مشخصات کالا:
وزن: 250 گرم
نوع بستهبندی: کیسه (پک وکیوم شده)
درصد ترکیب: 50 درصد روبوستا و 50 درصد عربیکا
مناسب برای موکاپات و دستگاه قهوه ساز برقی
درجه رست: مدیوم رست (تلخی متوسط)
نت میوه خشک
غلظت بالا (5 از 10)
محصول ایتالیا
تاریخ انقضاء: 2023/06/30
لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ
درباره لاوازا Lavazza:
کمپانی لاوازا بیش از یک قرن است که مشغول به فعالیت در حوزه قهوه می باشد، جالب اینکه در ایتالیا اصلا هیچ گونه ی درخت قهوه وجود ندارد.
اما لاوازا از ابتدای ورود خود به این صنعت پرطرفدار، خیلی زود با هوشیاری تمام توانست به سلیقه و ذائقه مختلف مشتری های خود پی ببرد و با ترکیب دانه های قهوه مختلف با یکدیگر و آزمون و خطا در نسبت ترکیب دانه عربیکا و روبوستا و تغییر در نوع رست دانه های قهوه توانست خیلی سریعتر از آنچه دیگران فکر میکردند به جایگاه بالایی در صنعت قهوه دست پیدا یابد.
شاید بتوان بدون تردید گفت امروزه کمتر دوستدار قهوه ای در جهان باشد که از قهوه های برند لاوازا LAVAZZA استفاده نکرده باشد یا لااقل با آن آشنایی نداشته باشد.
اگر بخواهیم توضیح مختصر اما مفید در مورد قهوه های لاوازا بدهیم می توانیم قهوه های لاوازا را در 4 گروه زیر دسته بندی کنیم: