Addurl.nu خرید و فروش و قیمت و مشخصات دستگاه قهوه ساز دمی سایفون هاریو | هریو | وکیوم پات | 5 کاپ | 5 نفره | Cup 5 | HARIO | SYPHON
از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه

ثبت نام

قهوه ساز سایفون هاریو TCA-5 Cup 5

وضعیت تماس بگیرید
رتبه ی این کالا: 5.0

دستگاه قهوه ساز سایفون هاریو | هریو | وکیوم پات | 5 کاپ | 5 نفره Cup 5 | HARIO


جنس بدنه: شیشه

جنس مخزن: شیشه

فیلتر داخلی: دارد

ظرفیت: 5 کاپ (5 نفره)

کیفیت: درجه 1


اولین اختراع شناخته شده برای یک قهوه ساز با عملکرد خلاء به نام loeff از برلین ثبت شده است.ولی اولین سایفون تجاری توسط یک خانم فرانسوی به نام ماری فانی آملن ماسوت ( Marie Fanny Amelne Massot) در سال ۱۸۴۰ طراحی شده است.

سایفون چهار بخش دارد: ظرف پایین، ظرف بالا، واشر و فیلتر


این دستگاه بر اساس خلاء و انبساط و انقباض گاز (بخارآب) کار میکند.


وقتی سایفون مونتاژ میشود. منبع گرما زیر ظرف پایین قرار میگیرد. وقتی دمای آب بالا می رود مقداری از آب به بخار تبدیل میشود و در اثر گرما منبسط میشود. این انبساط گاز (بخارآب) به آب درون ظرف فشار می آورد و تنها راه خروج، ظرف بالایی است. واشر سایفون باعث میشود این حالت وکیوم ایجاد شود.


در تمام انواع سایفون ، مقداری آب در ظرف پایین باقی می ماند که چند خاصیت دارد:

محافظت از ظرف در برابر ترک برداشتن.


این مقدار آب باعث روانه کردن مداوم بخار آب به سمت بالاست که در نتیجه آب را در ظرف بالا نگه میدارد.


 نکته مهم : مشابه این محصول با کیفیت پائین و قیمت کمتر در بازار وجود دارد ، محصول ارائه شده در این فروشگاه دارای بالاترین کیفیت ساخت (گرید A+) میباشد. 


لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules


تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ

خرید و فروش و قیمت و مشخصات دستگاه قهوه ساز دمی سایفون هاریو | هریو | وکیوم پات | 5 کاپ | 5 نفره | Cup 5 | HARIO | SYPHON

جهت خرید قهوه مخصوص دستگاه قهوه ساز سایفون، لطفا روی تصویر زیر کلیک نمایید
 
 

نکته مهم: با توجه به عدم قبول مسئولیت آسیب به محموله حاوی کالای شکستنی توسط شرکت پست، تیپاکس، باربری و پیک موتوری، در صورت آسیب دیدگی این محصولات، فروشگاه آنلاین قهوه حراجی هیچگونه تعهدی نسبت به جبران خسارت نخواهد داشت.
اضافه کردن به سبد خرید ادامه خرید

درباره این کالا بیشتر بدانید

درباره دستگاه قهوه ساز نسل سومی سایفون (وکیوم پات) برند هاریو 5 کاپ | HARIO | SYPHON

 

سایفون | SYPHON ( وکیوم پات ) برند هریو (هاریو) جزء دستگاههای قهوه سازه نسل سوم به شمار می‌آید و قهوه‌ در آن به روش غوطه وری ( فیلتری ) تهیه می‌شود. شما می‌توانید بوسیله‌ی قهوه ساز سایفون ( وکیوم پات ) همانند دیگر قهوه سازهای نسل سوم ، قهوه‌ای دمی با غلظت متوسط و عطر و رایحه‌ا‌ی فوق العاده تهیه کنید. نحوه عمل این دستگاه قهوه ساز با دیگر قهوه سازها اندکی متفاوت است.

در این مطلب کوتاه، ما نحوه تهیه یک فنجان قهوه خوش عطر و طعم و با کیفیت را بوسیله دستگاه قهوه ساز سایفون ( وکیوم پات ) به شما آموزش خواهیم داد.


طرز تهیه قهوه با دستگاه قهوه ساز سایفون (SYPHON) یا وکیوم پات:


مرحله اول: فیلتر دستگاه را درون محفظه‌ی شیشه‌‌ای بالا قرار داده و آن را از پایین کشیده و محکم کنید . به مقدار مناسب آب ولرم ( دمای اتاق حدود ۲۵ درجه سانتیگراد ) در محفظه‌ی پایین بریزید و سپس فضای بیرونی آن را بوسیله‌ی یک دستمال کاملا خشک کنید.

مقدار مناسب آب به ازای هر نفر یک فنجان می‌باشد.


مرحله دوم: شعله منبع حرارتی خود را روشن کرده (برنر یا گاز سفری) ، و آن را زیر محفظه قرار دهید تا آب جوش بیاید ( شعله را با درجه‌ی ملایم تنظیم کنید ) . محفظه‌ی بالایی را روی دستگاه قرار دهید تا اندکی گرما به آن برسد ( نیازی به سفت کردن آن نیست)


مرحله سوم: دانه‌ی قهوه‌ مورد نظر خود را وزن کنید و آن را بوسیله‌ی آسیاب قهوه، آسیاب کنید.


مقدار مناسب قهوه به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری سرخالی می‌باشد.


درجه‌ مناسب پودر قهوه برای این قهوه ساز Medium Coarse ( زبری متوسط شبیه به نمک خوراکی ) می‌باشد.


مرحله چهارم: محفظه‌ی بالایی را در جای خود محکم کنید و شعله را زیاد کنید  تا آب به نقطه‌ جوش برسد . هنگامی که آب به نقطه‌ جوش رسید وارد محفظه‌ بالایی می‌شود و مقدار کمی از آن جهت جلوگیری از شکستگی احتمالی شیشه در محفظه‌ پایینی باقی می‌ماند.


مرحله پنجم: آب جوش را بوسیله‌ قاشق اندکی هم بزنید و هنگام چرخش آب در محفظه پودر قهوه را بتدریج اضافه کنید و به آرامی آن را هم زده تا قهوه و آب کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

زیر شعله را کم کنید و مجددا و به آرامی هم بزنید و بعد از حدود یک و نیم دقیقه شعله را خاموش کنید.

 

مرحله ششم: پس از خاموش کردن شعله ، قهوه‌ شما به آرامی وارد محفظه‌ی پایینی خواهد شد. این فرآیند حدود ۳ دقیقه زمان می‌برد. پس از اینکه قهوه‌ بطور کامل در محفظه‌ پایین ریخته شد ، محفظه‌ بالا را جدا کنید.


حالا قهوه‌ی شما آماده است ، آن را بوسیله‌ محفظه‌ پایین که شبیه به یک پارچ عمل می‌کند، درون فنجان قهوه خود بریزید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

توصیه می‌شود برای عطر و رایحه و همچنین طعم بهتر قهوه، دانه‌ قهوه را تهیه نمایید و آن را خودتان در منزل بوسیله‌ی آسیاب قهوه ، آسیاب کنید.