BARAK Turkish Coffee 100 gr
مشخصات کالا:
برند: BARAK
وزن: 100 گرم
ترکیبات: پودر قهوه ترک
درجه رست قهوه: مدیوم رست
تولید ترکیه
تاریخ انقضا: 11/08/2024
سلب مسئولیت حقوقی: بسته بندی و مواد واقعی محصول ممکن است حاوی اطلاعات بیشتر و متفاوتی نسبت به آنچه در وب سایت ما نشان داده شده باشد. توصیه می کنیم فقط به اطلاعات ارائه شده در اینجا اکتفا نکنید و همیشه قبل از استفاده یا مصرف یک محصول؛ برچسب ها، هشدارها و دستورالعمل های آنرا مطالعه نمایید.
لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
قهوه ترک نوع خاصی از دانه قهوه نیست، بلکه به روش خاصی از دم کردن قهوه گفته میشود که در سراسر خاورمیانه مرسوم است. در این روش از دانه های قهوه آسیاب شده استفاده میگردد که به حد کافی ریز و یکدست هستند که ممکن است با پودر کاکائو اشتباه گرفته شود.
قهوه ترک به خاطر عطر قوی که دارد بسیار معروف است به همین خاطر هم در روش سنتی قهوه ترک با شیر تهیه نمی شود. اما اگر شیر به آن افزوده شود طعم آن ملایم تر خواهد شد ولی با این کار کف روی آن کمتر خواهد بود.
قهوه ترک در 4 نوع سرو میشود: قهوه ساده بدون شکر، قهوه با نصف قاشق چایخوری شکر، قهوه با یک قاشق چایخوری شکر و قهوه با شکر بسیار زیاد (یعنی سه یا چهار قاشق چایخوری شکر). این مقدار برای یک فنجان قهوه است.
برای تهیه بهترین نوع قهوه ترک باید 2 قاشق چایخوری پودر قهوه را با 1 فنجان آب بسیار سرد مخلوط کنید (با آب سرد کف خامه ای خوبی روی قهوه ایجاد میشود). اگر تمایل دارید که شکر هم اضافه کنید باید از پودر شکر یا شکرهایی که زود حل میشوند استفاده نمایید.
طرز تهیه قهوه ترک:
طرز تهیه قهوه ترک روی گاز این است که ابتدا پودر قهوه، آب سرد را داخل قهوه جوش بریزید. سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی با قاشق مواد را مخلوط کنید. پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، قاشق را خارج کنید و منتظر بمانید تا قهوه به نقطه جوش برسد.
وقتی قهوه شروع به جوشیدن و بالا آمدن کرد بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید. اگر قهوه بجوشد، دیگر کف خامه ای روی آن نخواهید داشت. کف خامه را در فنجان قهوه تان خالی نمایید و قهوه را به مدت 10 ثانیه یا تا زمانی که دوباره به جوش بیاید مجدداً روی حرارت بگذارید. سپس قهوه را درون فنجان بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه خامه قهوه ترک:
برای تهیه قهوه ترک با خامه چند نکته را باید رعایت نمایید:
-از قهوه تازه استفاده کنید و اگر قهوه شما تازه نیست خامه نخواهد داشت. برای اینکه قهوه را تازه نگه دارید کافیست آن را در ظرف در بسته و محفوظ از هوا در یخچال نگاه دارید.
-هیچوقت برای تهیه قهوه از آب گرم یا داغ استفاده نکنید.
-هنگام مخلوط کردن آب و قهوه با ملایمت آن را هم بزنید و هرگز آنها را سریع میکس نکنید.
نکته های کلیدی در تهیه قهوه ترک:
– سرو قهوه ترک نیز آداب سنتی و مخصوص به خود را دارد. قهوه ترک معمولا با یک لیوان آب سرد سرو می شود. آب سرد را قبل از نوشیدن قهوه مصرف می کنند تا طعم دهان تازه شده و مزه قهوه، قوی تر حس شود. میتوانید یک گلبرگ گل رز یا برشی نازک از سیب روی آب قرار دهید تا آب عطری ملایم داشته باشد. همچنین معمول است چیزی شیرین مانند شکلات یا راحت الحلقوم (Turkish delight) یا هر چیز شیرین دیگری در کنار قهوه صرف شود.
– میتوانید برای داشتن قهوه ای با طعم قوی تر قهوه را پس از به جوش آمدن از روی حرارت بردارید و پس از چند ثانیه مجدد روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید (روش تهیه قهوه توسط ارامنه عزیز). این عمل را سه بار تکرار کنید تا طعم قوی تری داشته باشید.
- ظرف ایده آل برای تهیه قهوه ترک ibrik یا cezve است که از مس ساخته شده و برای جلوگیری از سوختن دست، دسته بلندی دارد. اما اگر امکان تهیه آن را ندارید میتوانید از شیرجوش هم استفاده نمایید.
-اگر دوست دارید قهوه ترک شکلاتی هم تست کنید میتوانید آن را با روش قهوه موکا تهیه کنید. فقط به جای اسپرسو از قهوه ترک استفاده کنید.
– حجم فنجان این نوع قهوه حدود یک سوم پیمانه استاندارد است. پس با 1پیمانه آب و 6 قاشق چایخوری پودر قهوه ترک میتوانید سه فنجان قهوه ترک تهیه کنید.
- قهوه ترک یک نوع قهوه کشت شده نیست بلکه به قهوه ای که با درجه آسیاب ریز که ویژه این نوع قهوه است و به روش خاص دم آوری (قهوه جوش یا جاذوه) می شود، قهوه ترک می گویند.