فروشگاه اینترنتی حراجی تعطیل و غیرفعال می باشد و به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود 09058733833
پاستیل خرسهای شیرین جلکسی الوان
مشخصات کالا:
برند: ELVAN
وزن هر بسته: 80 گرم
با طعم توت فرنگی ، نارنگی ، آناناس ، سیب و لیمو
تولید ترکیه
در جای خشک و خنک نگهداری شود.
تاریخ انقضاء: 23/03/2024
پاستیل از ژلاتین، شکر و مواد افزودنی تشکیل شده است که طعم های متفاوتی دارد. البته از نوعی واکس برای براق کردن پاستیل استفاده می کنند که با سلامت فرد منافاتی ندارد. یک کارگر ساده که تجربه زیادی در شیرینی پزی داشت رمز درست کردن پاستیل را کشف کرد و نام این آبنبات های خرسی خود را هاریبو گذاشت و سپس برای ایجاد تغییر در مزه و طعم و حتی حالت آنها از مقداری طعم دهنده میوه ای و ژلاتین استفاده کرد و آبنباتهایی درست کرد که در عین نرم بودن، کمی هم سفت بودند و البته کش می آمدند.
فواید خوردن پاستیل: مصرف پاستیل باعث کاهش کلسترول خون و اسید فولیک موجود در آن برای زنان مفید و همچنین برای پیشگیری از نازکی مو و وجود ویتامین B در آن برای افسردگی مفید است و آمینو اسیدهای موجود در پاستیل سبب بهبود بافت های پوستی می شود.
سلب مسئولیت حقوقی: بسته بندی و مواد واقعی محصول ممکن است حاوی اطلاعات بیشتر و متفاوتی نسبت به آنچه در وب سایت ما نشان داده شده باشد. توصیه می کنیم فقط به اطلاعات ارائه شده در اینجا اکتفا نکنید و همیشه قبل از استفاده یا مصرف یک محصول؛ برچسب ها، هشدارها و دستورالعمل های آنرا مطالعه نمایید.
لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
پاستیل یکی از محبوب ترین خوراکی ها برای همه سنین به خصوص کودکان است که در اشکال و طعم های مختلف به بازار عرضه میگردد و به اعتقاد عده ای اعتیادآور است! احتمالا کسی نیست که تاکنون پاستیل نخورده باشد، اگر شما نیز جزو طرفداران پاستیل هستید و به این خوراکی علاقه زیادی دارید، بهتر است چند توصیه را که در این بخش از وبسایت قهوه حراجی ( نیتل ) ارائه شده است را پیش از خوردن این تنقل خوشمزه مدنظر داشته باشید تا سلامت تان به خطر نیفتد.
پاستیل از ژلاتین، شکر و مواد افزودنی تشکیل شده است که طعم های متفاوتی دارند. البته از نوعی واکس برای براق کردن پاستیل استفاده می کنند که برای سلامت افراد اشکالی ندارد. یک کارگر ساده که تجربه زیادی در شیرینی پزی داشت رمز درست کردن پاستیل را کشف کرد و نام این تنقلات خرسی خود را، هاریبو گذاشت و سپس برای ایجاد تغییر در مزه و طعم و حتی حالت و اشکال آنها از مقداری طعم دهنده میوه ای و ژلاتین استفاده کرد و آبنباتهایی درست کرد که در عین نرمی، کمی هم سفت بودند و کش می آمدند.
پاستیل های امروزی غیر از شکل و شمایل خرس، در قالب های متعددی مانند شکل حیوانات قورباغه و مرغ و زرافه گرفته تا میوه هایی مثل آلبالو و توت فرنگی و سیب و پرتقال و انار و اشیایی چون خودرو و بطری نوشابه و... با تنوع زیاد در طعم و مزه و رنگ و شکل تولید می شوند.
ژلاتین ماده ای بدون بو و مزه و قند و چربی است که از مقدار زیادی پروتئین تشکیل شده و از کلاژن یا پوست و استخوان حیوانات مانند گاوها، خوک ها و گاهی ماهی ها به دست می آید. برای درست کردن ژلاتین، کارخانجات تولید محصولات غذایی کلاژن حیوانات را هیدرولیز می کنند و دو نوع ژلاتین که برحسب غلظت متفاوتند را به دست می آورند که یک نوع از آن به شیوه اسیدی و نوع دیگر به شیوه قلیایی به دست می آید.
مصرف پاستیل مخالفان و موافقان زیادی در بین متخصصان تغذیه دارد. یکی از علت هایی که متخصصان مصرف پاستیل را مناسب نمی دانند این است که در برخی کشورها از خوک ها هم برای تولید ژلاتین بهره می برند و مخالفت دیگر آنها بر سر نحوه خاص استخراج ژلاتین از استخوان گاو است که متخصصان می گویند حتما باید از روش آنزیمی صحیحی استخراج شود وگرنه مشکل ساز خواهند بود.
این خوراکی خوشمزه در بین افراد طرفداران زیادی دارد و گروهی از متخصصان تغذیه با مصرف آن موافقند و خوردن آن را در حد معمول نه تنها مضر نمی دانند، بلکه کلی هم خاصیت و فایده برای آن ذکر می کنند که عبارتند از :
پاستیل خواص ضدالتهابی دارد و دردهای مفصلی را کاهش می دهد و از ابتلا به پوکی استخوان هم پیشگیری می کند.
ژلاتین منبعی سرشار از پروتئین است که فرد می تواند با خوردن پاستیل یا ژلاتین بخشی از این ماده معدنی مورد نیاز برای کارکرد بهینه بدن را تامین کند.
گلایسین موجود در پاستیل سبب تقویت سیستم گوارش و بهینه کردن روند هضم و جذب غذا در بدن می شود.
مصرف پاستیل به کاهش کلسترول خون کمک می کند.
پاستیل حاوی اسید فولیک و برای زنان مفید است.
برای پیشگیری از نازکی مو، می توان از پاستیل استفاده کرد.
پاستیل ویتامین B دارد و برای افسردگی مفید است.
آمینو اسیدهای موجود در پاستیل سبب بهبود بافت های پوستی می شود.
برخی از متخصصان تغذیه با مصرف پاستیل مخالف هستند و مضراتی برای آن عنوان می کنند که عبارتند از :
بسیاری از افراد این باور نادرست را دارند که ژلاتین موجود در پاستیل تامین کننده کلسیم بدن است و انواع میوه ای آن می تواند ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین کند و می تواند جایگزین مناسب و مقوی برای افرادی که به میوه علاقه ندارند، باشد اما باید بدانید ژلاتین موجود در پاستیل از نوع ژلاتین حیوانی و ژلاتین پست ترین نوع پروتئین است که پروتئین موجود در آن از پروتئین گوشت، شیر و تخم مرغ و… بسیار کمتر است و ارزش غذایی بسیار پایینی دارد و برای تامین کلسیم و سایر ریز مغذی های مورد نیاز بدن منبع خوبی نیست.
نباید پاستیل و خوراکی هایی مانند آن با وعده های غذایی جایگزین کرد زیرا این خوراکی مواد مورد نیاز بدن را تامین نمی کنند خیلی زود با ذائقه فرد به دلیل طعم شیرین و چربشان سازگار می شوند.
ترکیبات ژلاتینی موجود در پاستیل باعث می شود که آنها به مخاط دهان و دندان ها بچسبند و سبب پوسیدگی دندان ها شوند، پس پاستیل را نجوید و اجازه دهید در دهان تان آب شود و بعد از خوردن پاستیل، سریع مسواک بزنید.
خوراکی های شیرینی مانند پاستیل، به خصوص وقتی فرد برای چند ساعت چیزی نخورده باشد، به دلیل قند زیادی که دارند سبب افزایش ناگهانی قند خون و احساس سیری در فرد می شود، اما این احساس فقط حدود نیم ساعت پایدار است چون افزایش قند خون با افزایش ترشح انسولین همراه است و خیلی زود دوباره گرسنگی به سراغ فرد می آید، به همین دلیل است که مصرف متداول شیرینی ها باعث افزایش تعداد دفعات گرسنگی در روز شده و فرد مجبور به مصرف کالری بیشتر از نیازش می شود. به این ترتیب پاستیل و سایر شیرینی ها باعث به هم خوردن موازنه کالری های دریافتی شده و چاقی فرد را در پی دارد.
همچنین پاستیل هایی که با قند و شکر طبیعی تولید شده اند به شدت چاق کننده اند و زیاده روی در خوردن آنها باعث بالا رفتن میزان قند خون می شود، پس مراقب باشید سلامت تان را به خطر نیندازید.
پاستیل جزو خوراکی های با ارزش غذایی صفر و پرکالری محسوب می شود و آنچه در این ماده خوراکی، بخصوص در پاستیل به کار رفته، بیشتر طعم دهنده و اسانس مصنوعی است که برای سلامت مضر است.
اغلب متخصصان تغذیه توصیه می کنند خوردن هر ماده خوراکی، حتی تنقلات پرکالری و بی خاصیت هم اگر در حد متعادل باشد، مشکلی پیش نخواهد آورد؛ یعنی اگر تعادل حفظ شود و مسائل بهداشتی رعایت شود و پاستیل جایگزین مواد خوراکی با ارزش غذایی نشود مشکلی به وجود نمی آید. باید بدانید که نباید پاستیل و سایر شکلات ها و شیرینی ها را بیشتر از 50 گرم در روز مصرف کنند.
برای تولید پاستیل های بدون قند به جای قندهای طبیعی مانند ساکاروز از شیرین کننده های مصنوعی که بسیار شیرین تر از قندهای طبیعی هستند و برای افراد دیابتی مضرند استفاده میشود. ساکاروز و قندهای مصنوعی کبد را به فعالیت بیشتر برای سم زدایی وادار میکنند و به دلیل نیاز به آب بیشتر، کلیه هم در این روند درگیر میشود.
میزان قند مصرفی یک فرد دیابتی با یک فرد سالم تفاوت دارد و او برای انتخاب خوراکی های شیرین با محدودیت مواجه است. یک فرد سالم می تواند روزانه 40 تا 50 گرم از انواع خوراکی های شیرین استفاده کند.
در برخی پاستیل ها تقلبی! که مشخصات مجوزهای استاندارد روی بسته آنها درج نشده، نوعی واکس غیر مجاز برای براق کردن سطح پاستیل به کار می رود که باعث به خطر انداختن سلامتی مصرف کننده می شود.
زیاده روی در خوردن پاستیل به دلیل نوع چربی و شیرینی مورد استفاده در آن مضر است.
اگر به دیابت مبتلا هستید هیچ گاه پاستیل بدون قند که دارای ساکاروز است نخرید.
در مواد مورد استفاده پاستیل توجه کنید نامی از پریون ذکر نشده باشد زیرا این پروتئین ممکن است باعث بروز بیماری شود.
اگر روند تهیه ژلاتین به درستی دنبال نشود، بیماری های دامی را به انسان منتقل می کند.