Addurl.nu قهوه جوش ترک مسی 6 کاپ | قهوه جوش مسی ترک 6 کاپ | جذوه | جازوه | ایبریک | زنجان | ارمنی
از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه فروشگاه آنلاین حراجی | مرکز تخصصی فروش قهوه

ثبت نام

قهوه جوش مسی ترک 6 کاپ

وضعیت تماس بگیرید
رتبه ی این کالا: 0.0

قهوه جوش ترک مسی 6 کاپ

 

جنس بدنه: مس چکش کاری شده

جنس دسته: چوبی


این مدل قهوه جوش (قهوه ساز) برای دم آوری قهوه ترک طراحی شده است و برای تهیه 6 فنجان قهوه ترک (6 کاپ) مناسب می‌باشد، جنس آن از مس خالص بوده و دسته چوبی آن مانع از انتقال گرما به دست میگردد.


از این نوع قهوه جوش به تعداد جهت فروش عمده موجود است.

اضافه کردن به سبد خرید ادامه خرید

درباره این کالا بیشتر بدانید

قهوه ترک یا همان Turkish coffee در واقع یکی از ده‌ها متد تهیه و دم آوری قهوه در دنیا است. برای تهیه قهوه به روش‌های دیگری مانند اسپرسو، قهوه فرانسه و … هم می‌توان اشاره کرد. البته در کشور ما به صورت عامیانه قهوه ترک را به عنوان قهوه ارمنی هم می‌شناسند.

قهوه جوش ترک مسی 2 کاپ | قهوه جوش مسی ترک 2 کاپ | جذوه | جازوه | ایبریک | زنجان | ارمنی

در زمان دم کردن قهوه ترک باید کمی صبور باشید. عموما برای تهیه این نوشیدنی نیاز به ابزاری به نام ایبریک یا جذوه یا قهوه جوش یا جاذوه است.البته اگر این وسیله را ندارید و خیال خریدن آن را هم ندارید، می‌توانید برای تهیه قهوه تان از شیر داغ کن هم استفاده نمایید. برای درست کردن یک فنجان قهوه ترک به موارد زیر نیاز داریم:

  1. قهوه آسیاب شده با ریزترین درجه برای هر نفر یک قاشق مربا خوری
  2. قوری مخصوص درست کردن قهوه ترک که نامش ایبریک یا جذوه است
  3. شکر و افزودنی‌های دیگر (اختیاری)

 

طرز تهیه قهوه ترک:

به ازای هر نفر یک قاشق مرباخوری پودر قهوه و کمی بیشتر از یک فنجان (به این دلیل که بخشی از آب بخار می‌شود) آب سرد، درون قهوه جوش بریزید. در انتها باید هر فنجان قهوه ‌تان چیزی حدود ۸۰ تا ۱۲۰ میلی لیتر (یا همان گرم) باشد. منظور از آب سرد این نیست که آب را از یخچال بردارید، همان آب خنک داخل لوله آب کافیست. میتوانید با ترازوی آشپزخانه وزن نوشیدنی را کنترل نمایید.

اگر قهوه تان را شیرین میل می کنید می توانید شکر را نیز در همین مرحله به قهوه اضافه کنید (بهتر است شیر را پس از آماده شده قهوه به آن اضافه کنید) پس از افزودن قهوه و شکر و ترکیب آن با آب، حسابی آنها را مخلوط کنید تا قهوه به صورت کلوخ داخل قهوه جوش نماند. این کار به تشکیل فوم روی قهوه شما نیز کمک می کند. قهوه جوش را روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

زمانی که قهوه جوش را روی شعله گاز گذاشتید، دیگر نه آن را تکان دهید و نه هم بزنید. پس از دقایقی (۳ تا ۴ دقیقه) قهوه شروع به بالا آمدن می‌کند. زمانی که حرکت قهوه به سمت بالا را مشاهده کردید،اجازه دهید مقداری به سمت بالا حرکت کند. مثلا تا دهانه ایبریک و سپس  آن را از روی شعله بردارید، می‌توانید قهوه را در فنجان بریزید و میل کنید اما حتما به این فوت و فن کوزه گری توجه کنید:

فوت و فن تهیه قهوه ترک:

پس از برداشتن قهوه جوش از روی حرارت، قهوه را فورا در فنجان نریزید، بگذارید قهوه جوش کمی ساکن بماند، تا لرد قهوه ته نشین شود این کار کمک می کند که در نوشیدنی نهایی تان، لرد قهوه کمتری روی زبان و داخل دهان حس کنید.

برای داشتن خامه قهوه یا کرمای روی نوشیدنی، پس از گذاشتن قهوه جوش بر روی حرارت، دیگر آن را بهم نزنید. یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می‌باشد، فراموش نکنید وقتی فوم به وجود می‌آید که از آب سرد استفاده کرده باشید. آب سرد می‌تواند آب لوله کشی یا آب معدنی و یا آب دستگاه تصفیه باشد. البته همانطور که اشاره کردیم منظور از آب سرد این است که قبل از ریختن آب روی پودر قهوه، نباید آب داغ یا آب گرم لوله کشی باشد. راستی اگر می‌خواهید همیشه نوشیدنی قهوه تان یک طعم داشته باشد باید بتوانید آبی که استفاده می‌کنید یکنواخت با سری قبلی باشد، مثلا می‌توانید همیشه از یک برند آب معدنی استفاده کنید.

اگر فوم قهوه را دوست ندارید کمی بیشتر آن را روی گاز نگه دارید در این صورت قهوه‌ای با طعم یک دست و بدون فوم خواهید داشت. البته این نکته را خدمتتان بگویم که مرز بین قهوه ترک جوشیده و سوخته با قهوه ترک خوب و فوم دار کمتر از ده ثانیه است.

کالری قهوه ترک:

در خصوص میزان کالری قهوه ترک البته بدون شکر و حجم ۱۲۰ میلی لیتر حدود ۲ کالری است که با افزودن شکر این مقدار تا ۱۸ کالری افزایش خواهد داشت. 

میزان کافئین:

با توجه به روش دم آوری قهوه ترک، درگیر بودن قهوه و آب و میزان برشتگی، همچنین ربوستا بودن دانه های تشکیل دهنده قهوه ترک این قهوه بیشترین کافئین را در میان قهوه ها دارد.

فوت و فن و نحوه سرو کردن قهوه ترک:

  • فوم را با قاشق داخل فنجان بریزید و سپس قهوه را نیز به آرامی در فنجان ریخته و سرو کنید.
  • قهوه تان را با یک لیوان آب سرد سرو کنید و آب را قبل از آن بنوشید تا دهانتان تازه شود که بتوانید بیشتر طعم خوب قهوه ‌تان را بچشید.
  • پس از هر بار دم کردن قهوه به عطر و بو و رنگ آن در فنجان توجه کنید تا احساس خوب قهوه ای که خودتان دم کرده اید به شما منتقل شود همچنین احساس تان در خصوص قهوه نوشی تقویت می‌شود.
  • پس از تهیه کمی صبر کنید تا لرد قهوه تان ته نشین شود و سپس در فنجان بریزید.

 

چند نکته کوتاه پیرامون تهیه قهوه ترک:

 

  1. آنچه در ته فنجان می ماند لرد یا تفاله قهوه می‌باشد که خوردن آن توصیه نمی شود.
  2. برای داشتن قهوه ای با کیفیت بیشتر، از قهوه های تازه برشته و تازه آسیاب شده استفاده کنید.
  3. برای درست کردن قهوه ترک باید قهوه شما کاملا پودر شده باشد و حالت یکنواخت داشته باشد. این موضوع در طعم نهایی شما بسیار تاثیر گذار است.
  4. بهتر است از قوری مخصوص قهوه جوش (ترجیحا از جنس مس)، استفاده کرد. دهانه این قوری های مخصوص باریک تر از شیرداغ کن است و باعث تشکیل بهتر فوم روی قهوه می شود.
  5. قهوه ترک به دلیل میزان برشتگی روشن، ریز آسیاب شدن دانه‌ ها، درگیری زیاد آب و قهوه از کافئین بیشتری بر خوردار است.
  6. برای تهیه قهوه ترک با ایبریک بهتر است ابزارتان را متناسب با تعداد نفراتی که معمولا قهوه می‌نوشید، خریداری کنید.