فروشگاه اینترنتی حراجی تعطیل و غیرفعال می باشد و به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود 09058733833
قهوه جوش ( جدوه ) ترک مسی
Turkish Cezve Coffee Pot 4 CUP
مشخصات کالا:
جنس بدنه: مس چکش کاری شده
جنس دسته: چوبی
حجم: 4 کاپ ( 4 نفره )
این مدل قهوه جوش (قهوه ساز) برای دم آوری قهوه ترک طراحی شده است و برای تهیه 4 فنجان قهوه ترک (4 کاپ) مناسب میباشد، جنس آن از مس خالص بوده و دسته چوبی آن مانع از انتقال گرما به دست میگردد.
نکته مهم : ممکن است مشابه این محصول با کیفیت پائین و قیمت کمتر در بازار موجود باشد، محصول ارائه شده در این فروشگاه دارای بالاترین کیفیت ساخت (گرید A+) میباشد.
لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ
قهوه ترک یا همان Turkish coffee در واقع یکی از دهها متد تهیه و دم آوری قهوه در دنیا است. برای تهیه قهوه به روشهای دیگری مانند اسپرسو، قهوه فرانسه و … هم میتوان اشاره کرد. البته در کشور ما به صورت عامیانه قهوه ترک را به عنوان قهوه ارمنی هم میشناسند.
در زمان دم کردن قهوه ترک باید کمی صبور باشید. عموما برای تهیه این نوشیدنی نیاز به ابزاری به نام ایبریک یا جذوه یا قهوه جوش یا جاذوه است.البته اگر این وسیله را ندارید و خیال خریدن آن را هم ندارید، میتوانید برای تهیه قهوه تان از شیر داغ کن هم استفاده نمایید. برای درست کردن یک فنجان قهوه ترک به موارد زیر نیاز داریم:
به ازای هر نفر یک قاشق مرباخوری پودر قهوه و کمی بیشتر از یک فنجان (به این دلیل که بخشی از آب بخار میشود) آب سرد، درون قهوه جوش بریزید. در انتها باید هر فنجان قهوه تان چیزی حدود 80 تا 120 میلی لیتر (یا همان گرم) باشد. منظور از آب سرد این نیست که آب را از یخچال بردارید، همان آب خنک داخل لوله آب کافیست. میتوانید با ترازوی آشپزخانه وزن نوشیدنی را کنترل نمایید.
اگر قهوه تان را شیرین میل می کنید می توانید شکر را نیز در همین مرحله به قهوه اضافه کنید (بهتر است شیر را پس از آماده شده قهوه به آن اضافه کنید) پس از افزودن قهوه و شکر و ترکیب آن با آب، حسابی آنها را مخلوط کنید تا قهوه به صورت کلوخ داخل قهوه جوش نماند. این کار به تشکیل فوم روی قهوه شما نیز کمک می کند. قهوه جوش را روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
زمانی که قهوه جوش را روی شعله گاز گذاشتید، دیگر نه آن را تکان دهید و نه هم بزنید. پس از دقایقی (3 تا 4 دقیقه) قهوه شروع به بالا آمدن میکند. زمانی که حرکت قهوه به سمت بالا را مشاهده کردید،اجازه دهید مقداری به سمت بالا حرکت کند. مثلا تا دهانه ایبریک و سپس آن را از روی شعله بردارید، میتوانید قهوه را در فنجان بریزید و میل کنید اما حتما به این فوت و فن کوزه گری توجه کنید:
پس از برداشتن قهوه جوش از روی حرارت، قهوه را فورا در فنجان نریزید، بگذارید قهوه جوش کمی ساکن بماند، تا لرد قهوه ته نشین شود این کار کمک می کند که در نوشیدنی نهایی تان، لرد قهوه کمتری روی زبان و داخل دهان حس کنید.
برای داشتن خامه قهوه یا کرمای روی نوشیدنی، پس از گذاشتن قهوه جوش بر روی حرارت، دیگر آن را بهم نزنید. یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن میباشد، فراموش نکنید وقتی فوم به وجود میآید که از آب سرد استفاده کرده باشید. آب سرد میتواند آب لوله کشی یا آب معدنی و یا آب دستگاه تصفیه باشد. البته همانطور که اشاره کردیم منظور از آب سرد این است که قبل از ریختن آب روی پودر قهوه، نباید آب داغ یا آب گرم لوله کشی باشد. راستی اگر میخواهید همیشه نوشیدنی قهوه تان یک طعم داشته باشد باید بتوانید آبی که استفاده میکنید یکنواخت با سری قبلی باشد، مثلا میتوانید همیشه از یک برند آب معدنی استفاده کنید.
اگر فوم قهوه را دوست ندارید کمی بیشتر آن را روی گاز نگه دارید در این صورت قهوهای با طعم یک دست و بدون فوم خواهید داشت. البته این نکته را خدمتتان بگویم که مرز بین قهوه ترک جوشیده و سوخته با قهوه ترک خوب و فوم دار کمتر از ده ثانیه است.
در خصوص میزان کالری قهوه ترک البته بدون شکر و حجم 120 میلی لیتر حدود 2 کالری است که با افزودن شکر این مقدار تا 18 کالری افزایش خواهد داشت.
با توجه به روش دم آوری قهوه ترک، درگیر بودن قهوه و آب و میزان برشتگی، همچنین ربوستا بودن دانه های تشکیل دهنده قهوه ترک این قهوه بیشترین کافئین را در میان قهوه ها دارد.