مشتری گرامی؛
ضمن تشکر بابت انتخاب سایت قهوه حراجی، در صورت نیاز جهت دریافت مشاوره، میتوانید از طریق شماره 09058733833 با واحد فروش تماس گرفته یا در واتساپ و تلگرام پیام دهید
در سریعترین زمان ممکن به شما پاسخ داده خواهد شد.
باسپاس
استرینر (صافی) شیکر بار سرد جنس استیل ضد زنگ
مشخصات:
استرینر (صافی شیکر)
مناسب صاف کردن و فیلتر انواع نوشیدنی
قابل استفاده همراه انواع شیکر
جنس استیل
ویژه فیلتر کردن یخ، قطعات میوه و...
کیفیت: درجه 1
لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ
استرینر (صافی) مخصوص بار سرد (Strainer) یکی از کاربردی ترین ابزارهای ساخت نوشیدنی است که بارتندرها از آن استفاده میکنند. این صافی تخصصی برای فیلتر کردن قطعات یخ، میوه، گیاهان و ... پس از شیک بکار می رود.
برای جدا سازی موارد ریزتر از جمله پالپ و دانه ها و ... فیلترهای دیگری با استرینر ترکیب می شوند. این وسیله از جنس استیل ساخته شده است که فلزی مقاون و پرکاربرد برای بسیار از لوازمی است که در بار سرد استفاده میشوند.
استیل دوام زیادی داشته و به سختی تغییر شکل می دهد، مقاومت خوبی در مقابل خط و خش دارد و در تماس با مواد غذایی و خوراکی واکنشی ایجاد نمی کند و تاثیری بر روی طعم و رنگ برجای نمی گذارد. دسته این استرینر توپر است و وزن آن به ایجاد تعادل بهتر هنگام کار کمک می کند و طول آن نیز 9 سانتی متر است که مقداری متوسط بوده و کارایی کاملی را ایجاد می کند. قطرهای صفحه بیضی شکل استرینر یا ریم rim به ترتیب 6 و 7 سانتی متر هستند که باعث می شود این محصول به همراه انواع مختلفی از شیکر، لیوان و ظروف ساخت نوشیدنی مناسب باشد. این صفحه دو زائده برای کمک به ثبات بیشتر صافی روی ظرف مورد نظر دارد. قطعه اصلی که بیشترین کارکرد را در فیلترینگ دارد، فنر این وسیله است. فنر هم به جایگیری درست صافی در ظروف با ابعاد گوناگون کمک می کند و هم به مثابه فیلتر عمل می کند از این رو فاصله حلقه های آن اهمیت دارد. محصول حاضر فنر مناسبی دارد که به خوبی می تواند وظیفه خود را انجام دهد و نیز به راحتی قابل جداسازی و شستشو است. استرینر (صافی) مخصوص بار سرد محصولی با کیفیت و قیمت مناسب است که می تواند تاثیر زیادی بر کیفیت نوشیدنی داشته باشد.
• ابتدا می بایست وسیله حاوی نوشیدنی بطور ثابت و عمودی روی سطح میزکار قرار گیرد و سپس استرینر روی دهانه آن قرار داده شود. قسمتی از صفحه که فنر روی آن قرار دارد می بایست رو به داخل ظرف باشد.
• ظرف مورد نظر را باید فقط به کمک یک دست بلند کرده و با آن کار کنید. برای این کار، انگشت شصت باید در یک سوی بدنه قرار گیرد، انگشت اشاره روی صافی گذاشته می شود تا تسلط بر آن ایجاد شود و سه انگشت باقی مانده نیز سمت دیگر ظرف را می گیرند.
• فنر استرینر می بایست کاملا مماس بر بدنه ظرف باشد. در این حالت با حرکت دادن انگشت اشاره می تواند فاصله صفحه از لبه را کم و زیاد کرد که باعث می شود شدت جریان و نیز فضای داده شده به مایع برای خروج تغییر کند و می توان اجسامی که از فنر رد شده اند را به این صورت کنترل کرد
• و در آخر با دقت به محل قرار گرفتن صافی، آن را خم کرده و نوشیدنی را داخل لیوان مورد نظر بریزید.
• برای مصارف و اهداف خاص، می توان یک فنر دیگر را بواسطه پیچ دادن، درون فنر هاوتورن قرار داد و با این کار فاصله حلقه ها را کمتر و شدت فیلترینگ را بیشتر نمود.
استرینر (صافی) مخصوص بار سرد هاوتورن Hawthorne Strainer وسیله ای اساسی در بار سرد است که برای ساخت بسیاری از نوشیدنی ها مورد نیاز است ولی به خاطر سادگی طراح، راحتی استفاده و قیمت مناسب می توان در آشپزخانه نیز از آن کمک گرفت و به راحتی نوشیدنی هایی با کیفیت بهتر و دردسر کمتر را تهیه کرد.