ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


دله بغدادی | دله عربی | دله ارسلان سایز 10
دله بغدادی | دله عربی | دله ارسلان سایز 10

دله بغدادی سایز 10

وضعیت: ناموجود
قیمت: ۰ تومان
رتبه: هنوز نظری برای این کالا ثبت نشده است

دله بغدادی (عربی) سایز 10


 

نوع : دله بغدادی (عربی)

سایز : 10

جنس : فلز مرغوب برنج

رنگ : زرد | چکش کاری شده

دله بغدادی (عربی) با کیفیت فوق العاده برای تهیه قهوه مرغوب و خوش طعم، یک دستگاه مناسب است.


تعداد جهت فروش عمده موجود است


نکته مهم: لطفا دقت نمایید ارسال این کالا فقط از طریق پست انجام میشود.

 

تعداد:
1

برای تهیه قهوه عربی | arabic coffee حتما باید از ظرف خاصی به نام دله استفاده کنید و ترجیحا این نوع قهوه را برروی ذغال تهیه و دم نمایید.اما اگر دله در دسترس شما نیست، به ناچار باید از ایبریک یا قهوه جوش ترک استفاده کنید. برای درست کردن قهوه عربی بر خلاف اسپرسو یا قهوه فرانسه باید به آن ادویه و طعم دهنده اضافه کنید.


 

موارد مورد نیاز برای تهیه قهوه عربی (برای 3 نفر):

  1. دله
  2. 3 فنجان آب
  3. هل به صورت پودر و به مقدار لازم
  4. پودر قهوه با درجه آسیاب بسیار ریز و رست تیره ( 3 قاشق سوپ خوری سر پر )
  5. پنج یا شش حبه میخک، زعفران و گلاب نیز می توانید به صورت اختیاری اضافه کنید.

درجه آسیاب قهوه برای این نوشیدنی باید بسیار ریز باشد، همانند درجه آسیاب قهوه ترک، اما عده ای نیز معتقدند که باید از درجه آسیاب درشت استفاده شود.


 

روش تهیه قهوه عربی:

1- افزودن آب به دله

درون دله سه فنجان آب بریزید و بگذارید بجوشد. زمانی که به جوش آمد دله را به مدت سی ثانیه از روی گاز بردارید تا کمی دمای آن کاهش یابد.

 

2- افزودن پودر قهوه

پودر قهوه خود را اضافه کنید و آن را هم بزنید و دله را روی گاز با شعله کم قرار دهید.

در صورت تمایل می توانید از قهوه با رست روشن نیز استفاده کنید.

 

3- دم آوری قهوه عربی

دله باید به مدت 10 الی 12 دقیقه با شعله کم بر روی گاز بماند. پس از این زمان فوم روی قهوه شروع به بالا آمدن می کند. یادتان باشد قهوه نباید بجوشد زیرا در نهایت قهوه ای سوخته خواهید داشت. زمانی که قهوه نزدیک به جوشیدن شد دما را کاهش دهید.

 

4- افزودن هل، میخک یا موارد دیگر

اجاق تان را خاموش کنید و بگذارید دله تان به مدت یک دقیقه ساکن بماند. بعد از پایین آمدن فوم، هل را به آن اضافه کنید هم چنین میخک نیز می توانید به آن بیافزایید حالا یک بار دیگر دله تان را روی گاز قرار دهید و بگذارید تا نزدیک جوشیدن برسد. دیگر تمام است!

 

5- سرو قهوه عربی

دله تان را بردارید و در فنجان بریزید و نوش جان کنید در صورت تمایل می توانید از صافی رد کنید. در ضمن بهتر است قبل از ریختن قهوه در فنجان، دله را کمی ساکن بگذارید تا پودر یا لرد قهوه ته نشین شده و در نهایت نوشیدنی صاف تری داشته باشید.


 

نکات تهیه قهوه عربی:

  • اضافه کردن شیر و شکر به قهوه عربی مرسوم نیست.
  • بهتر است برای این قهوه و سایر قهوه ها فنجان های تان را از پیش گرم کنید.
  • تهیه قهوه عربی با ذغال می تواند کیفیت بهتری داشته باید از آن جهت که حرارت آن به صورت یکسان و پیوسته است.
  • در هنگام خرید محصول بهتر است قهوه هایی خریداری شود که با ادویه و طعم دهنده ها ترکیب نشده باشند تا تناسب ترکیب دست خود فرد باشد.

 

محصولات مشابه

    محصولات مرتبط

      ثبت نقد و بررسی

      نقد و بررسی

      اولین نفری باشید که نقد و بررسی خود را در مورد این کالا ثبت می کنید
      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test