ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


آدامس نعنایی 15 عددی کوبالت فایو 5 PEPPERMINT COBAL

وضعیت: ناموجود
قیمت: ۰ تومان
رتبه: هنوز نظری برای این کالا ثبت نشده است

آدامس نعنایی تند کوبالت فایو 5

PEPPERMINT COBALT FIVE 15 PCS


مشخصات کالا:

وزن کل: 37.5 گرم ( وزن هر آدامس 2.5 گرم )

تعداد در بسته: 15 عدد

تعداد در کارتن: 10 عدد

تولید آمریکا

با طعم نعنا تند

میزان کالری هر آدامس: Cal 5

تاریخ انقضاء: 28/09/2023


سلب مسئولیت حقوقی: بسته بندی و مواد واقعی محصول ممکن است حاوی اطلاعات بیشتر و متفاوتی نسبت به آنچه در وب سایت ما نشان داده شده باشد. توصیه می کنیم فقط به اطلاعات ارائه شده در اینجا اکتفا نکنید و همیشه قبل از استفاده یا مصرف یک محصول؛ برچسب ها، هشدارها و دستورالعمل های آنرا مطالعه نمایید. 


لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules


تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ

آدامس نعنایی تند کوبالت فایو 5  PEPPERMINT COBALT FIVE 15 PCS
تعداد:
1

تاریخچه آدامس:

آدامس که نوعی آبنبات یا جز تنقلات جویدنی در جهان به شمار میآید،جهان را مجذوب خود کرده و روز به روز بر تعداد دوستداران و مصرف کنندگان آدامس اضافه می‌شود. پیشینه آدامس های امروزی به سال 1860 میلادی باز میگردد، جایی که اولین آدامس های تاریخ بشر تولید شد.

در آن زمان ماده ای به نام چیکله کشف شد که با آن دندان های خود را تمیز و دهان های خود را خوشبو میکردند. روش های تولید آدامس در سال 1869 اختراع شد، در سال 1928 آدامس های امروزی کشف شد که این آدامس ها را با مواد دارویی ترکیب میکردند و آن را در بین مردم پخش میکردند.


نام سازنده آدامس های امروزی، جان کولگان بود که توانست با استفاده از هوش و توانایی های خود این محصول شیک و جویدنی خوشمزه را به جهانیان هدیه دهد.

فرآیند تولید آدامس:

آدامس با ذوب و غربال به دست می‌آید و جزء مرغوب‌ترین تنقلات جهان به شمار می‌آید. آدامس ها با طعم دهنده و شیرین کننده ها متنوع تولید می‌شوند و از طریق فرایند ذوب توسط دستگاه های پیشرفته به دست میآید.
در مرحله اول تولید آدامس، پایه های آن را ذوب میکنند، سپس طعم دهنده و خوشبو کننده به آن اضافه می‌کنند و سپس آدامس را حرارت میدهند تا به حالت خمیری شکل در بیآید، سپس آنتروبی پلیمرها افزایش پیدا میکند که پراکندگی حجیمی را در این محصول به وجود میآورد.
در مرحله دوم آدامسها را با استفاده از فناوری اکستروژن شکل و حالت می‌دهند.

محصولات مرتبط

    ثبت نقد و بررسی

    نقد و بررسی

    اولین نفری باشید که نقد و بررسی خود را در مورد این کالا ثبت می کنید
    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test