مشتری گرامی؛
ضمن تشکر بابت انتخاب سایت قهوه حراجی جهت خرید، به اطلاع میرساند با توجه به نوسان شدید قیمتها، تلاش کرده ایم تا بصورت مداوم قیمتها را بروز نماییم، لیکن در صورت تمایل و جهت جلوگیری از بروز هرگونه مشکل میتوانید قبل از خرید جهت اطلاع از موجودی و قیمت روز کالا، با واحد فروش از طریق شماره 09058733833 تماس گرفته یا در واتساپ و تلگرام پیام دهید.
در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ داده خواهد شد.
باسپاس
فیلتر کمکس سایز 3 تا 6 کاپ برند crave coffee
ساخت: چین
سایز: 3 تا 6 کاپ
جنس: کاغذی
فیلتر قهوه ساز کاغذی مخصوص قهوه ساز کمکس می باشد. این فیلترها از الیاف بخصوص ساخته شده که موجب جذب بهتر مایعات می شود و از نظر استانداردهای غذایی دارای بالاترین شاخصه ها هستند. از ویژگی های فیلتر کاغذی کمکس حفظ طعم واقعی قهوه و عطر آن در زمان دم کردن است. فیلترهای کاغذی کمکس یکبار مصرف بوده و فاقد هر گونه مواد مضر برای سلامتی می باشد.
لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ
تهیه قهوه با استفاده از دستگاه کمکس یکی از سادهترین روشها برای دم کردن قهوه است. این مدل از قهوه ساز دمی کمکس ظرفیت 3 فنجان قهوه را دارد.
قهوه ساز کمکس (Chemex) نام تجاری قهوه سازی دستی است که در سال 1941 در ایالت ماساچوست آمریکا ابداع شد و از آن روز تابحال درست با همان طراحی اولیه تولید و به بازار عرضه میشود. شکل ظاهری کمکس شبیه ساعت شنی است (دستگاه ساخت قهوه کمکس) و گردنی چوبی و تسمه چرمی دور آن از ویژگیهای منحصر بفرد این قهوه ساز شیشهای به حساب میآید.
روش استفاده و تهیه قهوه با دستگاه کمکس (قهوه ساز دمی کمکس) جزء روشهای فیلتری-چکهای طبقه بندی میشود.
فیلتر کاغذی را درون دهانه بالایی قهوه ساز کمکس قرار میدهند، آب را در ظرفی دیگر به نزدیک نقطهی جوش میرسانند، سپس ابتدا کمی از این آب را روی فیلتر میریزند تا نمناک شود و قهوه طعم کاغذ نگیرد. طبیعتا همین مقدار کم آب را خالی میکنند تا قهوه آبکی نشود. همچنین می توانید از فیلترهای فلزی موجود در بازار برای کمکس استفاده کنید.قهوه باید با درجه متوسط آسیاب شده و حالتی شنی داشته باشد؛ مانند درجه مناسب برای فرنچپرس. بعد، قهوه آسیاب شده را در فیلتر مرطوب میریزند و روی تمام سطح قهوه کمی آب اضافه میکنند تا به اصطلاح ‘شکوفه’ کند. در این حالت سطح قهوه به صورت محدب بالا آمده و حبابهایی اینجا و آنجا از آن خارج میشود. بعد از مدتی به میزان دلخواه آب روی قهوه میگیرند. این کار را معمولا با قوریهایی با دهانه باریک و بلند انجام میدهند تا بتوانند جریان ریزش آب را کنترل کنند. آبریزی را از مرکز شروع کرده و به آرامی و به طور دورانی از مرکز دور میشوند.مدت زمان دم کردن قهوه چیزی حدود 3:30 تا 4 دقیقه باید طول بکشد. برای تهیه 20 اونس قهوه، باید از 36 تا 42 گرم قهوه آسیا شده استفاده کرد. قهوهای که از کمکس بدست میآید را میتوان قهوه دمی خواند. حالا میتوانید از نوشیدن یک قهوه عالی همراه با طعم و رایحه اصلی آن لذت ببرید .
description is null