فروشگاه اینترنتی حراجی تعطیل و غیرفعال می باشد و به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود 09058733833
وزن کل: 110 گرم پودر آماده بسته بندی شده در زیپ پک
محصول ایران (صادراتی)
ترکیبات: پودر قهوه ترک
بسیار با کیفیت و خوشمزه
دارای سیب سلامت از وزارت بهداشت | سازمان غذا و دارو
نکته مهم: قهوه ترک یک نوع قهوه کشت شده نیست بلکه به قهوه ای که با درجه آسیاب ریز که ویژه این نوع قهوه است و به روش خاص دم آوری (قهوه جوش یا جاذوه) می شود، قهوه ترک می گویند.
پودر قهوه ترک نی تل که دارای عطر و طعم شگفت انگیزی هست از بهترین انواع دان قهوه تهیه و برای مصرف دوستداران قهوه ترک به بازار عرضه شده است.
فروشگاه آنلاین قهوه حراجی، نماینده رسمی محصولات نی تل (نماینده فروش نی تل) تولیدی شرکت دشت ناز مائده در ایران است.
لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules
تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ
خرید قهوه ترک نی تل | خرید پستی قهوه ترک نی تل | خرید اینترنتی قهوه ترک نی تل | خرید آنلاین قهوه ترک نی تل | فروش آنلاین قهوه ترک نی تل | فروش اینترنتی قهوه ترک نی تل | نماینده قهوه ترک نی تل | فروشگاه نی تل | نماینده برتر نی تل | نماینده برگزیده نی تل | نماینده قهوه ترک نیتل
قهوه ترک نوع خاصی از دانه قهوه نیست، بلکه به روش خاصی از دم کردن قهوه گفته میشود که در سراسر خاورمیانه مرسوم است. در این روش از دانه های قهوه آسیاب شده استفاده میگردد که به حد کافی ریز و یکدست هستند که ممکن است با پودر کاکائو اشتباه گرفته شود.
قهوه ترک به خاطر عطر قوی که دارد بسیار معروف است به همین خاطر هم در روش سنتی قهوه ترک با شیر تهیه نمی شود. اما اگر شیر به آن افزوده شود طعم آن ملایم تر خواهد شد ولی با این کار کف روی آن کمتر خواهد بود.(خرید قهوه ترک نی تل)
قهوه ترک در 4 نوع سرو میشود: قهوه ساده بدون شکر، قهوه با نصف قاشق چایخوری شکر، قهوه با یک قاشق چایخوری شکر و قهوه با شکر بسیار زیاد (یعنی سه یا چهار قاشق چایخوری شکر). این مقدار برای یک فنجان قهوه است.
برای تهیه بهترین نوع قهوه ترک باید 2 قاشق چایخوری پودر قهوه را با 1 فنجان آب بسیار سرد مخلوط کنید (با آب سرد کف خامه ای خوبی روی قهوه ایجاد میشود). اگر تمایل دارید که شکر هم اضافه کنید باید از پودر شکر یا شکرهایی که زود حل میشوند استفاده نمایید.
طرز تهیه قهوه ترک روی گاز این است که ابتدا پودر قهوه، آب سرد را داخل قهوه جوش بریزید. سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی با قاشق مواد را مخلوط کنید. پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، قاشق را خارج کنید و منتظر بمانید تا قهوه به نقطه جوش برسد.
وقتی قهوه شروع به جوشیدن و بالا آمدن کرد بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید. اگر قهوه بجوشد، دیگر کف خامه ای روی آن نخواهید داشت. کف خامه را در فنجان قهوه تان خالی نمایید و قهوه را به مدت 10 ثانیه یا تا زمانی که دوباره به جوش بیاید مجدداً روی حرارت بگذارید. سپس قهوه را درون فنجان بریزید و سرو کنید.
برای تهیه قهوه ترک با خامه چند نکته را باید رعایت نمایید:
-از قهوه تازه استفاده کنید و اگر قهوه شما تازه نیست خامه نخواهد داشت. برای اینکه قهوه را تازه نگه دارید کافیست آن را در ظرف در بسته و محفوظ از هوا در یخچال نگاه دارید.
-هیچوقت برای تهیه قهوه ترک از آب گرم یا داغ استفاده نکنید.
-هنگام مخلوط کردن آب و قهوه ترک (قهوه ترک مدیوم ویژه) با ملایمت آن را هم بزنید و هرگز آنها را سریع میکس نکنید.
– سرو قهوه ترک نیز آداب سنتی و مخصوص به خود را دارد. قهوه ترک معمولا با یک لیوان آب سرد سرو می شود. آب سرد را قبل از نوشیدن قهوه مصرف می کنند تا طعم دهان تازه شده و مزه قهوه، قوی تر حس شود. میتوانید یک گلبرگ گل رز یا برشی نازک از سیب روی آب قرار دهید تا آب عطری ملایم داشته باشد. همچنین معمول است چیزی شیرین مانند شکلات یا راحت الحلقوم (Turkish delight) یا هر چیز شیرین دیگری در کنار قهوه صرف شود.(خرید قهوه ترک نیتل)
– میتوانید برای داشتن قهوه ترک با طعم قوی تر قهوه را پس از به جوش آمدن از روی حرارت بردارید و پس از چند ثانیه مجدد روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید (روش تهیه قهوه توسط ارامنه عزیز). این عمل را سه بار تکرار کنید تا طعم قوی تری داشته باشید.
- ظرف ایده آل برای تهیه قهوه ترک ibrik یا cezve است که از مس ساخته شده و برای جلوگیری از سوختن دست، دسته بلندی دارد. اما اگر امکان تهیه آن را ندارید میتوانید از شیرجوش هم استفاده نمایید.
-اگر دوست دارید قهوه ترک شکلاتی هم تست کنید میتوانید آن را با روش قهوه موکا تهیه کنید. فقط به جای اسپرسو از قهوه ترک استفاده کنید.
– حجم فنجان این نوع قهوه ترک حدود یک سوم پیمانه استاندارد است. پس با 1پیمانه آب و 6 قاشق چایخوری پودر قهوه ترک میتوانید سه فنجان قهوه ترک تهیه کنید.
- قهوه ترک یک نوع قهوه کشت شده نیست، بلکه به قهوه ای که با درجه آسیاب ریز که ویژه این نوع قهوه است و به روش خاص دم آوری (قهوه جوش یا جاذوه) می شود، قهوه ترک می گویند.
مرکز پخش قهوه ترک | نماینده فروش نی تل | فروشگاه نی تل | فروشگاه مرکزی نی تل | فروش قهوه ترک در بندر انزلی| فروش قهوه ترک در رشت | فروش قهوه ترک در منطقه آزاد انزلی | فروش عمده قهوه ترک | فروش تخصصی قهوه ترک | مرکز فروش عمده قهوه ترک | فروش قهوه ترک در تهران | فروش قهوه ترک در کرج | فروش قهوه ترک در مازندران | فروش قهوه ترک در لاهیجان | قهوه ترک فروش بندر انزلی | قهوه فروش مجتمع ونوس انزلی | لیست قیمت قهوه ترک | فروش تخصصی انواع قهوه ترک | قهوه ترک مدیوم ویژه
فروشگاه آنلاین قهوه حراجی ، مرکز تخصصی و مرجع حرفه ای تهیه و فروش انواع قهوه ترک (خرید قهوه ترک نی تل | نیتل) با کیفیت بالا می باشد.
مرکز تخصصی قهوه ترک | مرکز فروش عمده قهوه ترک | لیست قیمت قهوه ترک | فروش قهوه ترک در منطقه آزاد انزلی | فروش قهوه ترک در رشت | فروش قهوه ترک در قزوین | فروش قهوه ترک در لاهیجان | فروش قهوه ترک در آستارا | فروش قهوه ترک در بندر انزلی | فروش قهوه ترک در گیلان | فروش قهوه ترک در مازندران | فروش قهوه ترک در قم | فروش قهوه ترک در کرج | فروش قهوه ترک در تهران | فروش قهوه ترک در فردیس | فروش قهوه ترک در رامسر | فروش قهوه ترک در کیش | بهترین نوع قهوه ترک | خرید پستی قهوه ترک | خرید آنلاین قهوه ترک | فروشگاه آنلاین فروش قهوه ترک | فروشگاه آنلاین قهوه حراجی | مرکز فروش قهوه ترک در منطقه آزاد انزلی | نماینده قهوه ترک نی تل | فروشگاه قهوه ترک نی تل