Addurl.nu خرید و فروش و قیمت و مشخصات کافی دریپر سرامیکی V60 سایز 02 رنگ سفید و مشکی
از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه

ثبت نام

کافی دریپر سرامیکی V60 سایز 03

وضعیت موجود
قیمت اصلی ۳۰۵,۰۰۰ تومان
قیمت ۲۸۰,۰۰۰ تومان
رتبه ی این کالا: 5.0

دریپر قهوه V60 سرامیکی سایز 03 | 3 کاپ


 

سایز: 03 | 3 کاپ

ساخت: چین

جنس: سرامیک

رنگ: سفید | مشکی


کافی دریپر V60 سایز 03 یکی از بهترین ابزارهای دم آوری قهوه (قهوه دمی) برای استفاده خانگی و قهوه دوستان است و این قهوه ساز نسل سوم قهوه دلپذیری را برای طرفداران قهوه دمی آماده می سازد.


شما با دریپر قهوه V60 سرامیکی می توانید به اندازه چهار فنجان قهوه دم کنید که این دریپر از سرامیک جامد با رنگ سفید ساخته شده است که باعث حفظ دمای آب در هنگام دم کردن قهوه می شود.


 نکته مهم : مشابه این محصول با کیفیت پائین و قیمت کمتر در بازار وجود دارد ، محصول ارائه شده در این فروشگاه دارای بالاترین کیفیت ساخت (گرید A+) میباشد. 


لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules


تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ

خرید و فروش و قیمت و مشخصات دستگاه قهوه ساز دمی سایفون هاریو | هریو | وکیوم پات | 5 کاپ | 5 نفره | Cup 5 | HARIO | SYPHON

جهت خرید قهوه مخصوص دستگاه قهوه ساز کافی دریپر v60، لطفا روی تصویر زیر کلیک نمایید
 
 

نکته مهم: با توجه به عدم قبول مسئولیت آسیب به محموله حاوی کالای شکستنی توسط شرکت پست، تیپاکس، باربری و پیک موتوری، در صورت آسیب دیدگی این محصولات، فروشگاه آنلاین قهوه حراجی هیچگونه تعهدی نسبت به جبران خسارت نخواهد داشت.
تعداد
{{ quantity}}
اضافه کردن به سبد خرید ادامه خرید

درباره این کالا بیشتر بدانید

قهوه ساز دریپر V60 هاریو (3 فنجان)

امروزه قهوه ساز قطره ای v60 یکی از محبوبترین قهوه دم کن های دستی در رشته کافه اسپشیالیتی می باشد و در بسیاری از کافه های سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. طراحی شکل داخلی این قهوه ساز به همراه سوراخ انتهایی باعث می شود که قهوه به راحتی دم کشیده و از دهانه پایینی آن خارج شود و در ظرف یا لیوان (سرور) بریزد.


تکنیک دم شدن قهوه در این مدل بصورت (pour over) پور اوور و قطره ای می باشد و این تکنیک شامل ریختن ملایم آب به روی قهوه آسیاب شده در داخل فیلتر می باشد و در این حین که آب به آرامی از میان قهوه می گذرد و قهوه دم میشود و بخاطر وجود جاذبه از فیلتر و دهانه انتهایی قهوه ساز گذاشته و در لیوان یا ظرف زیرین قهوه جمع می شود.
با استفاده از این نوع مدل قهوه سازها در تکنیک های دم کردن بصورت قطره ای و پور اور به دلیل وجود فیلتر کاغذی، قهوه ای نسبتا سبک و رقیق و بدون تفاله و شفاف خواهید داشت و برخی از عناصر تشکیل دهنده عطر قهوه و روغن قهوه در این روش جذب فیلتر شده که در طعم و عطر نهایی قهوه دم شده تاثیر گذار است و این امر برای برخی ذائقه ها ممکن است خوشایند نباشد.


روش کار با v60 و دم نمودن قهوه:

 

۱)ابتدا آب را حرارت دهید تا بجوش آید و سپس کمی صبر کنید تا دمای آن از دمای ۱۰۰ درجه به دمای حدود ۹۶ درجه برسد.
۲) مقدار قهوه ای را که می خواهیید وزن کنید .
۳) فیلتر کاغذی را در v60 قرار دهید.
۴) مقداری آب جوش را بروی فیلتر کاغذی بریزید تا طعم کاغذ فیلتر از بین برود و روی طعم قهوه دم شده تاثیری نگذارد و همچنین با این کار v60و ظرف زیرین آن نیز کمی گرم شود.
۵)بدون برداشتن فیلتر کاغذی آب داخل v60 و ظرف را خالی نمایید.
۶)قهوه ای را که وزن کرده بودید آسیاب (با درجه مدیوم) نموده و داخل فیلتر کاغذی بریزید.
۷) مرکز سطح قهوه ریخته شده در فیلتر را کمی گود نمایید.
۸) در این مرحله آب جوشیده کمی خشک تر شده و به دمای حدود ۹۳ تا ۹۴ درجه رسیده است.به آرامی شروع به ریختن آب بروی گودال ایجاد کرده نمایید و تا جایی ادامه دهید آب روی قهوه را پر نمایید. سپس ۳۰ تا ۴۰ ثانیه صبر کنید تا قهوه بشکفد و بصورت پف کرده در بیاید.
۹) سپس با حرکات دایره ای از خارج به داخل مرکز فیلتر به آرامی آب را بروی قهوه بریزید.
۱۰) هنگامی که آب به ارتفاع ۲/۵ سانتی متری لبه ی V60رسید ریختن آب را متوقف نمایید و اجازه دهید تا بقیه آب داخل فیلتر به ظرف پایین چکه کند و فیلتر شود.
۱۱) در آخر فیلتر کاغذی به همراه تفاله قهوه را بردارید و از قهوه ی خود لذت ببرید.
برای گرفتن نتیجه ی بهتر در قهوه دم شده نهایی نسبت آب و قهوه و زمان دم کشیدن بصورت زیر می باشد.


*کل زمان دم کشیدن قهوه از مرحله شکفتن (مرحله ی۸) تا پایان دم کشیدن باید چیزی در حدود ۳/۵ الی ۴ دقیقه طول بکشد.


طبق استاندارد  SCAA  نسبت قهوه به آب باید یک به ۱۶ یعنی ۲۸ گرم قهوه در ازای ۱۶ اونس یا ۴۵۳ گرم آب باشدو اگر ترازو یا پیمانه مشخص ندارید می توانید ۵ الی ۶ قاشق مرباخوری قهوه و ۵۰۰ میلی لیتر آب استفاده کنید.


 مزایای دم کردن قهوه با این روش:


۱) کنترل بر روی دمای اب وجود دارد .
۲)فیلتر کاغذی چربی و عناصر تلخی قهوه را به خود می گیرد .(می تواند هم مزیت باشد و هم عیب)
۳)کنترل بر روی زمان دم کشیدن وجود دارد.
۴) تمیز کردن قهوه ساز راحت است .
۵)طول عمر زیاد قهوه ساز.
۶) داشتن طعمی ثابت : بوسیله تکنیک های نمودن قهوه و دم کردن و نحوه ی ریختن آب روی قهوه


 

معایب دم کردن قهوه با این روش:


۱) تامین فیلتر کاغذی بصورت دوره ای
۲)فیلتر کاغذی روغن و عناصر تلخی قهوه را که بعضی افراد و ذائقه های دوست دارند را به خود جذب می کند.
۳)ظرف دم کردن قهوه و ظرف سرو آن مجزاست.