Addurl.nu خرید و فروش و قیمت و مشخصات فنی دستگاه اسپرسو ساز و قهوه ساز مباشی مدل MEBASHI ECM 2005
از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه

ثبت نام

دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل MEBASHI ECM 2005

وضعیت موجود
قیمت اصلی ۲,۵۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت ۲,۰۴۹,۰۰۰ تومان
رتبه ی این کالا: 5.0

خرید و فروش و قیمت و مشخصات فنی دستگاه اسپرسو ساز و قهوه ساز مباشی مدل MEBASHI ECM 2005


سیستم گرم کردن فنجان|سینی چکه گیر|تمپر قهوه|نازل بخار|سیستم کاپوچینو ساز|نشان گر سطح آب|قابلیت تولید کف شیر

رنگ بندی:  سفید | قرمز | مشکی

 
 


لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
تعداد
{{ quantity}}
اضافه کردن به سبد خرید ادامه خرید

درباره این کالا بیشتر بدانید

معرفی دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل MEBASHI ECM 2005

دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل MEBASHI ECM 2005 یک دستگاه کوچک و زیبا می باشد که همچنین دارای توان بالا برای درست کردن قهوه و کاپوچینو می باشد و همانطور که بالاتر گفته شد مناسب مصارف خانگی، سوپر مارکتی و همینطور کافی شاپ های کوچک و محلی می باشد. کار کردن با این دستگاه بسیار راحت می باشد و شما تنها با مطالعه بروشور و چندبار درست کردن قهوه و تمرین کرن یک فرد حرفه ای در تهیه قهوه و کاپوچینو می شوید به گونه ای که قهوه ای که شما در منزل یا محل کارتان درست می کنید با قهوه ای که شما در بیرون از منزل و مکان های تخصصی برای قهوه خوردن، تفاوت چندانی نخواهد داشت، 

دستگاه اسپرسو ساز میباشی برای شما حکم اولین قدم برای داشتن یک قهوه حرفه ای را دارد. این اسپرسو ساز آب جوش را با فشار خیلی زیاد از بین دانه‌های قهوهٔ آسیاب شده ریز می‌گذراند و خروجی آن یک لیوان قهوه خوشمزه و مرغوب و غلیظ اسپرسو می باشد و می توانید آن را نوش جان کنید. این دستگاه مجهز به صفحه ی گرم نگهداره ی فنجان است که به شما کمک می‌کند تعداد بیشتری فنجان قهوه را پیش گرم کنید و از نوشیدن یک فنجان قهوه اسپرسو حرفه ای لذت ببرید.در این دستگاه از بویلر و پمپ آب بسیار قدرتمندی استفاده شده است که بر روی درجه حرارت قهوه خروجی و همچنین بخار آب تاثیر گذار است. جنس بدنه دستگاه اسپرسو ساز میباشی از پلاستیک فشرده ABS می باشد. 

مزایای استفاده از دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل MEBASHI ECM 2005

استفاده از دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل MEBASHI ECM 2005 مزیت هایی نسبت به درست کردن قهوه یا کاپوچینو به صورت دستی دارد که در این جا به بررسی چند مورد از آن ها می پردازیم :

همینطور که پیش تر از این گفته شد استفاده از دستگاه اسپرسو ساز میباشی علاوه بر افزایش سرعت و راحتی کار و زیبا کرن وسایل منزل و آشپزخانه شما از کیفیت بالا و کارایی زیادی برخوردار است که تجربه نوشیدن یک قهوه مرغوب را برای شما به همراه می آورد.

پس از همه این ها دستگاه اسپرسو ساز میباشی دارای سیستم کاپوچینو ساز و نشانگر فشار آب می باشد. همچنین دستگاه اسپرسو ساز میباشی دارای توان 1100 وات و ظرفیت مخزن 1.25 لیتر می باشد که می تواند مقدار مناسبی قهوه یا کاپوچینو را با غلظت مناسب و همچنین با توان بسیار بالا برای شما آماده سازد.

دستگاه اسپرسو ساز میباشی که توسط بسیط کالا به شما عزیزان ارائه می شود دارای دو عدد نازل یک عدد برای قهوه دیگری برای بخار و یک عدد سینی زیرین (سینی چکه گیر) می باشد.

این دستگاه قابلیت تنظیم غلظت قهوه یا نوشیدنی شما را ندارد ولی قابلیت تولید کف شیر دارد و شما می توانید با این دستگاه قهوه و به خصوص کاپوچینو ای حرفه ای با کف بسیار زیاد و زیبا برای خود و اطرافیان تان درست کنید.

شما می توانید با دستگاه اسپرسو ساز میباشی از پودر قهوه نیز استفاده نمایید

روش استفاده از دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل MEBASHI ECM 2005

برای تهیه یک قهوه عالی و لذیذ توسط دستگاه اسپرسو ساز مباشی 4 مرحله اساسی وجود دارد:

  1. اولین مرحله برای تهیه یک قهوه عالی توسط دستگاه اسپرسو ساز، داشتن یک قهوه با درجه آسیاب مناسب می باشد که بسیط با حساس ترین و تخصصی ترین دستگاه ها این پروسه را رعایت کرده است و یک قهوه یک دست و کاملا استاندارد را به مشتران خود ارائه می دهد. توجه داشته باشید که این مرحله را حذف نکنید زیرا آسیاب نکردن قهوه و درست کردن قهوه با دانه هایی درشت در انتها به شما قهوه ای رقیق و نه چندان جالبی را ارائه می دهد.
    توجه داشته باشید که در صورت استفاده از قهوه ای بسیار ریز است و طبق استاندارد آسیاب نشده است، دستگاه مورد فشار قرار می گیرد و در بلند مدت باعث خرابی دستگاه می شود.

  2. آب را داخل محفظه مخصوص به خود بریزید و دستگاه را روشن نمایید.

  3. پرتا فیلتر (فیلتر مخصوص به قهوه) را از قهوه پر کنید، سطح آن را به خوبی صاف نمایید و با تمپر فشایر نسبتاً ملایمی به آن وارد نمایید سپس پرتافیلتر را سر جای خود قرار دهید.
    منتظر بمانید تا درجه دستگاه در حالت آماده قرار گیرد، سپس دکمه آن را فشار دهید تا قهوه آرام آرام شروع به بیرون آمدن کند و هرجا که کافی بود، دکمه را بفشارید تا از ریختن بیشتر قهوه جلوگیری شود.

  4. حالا قهوه شما آماده است ؛ ولی اگر مایل به سرو کاپوچینو و انواع قهوه ها به همراه کف شیر دارید، می توانید دکمه مخصوص به کف شیر را بفشارید و کمی صبر کنید تا عقربه مربوط به فشار آب بالا بیاید و هنگامی که به حالت استاندارد رسید، می توانید از طریق پیچ گردشی موجود در جلوی دستگاه، دکمه استارت بخار را بزنید و سپس شیر را تا دو سوم پیچر (ظرفی مخصوص برای ریختن کف شیر روی لیوان قهوه) پر کرده و در زیر نازل بخار قرار دهید و زمانی که  دمای بدنه پیچر بالا رفت (به اندازه ای که دمای پیچر دست شما را نسوزاند)، پیچر را از زیر نازل بخار بیرون آورید؛ زیرا دمای بالا باعث می شود که شیر به خوبی کف نکند و در انتها فوم روی نوشیدنی شما خراب شود.

  5. سپس کف شیر را روی لیوان قهوه خود بریزید و از آن لذت ببرید.