ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


دستگاه قهوه ساز سایفون هاریو | هریو | وکیوم پات | 3 کاپ | 3 نفره | Cup 3 | HARIO
دستگاه قهوه ساز سایفون هاریو Cup 3
دستگاه قهوه ساز سایفون هریو Cup 3 - HARIO

قهوه ساز سایفون هاریو TCA-3 Cup 3

وضعیت: تماس بگیرید
قیمت: ۰ تومان
رتبه: هنوز نظری برای این کالا ثبت نشده است

دستگاه قهوه ساز سایفون هاریو | هریو | وکیوم پات | 3 کاپ | 3 نفره Cup 3 | HARIO


جنس بدنه: شیشه

جنس مخزن: شیشه

فیلتر داخلی: دارد

ظرفیت: 3 کاپ (3 نفره)

ابعاد: حدود 35 × 15 × 10 سانتی‌متر

وزن کالا: حدود 900 گرم

کیفیت: درجه 1


اولین اختراع شناخته شده برای یک قهوه ساز با عملکرد خلاء به نام loeff از برلین ثبت شده است.ولی اولین سایفون تجاری توسط یک خانم فرانسوی به نام ماری فانی آملن ماسوت ( Marie Fanny Amelne Massot) در سال 1840 طراحی شده است.

سایفون چهار بخش دارد: ظرف پایین، ظرف بالا، واشر و فیلتر


این دستگاه بر اساس خلاء و انبساط و انقباض گاز (بخارآب) کار میکند.


وقتی سایفون مونتاژ میشود. منبع گرما زیر ظرف پایین قرار میگیرد. وقتی دمای آب بالا می رود مقداری از آب به بخار تبدیل میشود و در اثر گرما منبسط میشود. این انبساط گاز (بخارآب) به آب درون ظرف فشار می آورد و تنها راه خروج، ظرف بالایی است. واشر سایفون باعث میشود این حالت وکیوم ایجاد شود.


در تمام انواع سایفون ، مقداری آب در ظرف پایین باقی می ماند که چند خاصیت دارد:

محافظت از ظرف در برابر ترک برداشتن.


این مقدار آب باعث روانه کردن مداوم بخار آب به سمت بالاست که در نتیجه آب را در ظرف بالا نگه میدارد.


 نکته مهم : مشابه این محصول با کیفیت پائین و قیمت کمتر در بازار وجود دارد ، محصول ارائه شده در این فروشگاه دارای بالاترین کیفیت ساخت (گرید A+) میباشد. 


لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules


تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ

خرید و فروش و قیمت و مشخصات دستگاه قهوه ساز دمی سایفون هاریو | هریو | وکیوم پات | 5 کاپ | 5 نفره | Cup 5 | HARIO | SYPHON
 
 

جهت خرید قهوه مخصوص دستگاه قهوه ساز سایفون، لطفا روی تصویر زیر کلیک نمایید
 
 

نکته مهم: با توجه به عدم قبول مسئولیت آسیب به محموله حاوی کالای شکستنی توسط شرکت پست، تیپاکس، باربری و پیک موتوری، در صورت آسیب دیدگی این محصولات، فروشگاه آنلاین قهوه حراجی هیچگونه تعهدی نسبت به جبران خسارت نخواهد داشت.

 فروشگاه و مرکز و مرجع تخصصی خرید و فروش و سفارش آنلاین و اینترنتی و پستی و تلفنی انواع قهوه ساز نسل سوم و دستگاه قهوه ساز سایفون (SYPHON)  و وکیوم پات و کمکس و وی 60 مارک هریو (هاریو - HARIO)  با کیفیت و قیمت عالی و ارسال پستی و تیپاکس به سراسر ایران

تعداد:
1

درباره دستگاه قهوه ساز نسل سومی سایفون (وکیوم پات) برند هاریو | HARIO | SYPHON

 

سایفون | SYPHON ( وکیوم پات ) جزء دستگاههای قهوه سازه نسل سوم به شمار می‌آید و قهوه‌ در آن به روش غوطه وری ( فیلتری ) تهیه می‌شود. شما می‌توانید بوسیله‌ی قهوه ساز سایفون ( وکیوم پات ) همانند دیگر قهوه سازهای نسل سوم ، قهوه‌ای دمی با غلظت متوسط و عطر و رایحه‌ا‌ی فوق العاده تهیه کنید. نحوه عمل این دستگاه قهوه ساز با دیگر قهوه سازها اندکی متفاوت است.

در این مطلب کوتاه، ما نحوه تهیه یک فنجان قهوه خوش عطر و طعم و با کیفیت را بوسیله دستگاه قهوه ساز سایفون ( وکیوم پات ) به شما آموزش خواهیم داد.


طرز تهیه قهوه با دستگاه قهوه ساز سایفون (SYPHON) یا وکیوم پات:


مرحله اول: فیلتر دستگاه را درون محفظه‌ی شیشه‌‌ای بالا قرار داده و آن را از پایین کشیده و محکم کنید . به مقدار مناسب آب ولرم ( دمای اتاق حدود 25 درجه سانتیگراد ) در محفظه‌ی پایین بریزید و سپس فضای بیرونی آن را بوسیله‌ی یک دستمال کاملا خشک کنید.

مقدار مناسب آب به ازای هر نفر یک فنجان می‌باشد.


مرحله دوم: شعله منبع حرارتی خود را روشن کرده (برنر یا گاز سفری) ، و آن را زیر محفظه قرار دهید تا آب جوش بیاید ( شعله را با درجه‌ی ملایم تنظیم کنید ) . محفظه‌ی بالایی را روی دستگاه قرار دهید تا اندکی گرما به آن برسد ( نیازی به سفت کردن آن نیست)


مرحله سوم: دانه‌ی قهوه‌ مورد نظر خود را وزن کنید و آن را بوسیله‌ی آسیاب قهوه، آسیاب کنید.


مقدار مناسب قهوه به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری سرخالی می‌باشد.


درجه‌ مناسب پودر قهوه برای این قهوه ساز Medium Coarse ( زبری متوسط شبیه به نمک خوراکی ) می‌باشد.


مرحله چهارم: محفظه‌ی بالایی را در جای خود محکم کنید و شعله را زیاد کنید  تا آب به نقطه‌ جوش برسد . هنگامی که آب به نقطه‌ جوش رسید وارد محفظه‌ بالایی می‌شود و مقدار کمی از آن جهت جلوگیری از شکستگی احتمالی شیشه در محفظه‌ پایینی باقی می‌ماند.


مرحله پنجم: آب جوش را بوسیله‌ قاشق اندکی هم بزنید و هنگام چرخش آب در محفظه پودر قهوه را بتدریج اضافه کنید و به آرامی آن را هم زده تا قهوه و آب کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

زیر شعله را کم کنید و مجددا و به آرامی هم بزنید و بعد از حدود یک و نیم دقیقه شعله را خاموش کنید.

 

مرحله ششم: پس از خاموش کردن شعله ، قهوه‌ شما به آرامی وارد محفظه‌ی پایینی خواهد شد. این فرآیند حدود 3 دقیقه زمان می‌برد. پس از اینکه قهوه‌ بطور کامل در محفظه‌ پایین ریخته شد ، محفظه‌ بالا را جدا کنید.


حالا قهوه‌ی شما آماده است ، آن را بوسیله‌ محفظه‌ پایین که شبیه به یک پارچ عمل می‌کند، درون فنجان قهوه خود بریزید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

توصیه می‌شود برای عطر و رایحه و همچنین طعم بهتر قهوه، دانه‌ قهوه را تهیه نمایید و آن را خودتان در منزل بوسیله‌ی آسیاب قهوه ، آسیاب کنید.

محصولات مشابه

    محصولات مرتبط

      ثبت نقد و بررسی

      نقد و بررسی

      اولین نفری باشید که نقد و بررسی خود را در مورد این کالا ثبت می کنید
      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test