، نمک ، نگهدارنده رنگ (محلول استریل با فروس گلوکونات)
ارزش غذایی در هر 100 گرم: 153 کالری
هشدار آلرژیک: هرچند بسیار نادر است اما آلرژی نسبت به زیتون فوق العاده جدی است و اگر شما به زیتون سبز آلرژی دارید، میتوان با اطمینان گفت که به زیتون سیاه هم حساسیت خواهید داشت، پس بهتر است از مصرف آن اجتناب کنید.
تولید اسپانیا
تاریخ انقضا: 20/09/2024
توجه: بر حسب سیاست تولید کننده، ممکن است نوع لیبل و نوع بسته بندی تغییر پیدا کند، لیکن در برند ، کیفیت ، وزن و نوع محصول و محتویات هیچ تغییری ایجاد نخواهد شد.
زیتون سیاه سرشار از ویتامین E نیز می باشد و با خواص آنتی اکسیدانی که دارد می تواند با رادیکال های آزاد مبارزه و از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند. کاهش ابتلا به سرطان سینه طبق پژوهش های انجام شده زنان یونانی که در رژیم غذایی خود زیتون بیشتری داشتند 22 درصد احتمال ابتلا به سرطان سینه در آنها کمتر بود
سلب مسئولیت حقوقی: بسته بندی و مواد واقعی محصول ممکن است حاوی اطلاعات بیشتر و متفاوتی نسبت به آنچه در وب سایت ما نشان داده شده باشد. توصیه می کنیم فقط به اطلاعات ارائه شده در اینجا اکتفا نکنید و همیشه قبل از استفاده یا مصرف یک محصول؛ برچسب ها، هشدارها و دستورالعمل های آنرا مطالعه نمایید.
لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
ممکن است زیتون سیاه خیلی جذاب به نظر نرسد اما این میوه (با توجه به طبقه بندی گیاهی) کوچک، ارزش تغذیهای بسیار بالایی دارد. زیتون، منبع خوبی از فیبر رژیمی است که سلامت دستگاه گوارش شما را حفظ کرده و کلسترول را کنترل میکند. همچنین حاوی آهن ( ماده اصلی سلولهای قرمز خون ) و ویتامین C ( یک آنتی اکسیدان قوی ) است. اگر مصرف سدیم خود را کنترل میکنید، به یاد داشته باشید که زیتون منبع خوبی از این ماده معدنی است.
در اینجا به سوالی پاسخ خواهیم داد که ممکن است ذهن بسیاری از شما دوست داران زیتون را درگیر خود کرده باشد و این سئوال مهم همانا تفاوت زیتون سیاه با زیتون سبز است!
همان طور قبلتر که اشاره شد، هر دو زیتون سیاه و زیتون سبز از یک نوع و خانواده هستند و تنها چیزی که آنها را از هم متفاوت میسازد، زمان برداشت آنها است. زیتونهای سبز را درست قبل از رسیدن و به صورت کال میچینند، در حالی که زیتونهای سیاه را به صورت رسیده برداشت میکنند، به معنای دیگر، یعنی اجازه میدهند زیتون برسد و بعد به چیدن آن اقدام میکنند. زیتون رسیده از رنگ سبز به سیاه تبدیل میشود و همین علت نامگذاری آن به « زیتون سیاه » است.
پرسش بعدی درباره ارزش غذایی زیتون است و این سئوال که آیا مواد مغذی موجود در زیتون سیاه از زیتون سبز بیشتر است یا کمتر؟
حقیقت آن است که هر دو نوع زیتون سیاه و سبز ارزش غذایی یکسانی دارند و سرشار از ویتامین C ، آنتی اکسیدانهایی مانند فلاونوئیدها و پلیفنولها ، چندین ماده معدنی ضروری مانند آهن و مس هستند. برای اطلاع بیشتر از خواص زیتون سیاه به فهرستی که در ادامه ارائه شده، مراجعه نمایید تا در این خصوص دانش بیشتری کسب کنید و ببینید که آیا زیتون سیاه مورد علاقه شما هست یا زیتون سبز، هر چند هر دوی آنها ارزش غذایی یکسانی دارند.
زیتون سیاه، منبع مناسبی از فیبر رژیمی است، هر 100 گرم زیتون رسیده، 3 گرم فیبر رژیمی دارد. مصرف مجاز روزانه فیبر رژیمی، 38 گرم برای مردان و 25 گرم برای زنان تا سن 50 سال است. فیبر محلول میتوان به کاهش کلسترول و گلوکز خون کمک کند و فیبر نامحلول، مدفوع را حجیم کرده و حرکت مواد در لوله گوارش را بهبود میبخشد. یک رژیم غذایی سرشار از فیبر رژیمی به حفظ سلامت روده کمک میکند، قند خون بدن را کنترل میکند، وزن سالم بدن را حفظ میکند و کلسترول را پایین میآورد.
هر 100 گرم زیتون رسیده، حدود 3 میلیگرم آهن دارد. مصرف مجاز روزانه آهن برای مردان بزرگسال 8 میلیگرم و برای زنان بزرگسال، 18 میلیگرم است. بدن شما برای ساخت هموگلوبین و میوگلوبین ( پروتئینهای لازم برای انتقال اکسیژن ) به آهن نیاز دارد. آهن، بخش تشکیلدهنده بسیاری از پروتئینهای بدن است و به ساخت آدنوزین تریفسفات یا ATP – منبع اصلی انرژی بدن – کمک میکند.
یک وعده 100 گرمی از زیتون رسیده، حدود 1.7 میلیگرم ویتامین E ( یک آنتی اکسیدان محلول در چربی که در برابر آسیب رادیکالهای آزاد از سلول محافظت میکند ) دارد. رادیکالهای آزاد، ملکولهایی هستند که به سلولها آسیب میرسانند و میتوانند باعث بروز سرطان شوند. مصرف مجاز روزانه ویتامین E برای مردان و زنان بالای 14 سال، 15 میلیگرم است. ویتامین E در عملکرد سیستم ایمنی، فرآیند بیان ژن، نشانهگذاری سلول و دیگر فرآیندهای متابولیکی نقش دارد. اداره مکملهای رژیمی، گزارش میکند که ویتامین E میتواند به جلوگیری از بیماری سرخرگ کرونری و تشکیل لخته خون کمک کند، همچنین از اکسید لیپوپروتئین کمچگالی یا کلسترول LDL جلوگیری کرده و مانع از بروز بیماری تصلب شرایین میشود.
زیتون سیاه دارای مقادیر زیادی چربیهای تک غیر اشباع سالم است. زیتون رسیده، حدود 8 گرم از چربی تک غیر اشباع کل را فراهم میکند. سازمان آمریکایی قلب میگوید چربی موجود در غذاهایی که افراد میخورند نباید بیشتر از 25 تا 30 درصد کالری دریافتی روزانه آنها بوده و بخش زیادی از این چربیها باید از چربیهای تک غیر اشباع یا چند غیر اشباع باشد. چربیهای تک غیر اشباع میتوانند به کاهش کلسترول بد خون کمک کرده و خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش میدهد. اسیدهای چرب تک غیر اشباع میتوانند برای کنترل انسولین و قند خون نیز مفید باشند.
همان طور که در مطالب بالا اشاره شد، خوردن زیتون سیاه میتواند آنتی اکسیدانهای قدرتمندی را مانند پلیفنولها و فلاونوئیدها برای بدن فراهم بیاورد. فقط همین نیست، زیتون سیاه سرشار از ویتامین C، ویتامین E، و ویتامین A نیز هست.
آهن برای تولید گلبول های قرمز خون ضروری است و گلبول های قرمز خون در توزیع اکسیژن و مواد مغذی به تمام سلولهای بدن نقشی مهم ایفا میکنند. کمبود آهن میتواند به تولید کم گلبول های قرمز خون منجر شود و اثراتی مانند حالت تهوع، سردرد، میگرن و کم خونی را به دنبال داشته باشد.
زیتون سرشار از فیبر است و یکی از فواید فیبر برای سلامتی بهبود سلامت رودهها است. اما فقط همین نیست، ویتامین E موجود در زیتون سیاه نیز برای دستگاه گوارش فوقالعاده مفید است.
بعضی از مطالعات انجام شده نشان داده اند که زیتون سیاه حاوی ترکیبهای فعالی است که میتوانند جلوی رشد آنزیمهای خاصی را که ممکن است منجر به التهاب گردد، میگیرند.
خوردن زیتون سیاه نه تنها برای قلب و کلسترول، بلکه برای یعضی از بیمارانی که به نوع خاصی از دیابت مبتلا هستند نیز مفید است. به عبارت دیگر، مصرف منظم زیتون سیاه به تنظیم سطح قند خون در بدن انسان کمک میکند.
مصرف زیتون سیاه میتواند به تامین کامل روزانهی ویتامین A کمک کند. همه میدانند که یکی از فایدههای ویتامین A برای سلامتی بهبود سلامت چشم و قدرت بینایی است.
یکی از چیزهایی که باید درباره ویتامین E بدانید این است که وقتی ویتامین E با چربیهای تکاشباع شده ترکیب میشود، میتواند با سرطان روده مبارزه کند یا خطر ابتلاء به آن را کاهش دهد.
بعضی از مطالعات انجام شده حکایت از آن دارند که خوردن زیتون سیاه میتواند جایگزین عملکرد ایبوپروفن در تسکین بعضی از دردها در مفاصل یا بافتهای پیوندی بشود. این یعنی، زیتون سیاه میتواند درد را نیز از بین ببرد.
ترکیب ویتامین C و ویتامین E موجود در زیتون سیاه دلیل مصرف زیاد این میوه به عنوان یک درمان طبیعی برای پوست به شمار میرود. ویتامین E تولید کلاژن را تقویت میکند و بازسازی بهینهی سلولهای پوستی را تضمین میکند.
وقتی از قلب محافظت میشود، کاهش علائم فشار خون بالا مثل آب خوردن است. با وجود این، باید در رابطه با زیتونهای سیاه کنسروی بسیار مواظب باشید چون حاوی سدیم بیشتری هستند که میتوانند سلامت قلبی عروقی شما را به خطر بیندازند. بنابراین، مهم است که همیشه برچسب روی قوطی چنین محصولاتی را بخوانید چون ترکیبهای نگهدارنده میتوانند برای سلامتی شما مضر باشند.
هرچند زیتون سیاه حاوی چربی است اما این چربیها تک اشباع شده هستند و میتوانند سطح کلسترول شما را کنترل کنند، به همین خاطر است که زیتون سیاه در بین خوراکیهای سالم، کاهنده کلسترول برای کسانی که میخواهند سطح کلسترول سالمی داشته باشند توصیه میشود.
مصرف زیتون سیاه نه تنها برای پوست خوب است، بلکه برای مو هم مفید است. این مسئله بیشتر ریشه در دوران کودکی دارد. اگر فرزندانی با موهای نازک دارید فقط کافی است آنها را به خوردن زیتون سیاه تشویق کنید تا صاحب موهای ضخیم و سالم و پرپشتی شوند.
مهمترین چیزی که باید بعد از تصمیمگیری به افزودن زیتون سیاه به جای زیتون سبز به رژیم غذایی روزانهتان بدانید این است که مراقب عوارض جانبی ناشی از مصرف زیتون سیاه باشید.
موارد مهم اعلام شده در ادامه دقیقا آن چیزی است که نباید آن را سرسری بگیرید:
هرچند بسیار نادر است اما احتمال بروز آلرژی نسبت به زیتون فوقالعاده جدی است، اگر به زیتون سبز آلرژی دارید و پس به احتمال زیاد به زیتون سیاه هم حساسیت خواهید داشت، پس بهتر است از مصرف آن اجتناب کنید.
یافتن زیتون تازه، کار راحتی نیست و مردم معمولا از زیتونهای کنسرو شده استفاده میکنند به همین خاطر نباید زیتونهای کنسروی را فقط به خاطر نام برندشان خریداری کنید بلکه باید به مواد تشکیل دهنده آنها که روی برچسب محصول نوشته شده است رجوع و آن را مطالعه کنید، چون بعضی برندها محتوای سدیم بالایی دارند که برای افراد مبتلا به مشکلات قلبی عروقی مضر هستند.
آیا میدانستید فایدههای زیتون از دوران باستان برای مردم اثبات شده است؟ به همین خاطر است که افراد زیادی به صورت روز افزون، استفاده از روغن زیتون را انتخاب میکنند چون به فکر سلامتی خود هستند و ارزش غذایی خارقالعاده زیتون و همان طور که در بالا اشاره شد فهرست بلندبالای فایدههایی که خوردن زیتون سیاه برای سلامتی دارد، دلیل علاقمندی شدید انسانها به این میوه است.
با اینکه زیتون سیاه خواص بسیاری برای سلامتی دارد، اما سدیم و کالری آن بالاست. 100 گرم زیتون رسیده، 115 کالری و حدود 735 میلیگرم سدیم دارد. محدود کردن مصرف سدیم اهمیت زیادی دارد زیرا مصرف زیاد نمک با خطر فشار خون بالا در ارتباط است.