قهوه ساز کمکس 3 کاپ
قهوه ساز کمکس 3 کاپ | قهوه ساز دمی نسل سوم | CHEMEX 3CUP
ویژگی های کلیدی:
قهوه ساز کمکس « Chemex » (قهوه ساز نسل سوم) دارای نشان بهترین طراحی قهوه سازهای مدرن (قهوه ساز دمی) از طرف موسسه فناوری ایلینوی ( Illinois Institute of Technology ) است.
جنس بدنه کمکس از پیرکس با دوام و دارای کمربندی از جنس چوب و چرم است که ظاهری فوق العاده به آن میبخشد. کمکس در دستهی قهوه سازهای نسل سوم قرار میگیرد و امروزه قهوهی دم شده با این دستگاه طرفداران بسیار زیادی دارد.
بدنه این محصول نیز پیرکس و قهوه فوقالعادهای میتوان با آن درست کرد.
ویژگیهای قهوه ساز کمکس:
مبدا: چین
بدنه : پیرکس
طرح دقیق کمکس امریکا
ظرفیت : 3 کاپ
همراه با کمربند چوبی و چرم
درباره این کالا بیشتر بدانید
نقد و بررسی اجمالی کمکس:
تهیه قهوه با استفاده از دستگاه کمکس یکی از سادهترین روشها برای دم کردن قهوه است. این مدل از قهوه ساز دمی کمکس ظرفیت 3 فنجان قهوه را دارد.
قهوه ساز کمکس (Chemex) نام تجاری قهوه سازی دستی است که در سال ۱۹۴۱ در ایالت ماساچوست آمریکا ابداع شد و از آن روز تابحال درست با همان طراحی اولیه تولید و به بازار عرضه میشود. شکل ظاهری کمکس شبیه ساعت شنی است (دستگاه ساخت قهوه کمکس) و گردنی چوبی و تسمه چرمی دور آن از ویژگیهای منحصر بفرد این قهوه ساز شیشهای به حساب میآید.
روش استفاده و تهیه قهوه با دستگاه کمکس (قهوه ساز دمی کمکس) جزء روشهای فیلتری-چکهای طبقه بندی میشود.
روش کار و تهیه قهوه با قهوه ساز کمکس:
فیلتر کاغذی را درون دهانه بالایی قهوه ساز کمکس قرار میدهند، آب را در ظرفی دیگر به نزدیک نقطهی جوش میرسانند، سپس ابتدا کمی از این آب را روی فیلتر میریزند تا نمناک شود و قهوه طعم کاغذ نگیرد. طبیعتا همین مقدار کم آب را خالی میکنند تا قهوه آبکی نشود. همچنین می توانید از فیلترهای فلزی موجود در بازار برای کمکس استفاده کنید.قهوه باید با درجه متوسط آسیاب شده و حالتی شنی داشته باشد؛ مانند درجه مناسب برای فرنچپرس. بعد، قهوه آسیاب شده را در فیلتر مرطوب میریزند و روی تمام سطح قهوه کمی آب اضافه میکنند تا به اصطلاح ‘شکوفه’ کند. در این حالت سطح قهوه به صورت محدب بالا آمده و حبابهایی اینجا و آنجا از آن خارج میشود. بعد از مدتی به میزان دلخواه آب روی قهوه میگیرند. این کار را معمولا با قوریهایی با دهانه باریک و بلند انجام میدهند تا بتوانند جریان ریزش آب را کنترل کنند. آبریزی را از مرکز شروع کرده و به آرامی و به طور دورانی از مرکز دور میشوند.مدت زمان دم کردن قهوه چیزی حدود ۳:۳۰ تا ۴ دقیقه باید طول بکشد. برای تهیه ۲۰ اونس قهوه، باید از ۳۶ تا ۴۲ گرم قهوه آسیا شده استفاده کرد. قهوهای که از کمکس بدست میآید را میتوان قهوه دمی خواند. حالا میتوانید از نوشیدن یک قهوه عالی همراه با طعم و رایحه اصلی آن لذت ببرید .
اولین نفری باشید که نظر خود را ثبت می کند.
برای ثبت نظر ابتدا باید به سایت ورود کنید.
ورود/ثبت نام