دله بغدادی (عربی) سایز 10
نوع : دله بغدادی (عربی)
سایز : 10
جنس : فلز مرغوب برنج
رنگ : زرد | چکش کاری شده
دله بغدادی (عربی) با کیفیت فوق العاده برای تهیه قهوه مرغوب و خوش طعم، یک دستگاه مناسب است.
تعداد جهت فروش عمده موجود است
نکته مهم: لطفا دقت نمایید ارسال این کالا فقط از طریق پست انجام میشود.
برای تهیه قهوه عربی | arabic coffee حتما باید از ظرف خاصی به نام دله استفاده کنید و ترجیحا این نوع قهوه را برروی ذغال تهیه و دم نمایید.اما اگر دله در دسترس شما نیست، به ناچار باید از ایبریک یا قهوه جوش ترک استفاده کنید. برای درست کردن قهوه عربی بر خلاف اسپرسو یا قهوه فرانسه باید به آن ادویه و طعم دهنده اضافه کنید.
درجه آسیاب قهوه برای این نوشیدنی باید بسیار ریز باشد، همانند درجه آسیاب قهوه ترک، اما عده ای نیز معتقدند که باید از درجه آسیاب درشت استفاده شود.
درون دله سه فنجان آب بریزید و بگذارید بجوشد. زمانی که به جوش آمد دله را به مدت سی ثانیه از روی گاز بردارید تا کمی دمای آن کاهش یابد.
پودر قهوه خود را اضافه کنید و آن را هم بزنید و دله را روی گاز با شعله کم قرار دهید.
در صورت تمایل می توانید از قهوه با رست روشن نیز استفاده کنید.
دله باید به مدت 10 الی 12 دقیقه با شعله کم بر روی گاز بماند. پس از این زمان فوم روی قهوه شروع به بالا آمدن می کند. یادتان باشد قهوه نباید بجوشد زیرا در نهایت قهوه ای سوخته خواهید داشت. زمانی که قهوه نزدیک به جوشیدن شد دما را کاهش دهید.
اجاق تان را خاموش کنید و بگذارید دله تان به مدت یک دقیقه ساکن بماند. بعد از پایین آمدن فوم، هل را به آن اضافه کنید هم چنین میخک نیز می توانید به آن بیافزایید حالا یک بار دیگر دله تان را روی گاز قرار دهید و بگذارید تا نزدیک جوشیدن برسد. دیگر تمام است!
دله تان را بردارید و در فنجان بریزید و نوش جان کنید در صورت تمایل می توانید از صافی رد کنید. در ضمن بهتر است قبل از ریختن قهوه در فنجان، دله را کمی ساکن بگذارید تا پودر یا لرد قهوه ته نشین شده و در نهایت نوشیدنی صاف تری داشته باشید.