ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


واردات و فروش و پخش عمده و رست و برشته کاری انواع دان قهوه سبز عربیکا و روبوستا

وضعیت: ناموجود
قیمت: ۰ تومان
رتبه: هنوز نظری برای این کالا ثبت نشده است

واردات و فروش و پخش عمده و رست تخصصی انواع تک دان قهوه سبز عربیکا و روبوستا و رست و برشته کاری و بودادن دانه قهوه سبز عربیکا و روبوستا و انواع میکس قهوه با ترکیبات و درصد رست و کافئین متنوع و انواع قهوه فوری و نسکافه و شکلات و پودر کاکائو و هات چاکلت و دارک چاکلت و وایت چاکلت و کافی میکس 1*3 و کافی میکس 1*2 و کاپوچینو و چای ماسالا بدن قند و با قند بصورت فله و ساشه و پودر قهوه سبز و اسپرسو فوری بسته بندی شده دارای سیب سلامت در فروشگاه آنلاین قهوه حراجی به شرح ذیل:


وزن
شرح کالا
وزن
شرح کالا
وزن  
شرح کالا
14میکس ویژه دان قهوه تیره 14دان قهوه برزیل ریو تیره عربیکا14دان قهوه اندونزی تیره ربوستا
17میکس ویژه دان قهوه شکلاتی 60/40 17دان قهوه برزیل ریو شکلاتی عربیکا

17

دان قهوه اندونزی شکلاتی ربوستا
17میکس دان قهوه چری هند 70/3014دان قهوه برزیل سانتوز تیره عربیکا 20دان قهوه اندونزی فرانسه ربوستا
17میکس دان قهوه فول کافئین برزیل 80/2017دان قهوه برزیل سانتوز شکلاتی عربیکا 14دان قهوه چری تیره ربوستا 
14میکس مخصوص دان قهوه فول کافیئن90/1017دان قهوه سوماترا بالی عربیکا 17دان قهوه چری شکلاتی ربوستا 
25نسکافه گلد هند 17دان قهوه هند پلنتیشن عربیکا 20دان قهوه چری فرانسه ربوستا 
23دان قهوه کلاسیک هند توبک17دان قهوه کلمبیا اسکرین 19 عربیکا 14دان قهوه پی بی تیره ربوستا
22پودر اسپرسو فوری هند17دان قهوه کلمبیا عربیکا گرند پرو 17دان قهوه پی بی شکلاتی ربوستا
25نسکافه گلد اکوادور17دان قهوه کلمبیا بدون کافئین 20دان قهوه پی بی فرانسه ربوستا
25کافی میت17دان قهوه کنیا عربیکا 17دان قهوه جاوه ربوستا 
25نسکافه کلاسیک اورو 17دان قهوه مکزیک ماراگوعربیکا   
16گلد هند تاتا17دان قهوه اوگاندا عربیکا 17دان قهوه اوگاندا ربوستا
30گلد برزیل17دان قهوه تانزانیا عربیکا 14دان قهوه ویتنام تیره ربوستا 
25پودر کاکائو ( ترکیه  S-9)17دان قهوه کامرون عربیکا17دان قهوه ویتنام شکلاتی ربوستا 
6شکلات سایروشیرین17دان قهوه اتیوپی یورگاچف ادادو اسپیشیال14دان قهوه ویتنام پی بی تیره
6شکلات سایرو تلخ17دان قهوه برزیل اسپیشیال عربیکا17دان قهوه ویتنام پی بی شکلاتی 
6شکلات سایرو میلکو17دان قهوه پاناما عربیکا17دان قهوه ویتنام پی بی جاوه
6شکلات سایرو دارکو 17دان قهوه پرو عربیکا  
  17دان قهوه السالوادور  
6شکلات آنیش شیرین17دان قهوه کاستاریکا  
  17دان قهوه واینی شرابی اسپشیال  

لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules


تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ

واردات و فروش و پخش عمده و رست و برشته کاری انواع دان قهوه سبز عربیکا و روبوستا
تعداد:
1

Roasting and combining coffee beans into distinctive blends can be challenging. Each type of bean in the blend needs to be carefully roasted to ensure consistency of color and taste of the final brew. Automatic sampling can help optimize sampling accuracy and repeatability in the coffee blending process, while ensuring a delicious cup every time.

THE ART OF ROASTING COFFEE BEANS

Coffee starts as a green “bud” of the coffee plant. This bud is harvested and shipped to a roaster, where it’s heated into the fragrant, dark brown beans familiar to most people.

Roasting causes chemical changes as the beans are rapidly brought to very high temperatures, then quickly cooled to stop the roasting process. Most roasting machines maintain a temperature of about 550°F. When beans reach an internal temperature of about 400°F, they begin to turn brown and release caffeol, a fragrant oil locked inside the beans. They are then ready to be blended, ground and brewed.

A BLENDED MATTER

Coffee blends are a popular choice among many coffee drinkers. Most roasters create blends because consumers want a consistent flavor profile year-round, giving drinkers a familiar favorite they know will always be available.

Combining beans into a blend often adds balance and complexity, while highlighting the best flavors of each type of coffee. Blends can contain up to five different coffees (or more) to create a distinctive yet balanced flavor profile.

Blends can be combined before or after roasting:

  • Post-blending roasts each component bean individually and blends them after roasting. This helps roast all the component beans to bring out the best in each type of bean.
  • Pre-blending involves mixing all the green components together and roasting them together. This generally improves consistency.

However, designing and roasting a blend that balances different flavors and roast profiles isn’t easy. It takes a lot of practice to know which coffees will blend well together, what percentages will work best in the blend, and what roast levels to use.

TESTING FROM SEED TO CUP

Coffee is repeatedly tested for quality and taste. Samples from a variety of batches and different beans are tasted daily to determine their characteristics and flaws, but also for the purpose of blending different beans or creating the proper roast. Most testing is done by a “cupper”, a professional coffee taster who evaluates the quality of coffee.

There are also coffee protocols recommended by the SCA Standards Committee and Professional Development Department that are guidelines to accurately assess the quality of the coffee.

QUALITY CONTROL THROUGH AUTOMATIC SAMPLING

Coffee blends present a challenge because the whole roasted coffee beans need to be sampled before and after they’re blended together. They should be consistent in color and taste and should be free of impurities. Automatic sampling can help optimize sampling accuracy and repeatability in the blending process to ensure the blend meets consumer expectations.

Representative samples can help coffee blenders:

  • Determine product properties and composition
  • Ensure quality control
  • Improve return on investment
  • Reduce operating costs
  • Improve loss control

For example, Sentry recently worked with an OEM that creates coffee grinders and provides system integration for coffee processes. Together, we developed a custom sampling application for coffee blends to sample whole roasted coffee beans after blending. 

In this process, the batch was dispatched into the hopper and the automatic sampler provided a composite sample to ensure the beans were properly roasted. The variety of beans, roasted separately, were combined to create a custom blend. Each bean had a different roasting property and needed to be sampled together to ensure the quality of the blend and roasting prior to packaging and/or grinding.

Through reliable, accurate and repeatable sampling coffee producers receive real-time data to continue to customize blends and increase consumer confidence and caffeination.

ثبت نقد و بررسی

نقد و بررسی

اولین نفری باشید که نقد و بررسی خود را در مورد این کالا ثبت می کنید
test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test