ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


سیروپ با طعم سیب سبز 700 میل GUSSE

وضعیت: تماس بگیرید
قیمت: ۰ تومان
رتبه: هنوز نظری برای این کالا ثبت نشده است

سیروپ ( شربت ) با طعم سیب سبز

GUSSE GREEN APPLE Syrup 700 ml


مشخصات کالا:

برند: GUSSE

حجم شیشه: 700 سی سی ( لیبل روی شیشه در هر پارت سفارش ممکن است متغیر باشد ) 

تولید ترکیه

با طعم سیب سبز

در جای خشک و خنک نگهداری شود.

تاریخ انقضاء: 14/06/2025


سیروپ به مایعی گفته می شود که در اثر جوشاندن شکر زیاد در آب به دست می آید،  چسبناک و غلیظ می باشد. به نوعی سیروپ همان شربت یا شهد می باشد که از گذشته در آشپزی ها، شیرینی پزی ها استفاده می شده است.

4 نوع اصلی سیروپ عبارتند از؛ سیروپ با غلظت کم ، سیروپ با غلظت متوسط ، سیروپ کمی غلیظ ، سیروپ با غلظت متوسط و سیروپ کمی غلیظ 


لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules


تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ

تماس با فروشگاه آنلاین قهوه حراجی در واتساپ    تماس با فروشگاه آنلاین قهوه حراجی در تلگرام
تعداد:
1

سیروپ ها در 4 نوعی اصلی تقسیم بندی می کنند که شما لازم است قبل از درست کردن تصمیم بگیرید که به کدام یک از آنها احتیاج دارید:

سیروپ با غلظت کم: این نوع سیروپ ها که به نوعی برای لعاب دادن به کیک ها و کلوچه ها استفاده می شود از نسبت 3 قسمت آب به 1 قسمت شکر درست می شوند.

سیروپ با غلظت متوسط: این نوع سیروپ ها که برای تهیه نوشیدنی های شیرین و چای سرد استفاده می شود از نسبت 2 قسمت آب به 1 قسمت شکر درست می شوند.

سیروپ کمی غلیظ: این نوع سیروپ ها که خیلی از ما آن را با نام شربت نیز می شناسیم از نسبت 1 قیمت آب به 1 قسمت شکر درست می شوند.

پس در واقع شربت ها نوعی از سیروپ ها هستند که دارای غلظت معمولی می باشند و در خیلی از موارد با آب ترکیب شده و سرو می شود.

سیروپ غلیظ یا غنی: این نوع سیروپ که موضوع اصلی مورد بحث ما می باشد و خیلی از شرکت ها اقدام به تولید آن می کنند از نسبت 1 قسمت آب به 2 قسمت شکر درست می شوند که به عنوان پایه نوشیدنی های میوه ای سرد، برای تهیه میوه های شیرین، کوکتل و نوشیدنی های گرم و سرد کافه مورد استفاده قرار می گیرد.

این نوع سیروپ ها بر خلاف شربت ها به هیچ وجه با آب ترکیب نمی شوند و مستقیم در تهیه نوشیدنی ها و دسرها مورد استفاده قرار می گیرند.

محصولات مشابه

    ثبت نقد و بررسی

    نقد و بررسی

    اولین نفری باشید که نقد و بررسی خود را در مورد این کالا ثبت می کنید
    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test