Addurl.nu خرید و فروش و قیمت و مشخصات فنی دستگاه اسپرسوساز و قهوه ساز مباشی مدل ECM 2013 در بازار تهران و شوش و درگهان و دیلم و گناوه و امین حضور
از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه

ثبت نام

دستگاه اسپرسوساز مباشی مدل ECM 2013

وضعیت ناموجود
رتبه ی این کالا: 5.0

قیمت و مشخصات فنی دستگاه اسپرسوساز برقی مباشی مدل ECM 2013


 

مشخصات اسپرسوساز مباشی مدل ECM 2013:

ابعاد: 290*250*200 میلی متر

رنگ بندی: مشکی | قرمز | سفید

وزن: 3 کیلوگرم

توان: 1140 وات

ظرفیت مخزن: 1.5 لیتر

حجم مخزن آب: 1.5 لیتر

سیستم کاپوچینو ساز: دارد

فیلتر آب: ندارد

قابلیت تولید کف شیر: دارد

فشار بخار: 15 بار

سینی چکه گیر: دارد

سیستم گرم کن فنجان: دارد

قابلیت تنظیم میزان بخار: ندارد


 نکته مهم : مشابه این محصول با کیفیت پائین و قیمت کمتر در بازار وجود دارد ، محصول ارائه شده در این فروشگاه دارای بالاترین کیفیت ساخت (گرید A+) میباشد.


اسپرسوساز مباشی مدل Mebashi ECM 2013 یکی از محصولات با کیفیت شرکت ژاپنی مباشی است که جهت مصارف خانگی، اداری، دکه های کوچک، مسافرخانه ها و دیگر محیط های کوچک طراحی و ساخته شده است.


 

مشخصات فنی قهوه ساز مباشی 2013:

مشخصات کلی اسپرسوساز مباشی 2013:

  • صفحه نمایش: ندارد

لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules


 تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ

خرید و فروش و قیمت و مشخصات دستگاه قهوه ساز دمی سایفون هاریو | هریو | وکیوم پات | 5 کاپ | 5 نفره | Cup 5 | HARIO | SYPHON
 
 

 

اضافه کردن به سبد خرید ادامه خرید

درباره این کالا بیشتر بدانید

اسپرسوساز مباشی مدل ECM 2013

اسپرسوساز مباشی مدل Mebashi ECM 2013 یکی از محصولات با کیفیت شرکت ژاپنی مباشی است که جهت مصارف خانگی، اداری، دکه های کوچک، مسافرخانه ها و دیگر محیط های کوچک طراحی و ساخته شده است.

جنس بدنه دستگاه از پلاستیک فشرده ABS و با کیفیت بالا ساخته شده است و توان دستگاه 1140 وات و قدرت فشار دستگاه، 15 بار میباشد. حجم مخزن دستگاه 1.5 لیتر و از تلق شفاف در ساخت آن جهت مشاهده میزان آب داخل مخزن استفاده شده است.

از جمله ویژگیهای دیگر دستگاه، بویلر ساخته شده از آلیاژ آلومینیوم، سینی چکه گیر با قابلیت جدا شدن جهت تمیز کاری آسان، نازل بخار با قابلیت چرخش جهت فوم گیری آسان و همچنین سر نازل با امکان جدا شدن جهت شستشو، سیستم کنترل فشار و حرارت و صفحه گرم نگه دار فنجان می باشد.

 

دقت داشته باشید قبل از شروع عصاره گیری، کلید فشاری سمت چپ در حالت بیرون یعنی تهیه اسپرسو قرار داشته باشد.

 

جهت تهیه اسپرسو با عطر و خامه عالی به دو عامل:

1-درجه آسیاب قهوه (ریزی و زبری)

2-میزان فشار هنگام تمپ کردن دقت نمایید که این میزان بسته به نوع و قدرت دستگاه متفاوت میباشد که بعد از مدتی کارکرد به صورت تجربی درجه آسیاب و میزان فشار برای دستگاه مورد نظر را یاد خواهید گرفت.