illy DECAFFEINATO 100% ARABICA 250 gr
مشخصات محصول:
برند: illy
تولید ایتالیا
وزن بسته: 250 گرم حاوی دانه قهوه 100 درصد عربیکا فاقد کافئین ( دیکف )
میزان کافئین: فاقد کافئین ( دیکف | Bean Decaffeinated Coffee )
نوع بسته بندی: قوطی
مناسب جهت انواع روشهای دم آوری
تاریخ انقضاء: 08/2023
دانه قهوه ایلی دیکف یا بدون کافئین، مناسب برای تهیه انواع روشهای دم آوری قهوه است و دانه قهوه 100 درصد عربیکا بدون کافئین ایلی، دارای درجه رست متوسط یا مدیوم ( MEDIUM ) و عطر و بوی ( AROMA ) زیاد میباشد.
از دیگر ویژگی های دانه قهوه 100 درصد عربیکا بدون کافئین ایلی می توان به بسته بندی مخصوص آن اشاره کرد که تحت فشار و خلاء در قوطی های فلزی قرار داده شده است که باعث حفظ تازگی و کیفیت همیشگی قهوه می شود.
دقت کنید بعد از باز شدن درب قوطی دانه قهوه 100 درصد عربیکا بدون کافئین ایلی، ممکن است لبه های در و قوطی تیز و برنده باشد؛ در استفاده از آن نهایت دقت را داشته باشید.
سلب مسئولیت حقوقی: بسته بندی و مواد واقعی محصول ممکن است حاوی اطلاعات بیشتر و متفاوتی نسبت به آنچه در وب سایت ما نشان داده شده باشد. توصیه می کنیم فقط به اطلاعات ارائه شده در اینجا اکتفا نکنید و همیشه قبل از استفاده یا مصرف یک محصول؛ برچسب ها، هشدارها و دستورالعمل های آنرا مطالعه نمایید.
لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ
درباره برند قهوه ایلی تولید ایتالیا:
فردی به نام فرانچسکو ایلی ( Francesco Illy ) در سال 1933 میلادی، ایلی کافی را تأسیس کرد. اختراع وی در سال 1935، که طرح آن برای ماشین های مدرن اسپرسو در نظر گرفته شده بو ، انقلابی در تهیه قهوه ایجاد کرد.
روش ابتکاری بسته بندی وی، بر اساس فشار، صادرات اولیه ایلی به سوئد و هلند را در دهه 1940 امکان پذیر کرد. روش فرانچسکو، استانداردی برای حفظ و تقویت طراوت قهوه در هنگام حمل و نقل و ذخیره سازی است.
ارنستو، فرزند فرانچسکو، دکترای شیمی گرفت و در اواخر دهه 1940 به شرکت پدر پیوست. اشتیاق او به یادگیری باعث شد تا تلاش های رسمی تحقیق علمی و فن آوری ایلی، با آزمایشگاه تخصصی شیمی قهوه آغاز شود.
در دهه 50، این شرکت آغاز به فروش قوطی های قهوه خود و تحویل درب منازل روی آورد! در سال 1965 او این شرکت را به دفتر مرکزی فعلی خود منتقل کرد، که هنوز در شهر بندری و زیبای تریسته ایتالیا واقع است!
در سال 1974، دکتر آندره الی، فرزند ارنستو و نوه فرانچسکو، رهبری شرکت را در نوآوری قهوه با ساخت اولین کپسول های اسپرسو از پیش اندازه گیری شده و مناسب برای تهیه اسپرسو با کیفیت در خانه و کافی شاپ ها، بر عهده گرفت.
در دهه 1990 شاهد ایجاد مجموعه هنری ایلی، و معرفی مارک ایلی توسط یکی از هنرمندان مشهور اتفاق افتاد و همچنین تاسیس جایزه برزیل با عنوان برتری در کشت قهوه بود.
امروزه، ایلی که مترادف با قهوه پریمیایی ایتالیایی است در بیش از 140 کشور در جهان تحت مدیریت آندره الی است، که به سنت نوآوری و تعالی قهوه ادامه می دهد