بعنوان مصرف کننده قهوه باید بدانید که قهوه‌ای بنام قهوه ایرانی به هیچ عنوان وجود ندارد، چون در ایران اصلاً قهوه کشت نمی گردد و  همیشه منظور ما از قهوه ایرانی این است که دانه سبز قهوه از کشور تولید کننده وارد کشور شده و سپس رست، فرآوری و بسته بندی می‌شود.

 

جدول مقایسه قهوه ایرانی و خارجی

 

 

 

نکته: به عملیات تبدیل دانه سبز قهوه به دانه‌های قهوه‌ای رُست کردن می‌گویند.

رُست کردن چیزی شبیه بو دادن تخمه و پسته است اما پیچیده تر است و نیاز به دستگاه های خاصی دارد.

 

تصویر دستگاه روست قهوه