ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


  • آیا مصرف کافئین خوب است یا بد؟! 

    هر روز تعداد کثیری از انسان‌ها برای رفع خواب ‌آلودگی صبحگاهی یا خستگی روزانه، سرحال شدن در شیفت کاری شب و یا از بین بردن کسالت نزدیک عصرگاهی، به مصرف کافئین پناه ببرند. کافئین یک محرک طبیعی است که مصرف آن در بین تمام مردم رواج دارد. این ماده، خواب ‌آلودگی و استرس را از بین می‌برد و مزایایی در حوزه سلامتی دارد اما هنوز و هرروز این سؤال پرسیده می‌شود که «آیا واقعا مصرف این حجم از کافئین خوب است یا بد؟»

    امروز در فروشگاه تخصصی قهوه حراجی تصمیم گرفته ایم تا بعضی از تحقیقاتی را که درباره کافئین انجام شده است را مورد بررسی قرار دهیم تا بفهمیم واقعا مصرف کافئین به چه اندازه مفید و یا مضر است!


     

    کافئین چیست؟

    در کتاب‌های تاریخی پیشنیه‌ اولین چای دم شده به سال 2737 قبل از میلاد باز می‌گردد، این موضوع نشان‌ دهنده‌ علاقه‌ قدیمی انسان‌ها به مصرف کافئین است. سال‌ها بعد یک چوپان اتیوپیایی متوجه گیاهی شد که بزها با خوردن آن بسیار پرانرژی می‌شدند و با همین اتفاق ساده قهوه را کشف کرد.

    در اواخر دهه‌ی 1800 میلادی، نوشیدنی‌های الکلی حاوی کافئین به بازار وارد شدند و به دنبال آن هم نوشیدنی‌های انرژی‌زا ساخته و به بازار وارد شدند. امروزه تقریبا 80% از مردم جهان هرو روز حداقل یک محصول حاوی کافئین مصرف می‌کنند و به حضور آن در زندگی عادت کرده‌اند.


     

    کافئین چطور بر بدن ما تاثیر می‌گذارد؟

    کافئین پس از مصرف به سرعت از روده جذب شده و وارد جریان خون می‌شود. از طریق جریان خون به کبد می‌رسد و از آنجا به سمت تمام اندام‌های بدن حرکت می‌کند و روی آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

    مغز بیشتر از دیگر اندام‌ها از کافئین تأثیر می‌پذیرد. با رسیدن این ماده به مغز، جلوی اثرات آدنوزین را می‌گیرد و مغز آرام شده و در نتیجه خستگی از بین می‌رود. هرچه سطح آدنوزین در بدن شما بیشتر باشد، احساس خستگی شما بیشتر شده و تمایلتان برای خوابیدن افزایش پیدا می‌کند.

    کافئین بدون اتصال به گیرنده‌های آدنوزین در مغز و با جلوگیری از تأثیر آدنوزین کمک می‌کند تا احساس خستگی شما کم شده و راحت بیدار بمانید. همچنین با افزایش سطح آدرنالین در خون و بالا بردن میزان دوپامین و نوراپی‌نفرین، سرعت فعالیت‌های مغزی شما را افزایش می‌دهد.

    تمام این اتفاقات باعث تحریک مغز شده و هوشیاری و تمرکز را در شما افزایش می‌دهد. برخی از افراد معتقدند که کافئین در دسته‌ی داروهای روان‌گردان قرار داد زیرا تأثیر مستقیمی روی مغز و فعالیت‌های آن دارد.

    کافئین خیلی سریع در بدن پخش می‌شود و به همان سرعت هم اثرگذاری خود را آغاز می‌کند. اثرات کافئین موجود در یک فنجان قهوه بین 20 دقیقه تا 1 ساعت در بدن باقی می‌ماند.


     مواد غذایی حاوی کافئین

    مواد غذایی حاوی کافئین:

    به طور طبیعی تمام دانه‌ها، آجیل و برگ گیاهان حاوی مقداری کافئین هستند و پس از فرآوری می‌توان با آن‌ها نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های حاوی کافئین تولید کرد. در ادامه مقدار کافئین موجود در هر 240 میلی‌لیتر از چند ماده‌ی غذایی مختلف را آورده‌ایم؛

    • اسپرسو: 240 میلی‌گرم
    • قهوه: 102 تا 200 میلی‌گرم
    • چای یربا ماته: 65 تا 130 میلی‌گرم
    • نوشیدنی‌های انرژی‌زا: 50 تا 160 میلی‌گرم
    • نوشابه: 20 تا 40 گرم
    • قهوه‌ی بدون کافئین: 3 تا 12 میلی‌گرم
    • هات چاکلت: 2 تا 7 میلی‌گرم
    • شیر کاکائو: 2 تا 7 میلی‌گرم

    قهوه، شکلات، چای، نوشابه و نوشیدنی‌های انرژی‌زا حاوی کافئین هستند.

    بعضی از خوراکی‌ها هم مقدام کمی کافئین دارند که با استفاده از آن‌ها در طول روز سرحال می‌مانید. در 28 گرم شکلات شیری حدود 15 میلی‌گرم و در همین مقدار شکلات تلخ بین 5 تا 35 میلی‌گرم کافئین موجود است.

    در داروهایی مثل داروی سرماخوردگی، آلرژی و مسکن‌ها هم از کافئین استفاده می‌شود. همچنین استفاده از کافئین در مکمل‌های کاهش وزن بسیار رایج است و تقریبا همه‌ی آن‌ها حاوی کافئین هستند.


     

    تأثیر کافئین بر عملکرد مغز:

    کافئین توانایی جلوگیری از فعالیت مولکول آدنوزین سیگنالینگ مغز را دارد و با این کار می‌تواند خلق‌وخو و عملکرد مغز را بهبود ببخشد. همچنین با افزایش سایر مولکول‌های سیگنالینگ مثل دوپامین و نوراپی‌نفرین سرعت انتقال پیام را در مغز بالا می‌برد و روحیه‌ی شما را تقویت می‌کند.

    در یک بررسی مشخص شده است که شرکت‌کنندگان بعد از مصرف 450 میلی‌گرم کافئین بهبود چشم‌گیری در میزان هوشیاری، سرعت عملکرد حافظه‌ی کوتاه‌مدت و واکنش به عوامل محیطی داشته‌اند.

    مصرف کافئین می‌تواند بر خلق‌وخو تأثیر مثبت گذاشته و احتمال ابتلا به افسردگی را کاهش دهد؛ عملکرد مغز را تحریک کند و از شما در برابر بیماری‌های آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند.

    همچنین در مطالعه‌ای دیگر مشخص شده که نوشیدن 2 تا 3 فنجان قهوه‌ی پر کافئین در روز، ریسک تمایل به خودکشی را تا 45% کاهش می‌دهد. علاوه بر آن مصرف کافئین می‌تواند تا 13% خطر ابتلا به افسردگی را کاهش دهد.

    نوشیدن 3 تا 5 فنجان قهوه یا بیش از 3 فنجان چای در روز، ریسک ابتلا به آلزایمر و پارکینسون را حدود 28% تا 60% کاهش می‌دهد. البته تمام این تأثیرات به دلیل وجود کافئین نیست و دیگر مواد موجود در چای و قهوه هم بر روی این موضوع مؤثرند.


     

    تأثیر کافئین بر سوخت‌ و ساز بدن و چربی سوزی:

    کافئین با تحریک سیستم عصبی مرکزی، سوخت‌و ساز بدن را تا 11% و چربی سوزی را تا 13% افزایش می‌دهد. با مصرف 300 میلی‌گرم در روز ممکن است بتوانید 79 کالری اضافه را بسوزانید.

    کافئین متابولیسم را تقویت کرده و باعث چربی‌سوزی می‌شود اما مقدار آن زیاد نیست و در طولانی‌مدت مشخص می‌شود.

    ممکن است این مقدار کالری سوزی کم به نظر بیاید اما ذخیره‌ی روزانه 79 کالری می‌تواند در یک سال باعث اضافه شدن 1 کیلوگرم به وزنتان باشد. پس اگر به دنبال راهی برای سرعت بخشیدن به روند کاهش وزن خود هستید مصرف قهوه را به برنامه‌ی غذاییتان اضافه کنید.

    در مطالعه‌ای که در طول 12 سال درباره‌ی ارتباط کافئین و کاهش وزن انجام شد مشخص شد افرادی که در طول مدت مطالعه کافئین مصرف کرده بودند حدود نیم کیلوگرم نسبت به دیگران سبک‌تر بوده‌اند.


     

    تأثیر کافئین بر فعالیت‌های ورزشی:

    مصرف کافئین قبل از شروع تمرینات ورزشی باعث استفاده‌ی بیشتر از چربی به‌عنوان سوخت در زمان فعالیت می‌شود. با این کار می‌توانید گلوکز بیشتری در ماهیچه‌ها ذخیره کرده و بافت عضلانی خود را حفظ کنید.

    کافئین میزان انقباض‌های عضلانی را کاهش می‌دهد و تحمل خستگی را برای شما آسان‌تر می‌کند. همچنین در زمان ورزش می‌تواند به شما کمک کند تا حرکات را بهتر انجام داده و تحمل تمرین‌های سخت را برای شما راحت‌تر می‌کند.

    مصرف مقدار کمی کافئین یک ساعت قبل از انجام تمرینات ورزشی باعث بهبود عملکرد بدن در زمان ورزش می‌شود.

    تحقیقات نشان داده است اگر دوز مشخصی از قهوه را قبل از شروع ورزش مصرف کنید، عملکرد استقامتی بدن‌تان تا 5% بهبود پیدا می‌کند. برای این کار باید به ازای هر کیلوگرم وزن بدن‌تان 3 تا 5 گرم قهوه را دم کرده و بنوشید. البته بهتر است قبل از مصرف این میزان از قهوه حتما با مربی ورزشی و مشاور تغذیه‌ی خود مشورت کنید.


     تاثیرات کافئین بر قلب و دیابت

    کافئین، قلب و دیابت:

    مصرف کافئین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. در تحقیقی مشخص شده است افرادی که روزانه 1 تا 4 فنجان قهوه می‌نوشند 16% تا 18% کمتر از دیگران در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار دارند.

    همچنین در تحقیقات دیگری مشخص شد که مصرف روزانه 2 تا 4 فنجان قهوه یا چای سبز خطر ابتلا به سکته‌ی مغزی را 14% تا 20% کاهش می‌دهد.

    نوشیدنی‌های حاوی کافئین، مانند قهوه و چای، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهند.

    البته نباید فراموش کرد که مصرف کافئین در بعضی از افراد باعث کمی افزایش فشار خون می‌شود. اگر مصرف کافئین را به صورت منظم در برنامه‌ی غذایی خود داشته باشید این موضوع به مرور زمان برطرف می‌شود و می‌توانید بدون نگرانی از افزایش فشار خون از محصولات حاوی کافئین استفاده کنید.

    کافئین از شما در برابر دیابت هم محافظت می‌کند. یک بررسی نشان داده است که مصرف قهوه خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را تا 29% تا 30% کاهش می‌دهد. جالب اینجاست که مصرف قهوه‌ی بدون کافئین هم در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مؤثر است و خطر ابتلا به آن را تا 21% کاهش می‌دهد. این موضوع نشان می‌دهد که ترکیبات مفید دیگری غیر از کافئین در قهوه وجود دارد.


     

    تأثیر مصرف قهوه بر سلامتی:

    مصرف قهوه به صورت روزانه مزایای زیادی برای بدن دارد و در حفظ سلامتی آن مؤثر است. در ادامه درباره‌ی بعضی از این مزایا صحبت می‌کنیم.

    محافظت از کبد: قهوه می‌تواند خطر ابتلا به آسیب کبدی (سیروز) را تا 84% کاهش دهد. اگر فرد درگیر با سیروز مصرف قهوه را آغاز کند، روند رشد بیماری کند می‌شود و بدن او به درمان پاسخ بهتری نشان می‌دهد.

    کاهش خطر مرگ زودرس: مصرف قهوه از مرگ زودرس جلوگیری می‌کند و خطر پیش آمدن آن را در خانم‌ها و افراد مبتلا به دیابت تا 30% کاهش می‌دهد.

    کاهش خطر ابتلا به سرطان: اگر روزانه 2 تا 4 فنجان قهوه بنوشید خطر ابتلا به سرطان کبد را تا 64% و خطر ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ را تا 38% کاهش می‌دهید.

    نوشیدن قهوه به سلامتی کبد، پوست و دستگاه گوارش کمک می‌کند. همچنین در طولانی شدن عمر و جلوگیری از بیماری‌های مختلف مؤثر است.

    کاهش خطر ابتلا به سرطان پوست: مصرف 4 فنجان یا کمی بیشتر از آن به صورت روزانه، خطر ابتلا به سرطان پوست را تا 20% کاهش می‌دهد.

    کاهش ابتلا به MS: با نوشیدن قهوه خطر ابتلا به MS را تا حدود 30% کاهش می‌دهید. البته هنوز تمام محققان بر سر این موضوع به توافق نظر نرسیده‌اند اما تأثیر آن بر کاهش خطر ابتلا به MS مشاهده شده است.

    پیشگیری از نقرس: نوشیدن روزانه 4 فنجان قهوه خطر ابتلا به نقرس را در آقایان تا 40% و در خانم‌ها تا 57% کاهش می‌دهد.

    سلامت روده: مصرف روزانه 3 فنجان در روز مقدار باکتری‌های مفید درون روده و میزان فعالیت آن‌ها را افزایش می‌دهد.

    فراموش نکنید که قهوه به جز کافئین، مواد مفید دیگری هم دارد و خواص سلامتی آن، تأثیر مجموعه‌ی آن‌ها بر بدن و اعضای مختلف آن است.


     

    عوارض جانبی مصرف کافئین:

    در صورت مصرف کافئین با خطر جدی مواجه نیستید اما بدن شما به آن عادت می‌کند و در واقع به مصرف آن معتاد می‌شوید. بعضی از افراد پس از مصرف کافئین دچار اضطراب، بی‌قراری، لرزش، ضربان قلب نامنظم و مشکلات خواب می‌شوند. همچنین ممکن است مصرف کافئین به میزان زیاد در بعضی از افراد باعث ایجاد سردرد، میگرن و فشار خون بالا شود.

    مصرف کافئین برای خانم‌های باردار توصیه نشده است زیرا به راحتی از جفت عبور می‌کند و می‌تواند باعث سقط جنین یا کاهش وزن نوزاد در هنگام تولد شود.

    این ماده با بعضی از داروها تداخل دارد و نباید به صورت هم‌زمان مصرف شوند. اگر از داروی شل‌کننده‌ی عضلات و داروی ضد افسردگی استفاده می‌کنید باید تا پایان دوره‌ی درمان، مصرف کافئین را قطع کنید. مصرف هم‌زمان کافئین و این داروها باعث تشدید اثرات دارو می‌شود.


     

    چقدر کافئین مصرف کنیم؟

    مصرف روزانه 2 تا 4 فنجان قهوه، یعنی چیزی حدود 400 میلی‌گرم، کافئین در روز بی‌خطر است. اما اگر مصرف آن را افزایش دهید و روزانه بیشتر از 500 میلی‌گرم کافئین مصرف کنید خطرناک است و می‌تواند مرگ‌بار باشد.

    پس پیشنهاد می‌کنیم روزانه کمتر از 400 میلی‌گرم قهوه مصرف کنید تا با هیچ عارضه‌ی خطرناکی روبه‌رو نشوید. همچنین به خانم‌های باردار توصیه شده است که اگر نیاز به مصرف کافئین دارند کمتر از 200 میلی‌گرم در روز مصرف کنند تا آسیبی متوجه جنین نباشد.


     

    سخن پایانی:

    کافئین همان‌ مقدار که مفید است، می‌تواند برای بدن خطر آفرین باشد. تحقیقات نشان داده است که مصرف بیش‌ازحد یا اشتباه کافئین می‌تواند نتیجه‌ای کاملا برعکس داشته باشد و جان شما را به خطر اندازد.

    پس بهتر است در روز تعداد متوسطی چای و قهوه مصرف کنید و برای میزان کافئین ورودی به بدنتان برنامه‌ریزی کنید تا سالم بمانید و از مصرف آن‌ها لذت ببرید.

  •  مزایای قهوه برای کبد

    در دنیای امروز پژوهش‌های زیادی در خصوص جزییات زندگی انسانها انجام می‌شود که گاهی نتایج تعجب برانگیزی درپی دارد؛ مثلا با تغییر رژیم غذایی یا عادت خواب و یا حتی انجام یک ورزش کوچک، ممکن است بتوانیم جلوی نفوذ یک بیماری سخت را در بدن‌ خود بگیریم.

     

     ما ایرانی‌ها زیاد اهل قهوه نیستیم و ترجیح می‌دهیم برای صبحانه یا وقت‌هایی که دور هم جمع می‌شویم و صحبت می‌کنیم، چای بنوشیم. اما شاید وقت آن باشد که این رویه را عوض کنیم و بیشتر قهوه بنوشیم، ولی چرا؟ به این دلیل که یک تحقیق جدید در بریتانیا نشان داده است کسانی که قهوه می‌نوشند، کمتر دچار بیماری‌های کبد می‌شوند. می‌خواهید بدانید چگونه؟ پس این گزارش را بخوانید.

     

     برای بسیاری از مردم جهان، قهوه نوشیدنی محبوب است و روزی حداقل دو یا سه بار قهوه می‌نوشند. در مورد قهوه تحقیقات زیادی انجام شده است که گاهی نتایج متناقضی دارند. بعضی تحقیقات نشان می‌دهند این نوشیدنی قدیمی مخصوص مناطق استوایی ضامن سلامت ما انسانها است، در حالی ‌که بقیه به اثرات بد آن روی بدن تاکید دارند. اما با این وجود، یک تحقیق جدید گو سترده که ازنتایج و اطلاعات حدود 500 هزار نفر در بریتانیا را مورد بررسی قرار داده است، نشان می‌دهد نوشیدن قهوه بطور چشم‌گیری خطر ابتلا به بیماری‌های کبد، از جمله کبد چرب، سرطان کبد و مرگ و میر ناشی از بیمار‌ی‌های مزمن این عضو حساس و حیاتی بدن را کاهش می‌دهد.

  • انسان ها علاقه زیادی به مصرف انواع مختلفی از نوشیدنی‌ها دارند که در این میان، انواع قهوه مانند کافی میکس، جایگاه ویژه ای در میان خانواده ها دارد. امروزه تقریبا در تمامی رستوران ها، کافی شاپ ها و مکانهای دیگر، قهوه و کافی میکس سرو می شود و شما برحسب ذائقه خود می‌توانید نوشیدنی مورد علاقه‌تان را میل کنید.

    ما در این مقاله در خصوص کافی میکس صحبت خواهیم کرد،  چرا که اصولا بعضی افراد این نوع از کافی را با قهوه های دیگر اشتباه می گیرند.

     

    کافی میکس چیست و چه تفاوتی با نسکافه دارد؟

    کافی میکس چیست؟

    قهوه، گیاهی است که میوه آن به طرق مختلف فرآوری شده و نهایتا نوشیدنی های متنوعی از آن تهیه می‌گردد. در داخل دانه های قهوه ، فیبرهای غیر قابل هضم وجود دارد و به همین دلیل است که اگر در آب جوش حل شود، این فیبرها به صورت رسوب در ته لیوان باقی می‌مانند. حالا اگر این محلول را از صافی رد کنیم تا رسوبات حذف شوند و سپس مایع را مجددا تبخیر و سپس خشک کنیم، پودر به دست آمد را کافی میکس می‌نامند که به راحتی در داخل آب جوش حل شده و فورا قهوه آماده می شود.

    کافی میکس چیست و چه تفاوتی با نسکافه دارد؟

  • قهوه های اسپرسو به دلیل فنجان های کوچک پر انرژی دلپذیرشان در دنیا شناخته‌ترین هستند. این نوع قهوه زمانی که احساس خستگی و نیاز به انرژی می کنیم، به ارتقا سطح انرژی بدن ما کمک می کند. بیشتر مردم حتی فکر نمی کنند که نوشیدن اسپرسو راهی برای تثبیت سلامتی شان است.

    خواص قهوه اسپرسو

     

    فواید نوشیدن قهوه اسپرسو

    قهوه اسپرسو سرشار از آنتی اکسیدان است:

    قهوه اسپرسو سرشار از انواع آنتی اکسیدان است. قهوه اسپرسو مانند دریایی پر از آنتی اکسیدان هایی است که در یک بسته ی خوش طعم گرد آمده اند.

    برای مثال، اسپرسو حاوی پلی فنول است (فروشگاه آنلاین حراجی مرکز تخصصی فروش قهوه در ایران) که به جلوگیری از بیماری ها کمک می کند و کافستول که یک ماده ضد التهاب است. اسپرسو همچنین دارای هیدروسینامیک اسید است که به خنثی سازی رادیکال های آزادی که در طی روز با بدن شما تماس دارند، کمک می کند. این رادیکال های آزاد می توانند ناشی از آلودگی هوا، دخانیات و اشعه ماورا بنفش باشند.

  • شکلات داغ یا همان هات چاکلت ( Hot Chocolate ) با شیر خالص و شکر، یکی از نوشیدنی‌های محبوب مردم جهان است. خواص هات چاکلت (شکلات داغ) بسیار زیاد است، از جمله آنکه ذهن را پویا می‌کند و برای رفع استرس، افسردگی، غم و اضطراب به کاربرد دارد. نام علمی شکلات، تئوبروما کاکائو است و مردم یونان باستان، آن را ماده‌ای از سوی خدا می‌دانستند. برخی از شگفت انگیزترین خواص هات چاکلت  را در این مقاله کوتاه با شما به اشتراک می‌گذاریم.

     

    10 مورد از مهمترین فواید شکلات داغ یا هات چاکلت  برای سلامتی

    1. کنترل قند خون:

    چربی‌های سالم موجود در کاکائوی مکزیکی می‌توانند به آرامی با شکر موجود در غذا یکسان شوند و در نتیجه از افزایش انسولین جلوگیری می‌کنند.

     

    2. جلوگیری از سرطان:

    محققان دریافته‌اند که تاثیر نوشیدن یک فنجان هات چاکلت (دو بار در روز) در مبارزه با رشد سلول‌های سرطانی، سه برابر بیشتر از چای سبز است. محققان توصیه می‌کنند که برای بهره‌مندی از فواید شکلات داغ ، روز خود را با نوشیدن یک فنجان از آن آغاز کنید.

    10 مورد از مهمترین فواید شکلات داغ یا هات چاکلت  برای سلامتی

  • قهوه ترک چیست؟

     قهوه ترک در کشورهای خاورمیانه و اروپایی از جمله ترکیه، ایران و یونان طرفداران بسیاری دارد.  قهوه ترک که از دانه های برشته شده قهوه تهیه می شود، به خاطر طعم قوی و روش خاص دم اوری و سرو آن، یکی از نوشیدنی های محبوب در ترکیه، یونان و بسیاری از کشورهای جهان است. کافی است تا پس از اضافه کردن پودر قهوه ترک و رسیدن به مرحله مورد نظر، قهوه ترک را در قهوه جوش بریزید و سپس در فنجان میل نمایید. مصرف قهوه ترک به صورت ناشتا باعث افزایش غلظت کافئین در بدن، نسبت به سایر روش های مصرف قهوه می‌شود.

     

    خواص قهوه ترک

    فواید و مضرات نوشیدن قهوه ترک

    نگاهی به فواید و مضرات قهوه ترک:

    •  می توان قهوه را بدون هرگونه شیرینی مصرف کرد و یا آنرا با مقادیری قند میل کرد. مصرف 2 فنجان قهوه ترک در روز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و همچنین سنگ کیسه صفرا را تا 45 درصد کاهش می دهد.

    • کافئین که در قهوه یافت می شود، سیستم عصبی را تحریک می‌کند ؛ کمبود انرژی را تامین می‌کند و همچنین بدن را وادار می‌سازد تا بیش از حد نخوابد.

    • طبق مطالعات انجام شده، پتانسیل تفکر در فردی که روزانه 6 فنجان قهوه در سن 55 سالگی می‌نوشد، در مقایسه با افرادی که قهوه مصرف نمی‌کنند حدود 6 برابر بیشتر است.

    • نتایج قابل توجه دیگر این است که افرادی که قهوه مصرف می کنند، نسبت به سایرین، کمتر دچار پوسیدگی دندان می‌شوند.

    • با نوشیدن قهوه جریان انرژی در بدن افزایش می‌یابد و این انرژی در کودکان، پس از سه ساعت شروع به کاهش می کند، در صورتی که در بین بزرگسالان 5 تا 7 ساعت طول خواهد کشید.

    • تحقیقات ثابت می کند که نوشیدن قهوه، سوخت و ساز بدن و سوزاندن چربی‌ها را افزایش می‌دهد.

    • علاوه بر این قهوه برای درمان افسردگی نیز موثر است.

    • قهوه ترک برای سلامتی ضرر ندارد، 50 میلی گرم کافئین در یک فنجان قهوه می تواند به راحتی از بدن خارج شود و اثر آرام بخشی داشته باشد.

    • وقتی که قهوه را بیش از یک فنجان بنوشید ممکن است باعث تحرک و کمی بیخوابی در شما شود.

    • کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه از دیگر فواید نوشیدن قهوه است.

    • مصرف نصف فنجان قهوه در روز نیز خطر ابتلا به آسم را کاهش می دهد و باعث تنفس راحت تر می‌گردد.

    • بهبود وضعیت استخوان ها با نوشیدن قهوه بصورت استاندارد تامین خواهد شد.

    • نوشیدن قهوه از ابتلا به بیماری دیابت نوع 2 نیز جلوگیری می کند.

    • بعضی از مشکلات پوستی را رفع می‌کند.

    • از فشار خون بالا جلوگیری می کند.

    • احتمال ابتلا به سرطان پانکراس را کاهش می دهد.

    • باعث سلامت و بهبود عملکرد قلب خواهد شد.

    • عملکرد روده را تنظیم می کند.

     آشنایی با فواید و مضرات قهوه ترک

  • بهترین زمان نوشیدن قهوه

    محققان در کشور انگلیس اعلام کرده‌اند که نوشیدن قهوه در برخی ساعات از شبانه روز، خطرات زیادی را برای بدن انسان می‌تواند به همراه داشته باشد.

    مجله «Focus.de» گزارش می‌دهد گروهی از متخصصان این دانشگاه نتایج آزمایش خون 29 داوطلب را برای بررسی سطح انسولین و مصرف قهوه با معده خالی را مورد بررسی قرار داده‌اند.

    تأثیر نوشیدن قهوه صبحگاهی:

    بر پایه این گزارش، این محققان به این نتیجه رسیده‌اند که نوشیدن یک فنجان قهوه در صبحگاه باعث اختلال در متابولیسم (سوخت و ساز) بدن شخص خواهد شد.

    در این آزمایش، به شرکت کنندگان پس از بیدار شدن از خواب، یک فنجان قهوه با شکر داده شده است؛ به طوری که میزان کالری در آن با کالری یک وعده صبحانه معمولی برابر بوده است. در مرحله دیگر آزمایش، این داوطلبان در هر ساعت، چند دقیقه از خواب بیدار می‌شدند تا قهوه تلخ و سپس یک نوشیدنی شیرین را میل نمایند.

    محققان در پایان به این نتیجه رسیده‌اند که بیخوابی و مصرف قهوه، اثری منفی بر سطح قند خون داشته و میزان قند خون را تا میزان 50 درصد افزایش خواهد داد.

    به گفته دانشمندان، این مسأله بخاطر ناتوانی بدن در جذب سریع گلوکز به محض بیدار شدن از خواب بوجود خواهد آمد.

    محققان توصیه کرده‌اند که هیچگاه قهوه را با معده خالی میل ننمایید، بلکه آن را در کنار صبحانه و یا بعد از آن بنوشید؛ چرا که این مسئله خطرات آنرا برای سلامت بدن کاهش خواهد داد.

  • " عمر طولانی و سلامت قلب فقط با نوشیدن مقدار مناسب قهوه "

     یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌هایی که روزانه در اکثر نقاط جهان مصرف می‌شود، بدون شک قهوه است. همانگونه که مطلع هستید این نوشیدنی خواص زیادی برای سلامتی دارد.

     هرچند تحقیقات و بحث های علمی بر سر مضرات و فواید قهوه همچنان ادامه دارد و به نظر می‌رسد که پایان ناپذیر هم باشد، اما شواهدی وجود دارد که نشان می دهد قهوه برای سلامتی انسان بسیار مفید است.

     یکی از مهمترین و موثرترین تاثیرات قهوه برای بدن انسان، کاهش وزن و کمک به لاغری می‌باشد. حتی یک رژیم غذایی لاغری بر مبنای قهوه وجود دارد که برخی از افراد  با استفاده از آن وزن خود را کاهش می‌دهند.

     متخصصان تغذیه بر این باور هستند که خاصیت کاهش وزن قهوه بر اثر ماده ای در دانه های قهوه می باشد که سوخت و ساز بدن را افزایش داده و منجر به لاغری می شود.

     

    عمری طولانی و سلامت قلب با نوشیدن یک شات قهوه در روز

     

     به جز لاغری قهوه تاثیرات سلامتی دیگری مانند کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 دارد و نیز می‌تواند کلسترول خون را کاهش دهد. همچنین نوشیدن مداوم قهوه در کاهش خطر مرگ و میر بر اثر بیماری های قلبی و عروقی تاثر دارد.

     به طور کلی نوشیدن روزانه قهوه می تواند به سلامت قلب شما کمک کرده و عمر و سلامتی شما را افزایش دهد.

     البته باید توجه داشته باشید که پزشکان و متخصصان تغذیه نوشیدن روزانه بیش از 3 فنجان قهوه را برای سلامتی مضر دانسته اند، به عبارتی هر دارویی اگر بیش از اندازه مصرف شود می تواند به زهری خطرناک تبدیل شود.

     

    خرید آنلاین، اینترنتی، پستی انواع قهوه

  • آیا نوشیدنی گرم می‌تواند محافظی در برابر ویروس کرونا باشد؟

    شیوع ویروس کرونای جدید (CORONA COVID 19) با انتشار توصیه‌های مراقبتی عجیبی همراه بوده است.

    یکی از این توصیه ها همانا نوشیدن مایعات گرم جهت مبارزه و از بین بردن ویروس کووید 19 یا همان ویروس کرونا بوده است!

    نوشیدنی گرم (قهوه، هات چاکلت، کاپوچینو، نسکافه، کافی میکس و چای) آرامش‌بخش است، مخصوصا در یک هوای سرد و می‌تواند مرهمی باشد بر اذهان پریشان و شاید بتواند بین افراد حس نزدیکی ایجاد کند!

    شاید خیلی‌ها در این شرایط سخت به فنجانی قهوه، استکانی چای یا لیوانی دمنوش پناه برده باشند، اما تاثیری که نوشیدنی گرم قطعا نمی‌تواند داشته باشد، محافظت از شما در برابر کووید-19 است.

    یکی از توصیه‌های پزشکی جعلی در چرخش در دوران کرونا، همین است و ادعاهای زیادی درباره تاثیر نوشیدنی های گرم بر ویروس کرونا در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های شخصی دیده می‌شوند، و حتی کار به جایی رسید که یونیسف مجبور شد با صدور اطلاعیه‌ای هرگونه ارتباط با انتشار مطلبی درباره خواص محافظتی نوشیدن آب داغ را رد کند.

     

    بخاطر داشته باشید آن چیزی که می‌تواند از شما در برابر ویروس کرونا محافظت کند رعایت فاصله اجتماعی است، نه مصرف نوشیدنی گرم!

    آیا نوشیدنی گرم می تواند محافظی در برابر ویروس کرونا یا همان کووید 19 باشد؟

    آیا نوشیدنی گرم می تواند محافظی در برابر ویروس کرونا یا همان کووید 19 باشد؟

  •  زمان نوشیدن یک فنجان قهوه تازه، رابطه مستقیمی با میزان هورمون کورتیزول دارد (رابطه قهوه و هورمون کورتیزول). منظور از کورتیزول تنها هورمون استرس نیست، بلکه با مقدار هوشیاری بدن نیز مرتبط است. برای اینکه نوشیدن یک فنجان قهوه در شروع روز بتواند بیشبه مقدار کافی و مورد نیاز شما را سرحال کند، باید آن فنجان محتوی قهوه خوش عطر و طعم‌تان را بین ساعات 9:30 تا 11:30 میل نمایید تا حداکثر خاصیت مورد نظرتان از آن فنجان جادویی را کسب نمایید!

    مناسب ترین ساعت نوشیدن قهوه چه ساعتی است؟

     در واقع بهترین ساعت جهت نوشیدن قهوه ، ساعت 10:30 صبح است، چرا که در این ساعت میزان هورمون کورتیزول موجود در بدن، در پایین‌ترین میزان خود قرار گرفته است. باید توجه نمایید اگر در غیر از زمانی که میزان هورمون کورتیزول در پایین‌ترین سطح خود است، قهوه میل نمایید، این عمل باعث می‌شود تا بدن شما نسبت به کافئین مقاومت نشان داده و مقدار انرژی و هوشیاری بیشتری را که دریافت می‌کنید را جذب نکرده و آن انرژی به هدر برود.

     خرید آنلاین، اینترنتی، پستی انواع قهوه

     بین ساعت 12 ظهر تا 1 بعدازظهر و نیز از ساعت 5:30 تا 6:30 غروب هم دیگر زمان‌هایی از شبانه‌ روز هستند که میزان هورمون کورتیزول بدن شما زیاد می‌شود. بنابراین بهتر است در این ساعات نیز از نوشیدن نه تنها قهوه، بلکه از نوشیدن هر نوع نوشیدنی کافئین‌دار دیگری (مانند کاپوچینو) جدا خودداری نمایید.

     

     به نظر متخصصان مغز و اعصاب،کسانی که به محض بیدار شدن و قبل از ساعت 9:30  قهوه می‌نوشند، برای رسیدن به نتیجه دلخواهشان باید یک فنجان قهوه بسیار غلیظ تهیه و میل نمایند.

    مناسب ترین ساعت نوشیدن قهوه چه ساعتی است؟

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test

test
test