مشتری گرامی؛
ضمن تشکر بابت انتخاب سایت قهوه حراجی، در صورت نیاز جهت دریافت مشاوره، میتوانید از طریق شماره 09058733833 با واحد فروش تماس گرفته یا در واتساپ و تلگرام پیام دهید
در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ داده خواهد شد.
باسپاس
کافی دریپر سرامیکی V60 سایز 02 | 2 کاپ
سایز: 02 | 2 کاپ
ساخت: چین | طرح هریو
جنس: سرامیک
رنگ: قرمز
دریپر قهوه V60 سایز 02 (2 کاپ) طرح هاریو یکی از بهترین ابزارهای دم آوری قهوه (قهوه دمی) برای استفاده خانگی و قهوه دوستان است و این قهوه ساز نسل سوم قهوه دلپذیری را برای طرفداران قهوه دمی آماده می سازد.
شما با دریپر V60 سرامیکی می توانید به اندازه چهار فنجان قهوه دم کنید که این دریپر از سرامیک جامد با رنگ قرمز ساخته شده است که باعث حفظ دمای آب در هنگام دم کردن قهوه می شود.
نکته مهم : مشابه این محصول با کیفیت پائین و قیمت کمتر در بازار وجود دارد ، محصول ارائه شده در این فروشگاه دارای بالاترین کیفیت ساخت (گرید A+) میباشد.
لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ
امروزه قهوه ساز قطره ای v60 یکی از محبوبترین قهوه دم کن های دستی در رشته کافه اسپشیالیتی می باشد و در بسیاری از کافه های سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. طراحی شکل داخلی این قهوه ساز به همراه سوراخ انتهایی باعث می شود که قهوه به راحتی دم کشیده و از دهانه پایینی آن خارج شود و در ظرف یا لیوان (سرور) بریزد.
تکنیک دم شدن قهوه در این مدل بصورت (pour over) پور اوور و قطره ای می باشد و این تکنیک شامل ریختن ملایم آب به روی قهوه آسیاب شده در داخل فیلتر می باشد و در این حین که آب به آرامی از میان قهوه می گذرد و قهوه دم میشود و بخاطر وجود جاذبه از فیلتر و دهانه انتهایی قهوه ساز گذاشته و در لیوان یا ظرف زیرین قهوه جمع می شود.
با استفاده از این نوع مدل قهوه سازها در تکنیک های دم کردن بصورت قطره ای و پور اور به دلیل وجود فیلتر کاغذی، قهوه ای نسبتا سبک و رقیق و بدون تفاله و شفاف خواهید داشت و برخی از عناصر تشکیل دهنده عطر قهوه و روغن قهوه در این روش جذب فیلتر شده که در طعم و عطر نهایی قهوه دم شده تاثیر گذار است و این امر برای برخی ذائقه ها ممکن است خوشایند نباشد.
روش کار با v60 و دم نمودن قهوه:
1)ابتدا آب را حرارت دهید تا بجوش آید و سپس کمی صبر کنید تا دمای آن از دمای 100 درجه به دمای حدود 96 درجه برسد.
2) مقدار قهوه ای را که می خواهیید وزن کنید .
3) فیلتر کاغذی را در v60 قرار دهید.
4) مقداری آب جوش را بروی فیلتر کاغذی بریزید تا طعم کاغذ فیلتر از بین برود و روی طعم قهوه دم شده تاثیری نگذارد و همچنین با این کار v60و ظرف زیرین آن نیز کمی گرم شود.
5)بدون برداشتن فیلتر کاغذی آب داخل v60 و ظرف را خالی نمایید.
6)قهوه ای را که وزن کرده بودید آسیاب (با درجه مدیوم) نموده و داخل فیلتر کاغذی بریزید.
7) مرکز سطح قهوه ریخته شده در فیلتر را کمی گود نمایید.
8) در این مرحله آب جوشیده کمی خشک تر شده و به دمای حدود 93 تا 94 درجه رسیده است.به آرامی شروع به ریختن آب بروی گودال ایجاد کرده نمایید و تا جایی ادامه دهید آب روی قهوه را پر نمایید. سپس 30 تا 40 ثانیه صبر کنید تا قهوه بشکفد و بصورت پف کرده در بیاید.
9) سپس با حرکات دایره ای از خارج به داخل مرکز فیلتر به آرامی آب را بروی قهوه بریزید.
10) هنگامی که آب به ارتفاع 2/5 سانتی متری لبه ی V60رسید ریختن آب را متوقف نمایید و اجازه دهید تا بقیه آب داخل فیلتر به ظرف پایین چکه کند و فیلتر شود.
11) در آخر فیلتر کاغذی به همراه تفاله قهوه را بردارید و از قهوه ی خود لذت ببرید.
برای گرفتن نتیجه ی بهتر در قهوه دم شده نهایی نسبت آب و قهوه و زمان دم کشیدن بصورت زیر می باشد.
*کل زمان دم کشیدن قهوه از مرحله شکفتن (مرحله ی8) تا پایان دم کشیدن باید چیزی در حدود 3/5 الی 4 دقیقه طول بکشد.
طبق استاندارد SCAA نسبت قهوه به آب باید یک به 16 یعنی 28 گرم قهوه در ازای 16 اونس یا 453 گرم آب باشدو اگر ترازو یا پیمانه مشخص ندارید می توانید 5 الی 6 قاشق مرباخوری قهوه و 500 میلی لیتر آب استفاده کنید.
مزایای دم کردن قهوه با این روش:
1) کنترل بر روی دمای اب وجود دارد .
2)فیلتر کاغذی چربی و عناصر تلخی قهوه را به خود می گیرد .(می تواند هم مزیت باشد و هم عیب)
3)کنترل بر روی زمان دم کشیدن وجود دارد.
4) تمیز کردن قهوه ساز راحت است .
5)طول عمر زیاد قهوه ساز.
6) داشتن طعمی ثابت : بوسیله تکنیک های نمودن قهوه و دم کردن و نحوه ی ریختن آب روی قهوه
معایب دم کردن قهوه با این روش:
1) تامین فیلتر کاغذی بصورت دوره ای
2)فیلتر کاغذی روغن و عناصر تلخی قهوه را که بعضی افراد و ذائقه های دوست دارند را به خود جذب می کند.
3)ظرف دم کردن قهوه و ظرف سرو آن مجزاست.
description is null