واردات و فروش و پخش عمده و رست تخصصی انواع تک دان قهوه سبز عربیکا و روبوستا و رست و برشته کاری و بودادن دانه قهوه سبز عربیکا و روبوستا و انواع میکس قهوه با ترکیبات و درصد رست و کافئین متنوع و انواع قهوه فوری و نسکافه و شکلات و پودر کاکائو و هات چاکلت و دارک چاکلت و وایت چاکلت و کافی میکس 1*3 و کافی میکس 1*2 و کاپوچینو و چای ماسالا بدن قند و با قند بصورت فله و ساشه و پودر قهوه سبز و اسپرسو فوری بسته بندی شده دارای سیب سلامت در فروشگاه آنلاین قهوه حراجی به شرح ذیل:
وزن | شرح کالا | وزن | شرح کالا | وزن | شرح کالا |
14 | میکس ویژه دان قهوه تیره | 14 | دان قهوه برزیل ریو تیره عربیکا | 14 | دان قهوه اندونزی تیره ربوستا |
17 | میکس ویژه دان قهوه شکلاتی 60/40 | 17 | دان قهوه برزیل ریو شکلاتی عربیکا | 17 | دان قهوه اندونزی شکلاتی ربوستا |
17 | میکس دان قهوه چری هند 70/30 | 14 | دان قهوه برزیل سانتوز تیره عربیکا | 20 | دان قهوه اندونزی فرانسه ربوستا |
17 | میکس دان قهوه فول کافئین برزیل 80/20 | 17 | دان قهوه برزیل سانتوز شکلاتی عربیکا | 14 | دان قهوه چری تیره ربوستا |
14 | میکس مخصوص دان قهوه فول کافیئن90/10 | 17 | دان قهوه سوماترا بالی عربیکا | 17 | دان قهوه چری شکلاتی ربوستا |
25 | نسکافه گلد هند | 17 | دان قهوه هند پلنتیشن عربیکا | 20 | دان قهوه چری فرانسه ربوستا |
23 | دان قهوه کلاسیک هند توبک | 17 | دان قهوه کلمبیا اسکرین 19 عربیکا | 14 | دان قهوه پی بی تیره ربوستا |
22 | پودر اسپرسو فوری هند | 17 | دان قهوه کلمبیا عربیکا گرند پرو | 17 | دان قهوه پی بی شکلاتی ربوستا |
25 | نسکافه گلد اکوادور | 17 | دان قهوه کلمبیا بدون کافئین | 20 | دان قهوه پی بی فرانسه ربوستا |
25 | کافی میت | 17 | دان قهوه کنیا عربیکا | 17 | دان قهوه جاوه ربوستا |
25 | نسکافه کلاسیک اورو | 17 | دان قهوه مکزیک ماراگوعربیکا | ||
16 | گلد هند تاتا | 17 | دان قهوه اوگاندا عربیکا | 17 | دان قهوه اوگاندا ربوستا |
30 | گلد برزیل | 17 | دان قهوه تانزانیا عربیکا | 14 | دان قهوه ویتنام تیره ربوستا |
25 | پودر کاکائو ( ترکیه S-9) | 17 | دان قهوه کامرون عربیکا | 17 | دان قهوه ویتنام شکلاتی ربوستا |
6 | شکلات سایروشیرین | 17 | دان قهوه اتیوپی یورگاچف ادادو اسپیشیال | 14 | دان قهوه ویتنام پی بی تیره |
6 | شکلات سایرو تلخ | 17 | دان قهوه برزیل اسپیشیال عربیکا | 17 | دان قهوه ویتنام پی بی شکلاتی |
6 | شکلات سایرو میلکو | 17 | دان قهوه پاناما عربیکا | 17 | دان قهوه ویتنام پی بی جاوه |
6 | شکلات سایرو دارکو | 17 | دان قهوه پرو عربیکا | ||
17 | دان قهوه السالوادور | ||||
6 | شکلات آنیش شیرین | 17 | دان قهوه کاستاریکا | ||
17 | دان قهوه واینی شرابی اسپشیال |
لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
Roasting and combining coffee beans into distinctive blends can be challenging. Each type of bean in the blend needs to be carefully roasted to ensure consistency of color and taste of the final brew. Automatic sampling can help optimize sampling accuracy and repeatability in the coffee blending process, while ensuring a delicious cup every time.
Coffee starts as a green “bud” of the coffee plant. This bud is harvested and shipped to a roaster, where it’s heated into the fragrant, dark brown beans familiar to most people.
Roasting causes chemical changes as the beans are rapidly brought to very high temperatures, then quickly cooled to stop the roasting process. Most roasting machines maintain a temperature of about 550°F. When beans reach an internal temperature of about 400°F, they begin to turn brown and release caffeol, a fragrant oil locked inside the beans. They are then ready to be blended, ground and brewed.
Coffee blends are a popular choice among many coffee drinkers. Most roasters create blends because consumers want a consistent flavor profile year-round, giving drinkers a familiar favorite they know will always be available.
Combining beans into a blend often adds balance and complexity, while highlighting the best flavors of each type of coffee. Blends can contain up to five different coffees (or more) to create a distinctive yet balanced flavor profile.
Blends can be combined before or after roasting:
However, designing and roasting a blend that balances different flavors and roast profiles isn’t easy. It takes a lot of practice to know which coffees will blend well together, what percentages will work best in the blend, and what roast levels to use.
Coffee is repeatedly tested for quality and taste. Samples from a variety of batches and different beans are tasted daily to determine their characteristics and flaws, but also for the purpose of blending different beans or creating the proper roast. Most testing is done by a “cupper”, a professional coffee taster who evaluates the quality of coffee.
There are also coffee protocols recommended by the SCA Standards Committee and Professional Development Department that are guidelines to accurately assess the quality of the coffee.
Coffee blends present a challenge because the whole roasted coffee beans need to be sampled before and after they’re blended together. They should be consistent in color and taste and should be free of impurities. Automatic sampling can help optimize sampling accuracy and repeatability in the blending process to ensure the blend meets consumer expectations.
Representative samples can help coffee blenders:
For example, Sentry recently worked with an OEM that creates coffee grinders and provides system integration for coffee processes. Together, we developed a custom sampling application for coffee blends to sample whole roasted coffee beans after blending.
In this process, the batch was dispatched into the hopper and the automatic sampler provided a composite sample to ensure the beans were properly roasted. The variety of beans, roasted separately, were combined to create a custom blend. Each bean had a different roasting property and needed to be sampled together to ensure the quality of the blend and roasting prior to packaging and/or grinding.
Through reliable, accurate and repeatable sampling coffee producers receive real-time data to continue to customize blends and increase consumer confidence and caffeination.