ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


نیدل قهوه سه شاخه تمام استیل گتر اصل GATER Coffee Needle

وضعیت: ناموجود
قیمت: ۰ تومان
رتبه: هنوز نظری برای این کالا ثبت نشده است

نیدل قهوه سه شاخه تمام استیل گتر

GATER coffee needle


مشخصات کالا:

برند: GATER

کیفیت تولید: درجه 1 و اصل

جنس: استیل

همزن برای یکنواخت سازی پودر قهوه

از ابزارهای توزیع قهوه آسیاب شده درون سبد قهوه به روش وایس WDT

دارای سه بازو با نوک حلقه ای

بدنه تمام استیل با روکش مات مدل گرانیتی

ارتفاع سوزن ها 8cm ، ارتفاع دسته 3cm ، ارتفاع کل 11 سانتی متر

مناسب برای توزیع یکنواخت قهوه در انواع پورتافیلتر 51 و 53 و 58

توجه: در هر سری از پارت خریداری شده محصول ممکن است کمی ظاهر نیدل با سری قبل و عکس اختلاف داشته باشد، لیکن کیفیت یکسان است.


از نیدل قهوه سه شاخه تمام استیل گتر برای هم زدن و باز کردن توده های بهم چسبیده و فشرده شده پودر قهوه استفاده می شود تا در نهایت بافتی یکدست بدست آید و توده آب بتواند عصاره گیری همگونی از تمامی آن انجام دهد.


لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules


تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ

تماس با فروشگاه آنلاین قهوه حراجی در واتساپ    تماس با فروشگاه آنلاین قهوه حراجی در تلگرام


خرید آنلاین انواع پودر و دانه قهوه بصورت مستقیم از سایت آنلاین قهوه حراجی
خرید آنلاین انواع پودر و دانه قهوه بصورت مستقیم از سایت آنلاین قهوه حراجی
تعداد:
1

آشنایی با نیدل قهوه و کاربرد آن:

نیدل قهوه سه شاخه تمام استیل گتر GATER coffee needle از جمله لوازم نسبتا نوظهور در دنیای اسپرسو است که تاثیرش در بالا بردن کیفیت نوشیدنی به شکل روزافزونی در حال جدی گرفته شدن است.

این وسیله مهم ترین عضو گروه لوازمی است که در اجرای روش WDT برای توزیع یکنواخت پودر قهوه استفاده می شود. نیدل، وظیفه ای بسیار ساده دارد که هم انجام با دقت آن دشوار است و هم با وجود سادگی، تاثیر شگفتی بر جای می گذارد. از این محصول برای هم زدن و باز کردن توده های بهم چسبیده و کلوخه شده پودر قهوه استفاده می شود تا در نهایت بافتی یکدست بدست آید و توده آب بتواند عصاره گیری همگونی از تمامی آن انجام دهد. به خاطر بافت پود و ذرات ریزی که دارد، وسیله ای که برای انجام این کار استفاده می شود باید ویژگی های خاصی داشته باشد و نیدل به همین منظور طراحی و تولید شده است. این محصول دارای سه شاخک است که تعدادی مناسب برای افزایش تمرکز و تسلط بر کار به شمار می رود. جنس فلزی اش و وزنی که ایجاد می کند موجب راحتی کارکرد می شود. شکل حلقه ای نوک هر شاخه علاوه بر کمک به هم زدن بهینه و باز کردن توده، با کف سبد اصطکاک پیدا نمی کند و به راحتی بر سطح آن حرکت می نماید. نیدل گتر نمونه ای استاندارد و با کیفیت از این وسیله مفید است که با وجود زیبایی و نیز ظرافتی که در ساخت آن وجود دارد، دوام بسیار بالایی داشته و می تواند مدت ها بدون افت کیفیت استفاده شود. این وسیله از خانه و محل کار گرفته تا کافه ها و رستوران ها در کنار دستگاه های اسپرسوساز حضور می یابد و می تواند به سادگی، کیفیت خاصی به عملکرد دستگاه داده و موجب عصاره گیری عمیق تر بشود.

WDT یا تکنیک توزیع وایس The Weiss Distribution Technique چیست و به چه منظوری استفاده می شود؟

روش وایس در واقع متدی برای یکنواخت سازی توده قهوه قرار گرفته درون سبد قهوه است که توسط جان وایس John Weiss در سال 2005 میلادی ابداع شده است. اما چرا باید این کار را انجام داد؟ برای درک اهمیت مسله باید به فرآیند عصاره گیری اسپرسو دقت کنیم. در این شیوه، فرض بر این است که حجم مناسب آب داغ با فشار زیاد از میان توده قهوه عبور می کند و در این حین، ترکیبات مورد نظر را جدا کرده و در واقع عصاره گیری را انجام می دهد. حال اگر توده پودر قهوه به گونه ای پخش شده باشد که بخش از آن سفت و بهم چسبیده و قسمتی دیگر به نسبت نرم و پوک باشد، مقدار آب بیشتری از قسمت نرم تر عبور خواهد کرد. در این وضعیت، مقداری از قهوه که بهم چسبیده و کلوخه شده آب کمتری دریافت می کند و درواقع ناقص عصاره گیری می شود. پس درنتیجه ترکیباتی را در طعم قهوه کم خواهیم داشت. از سوی دیگر، مقدار آب عبور کرده از بخش نرم تر بیش از میزان مورد نیاز بوده و در نتیجه اینجا هم عصاره گیر بیش از حد را شاهد خواهیم بود که طعم های ناخوش آیندی وارد نوشیدنی می کند. ترکیب این دو رویداد ناخوش آیند، کیفیت مناسب قهوه را از میان می برند و در نتیجه برای عصاره گیری دقیق و کامل نیاز به یکنواخت سازی داریم. در روش وایس، با استفاده از ابزاری چون فانل، لِوِلر و نیدل توده پودر به حداکثر میزان ممکن یکنواخت می شود و می توان مطمئن بود که میزان فشردگی و بهم چسبیدگی ذرات در تمامی حجم قهوه یکسان است و از همین روی عصاره گیری با کیفیت تری را شاهد خواهیم بود. روش اصلی متد رایس، هم زدن پودر است که با لِوِل کردن و فشردن با تمپر دنبال می شود و به این ترتیب توده ای یکدست به وجود می آید.

ویژگی های نیدل قهوه سه شاخه تمام استیل گتر GATER coffee needle

ویژگی ساختمان نیدل، ظریف بودن آن است و این ظرافت می تواند دوام و استحکام آن را با دشواری مواجه کند. این محصول از فلز بسیار با کیفیتی ساخته شده است که دوام بالایی دارد. شاخک های این نیدل بسیار مستحکم هستند و می توانند به راحتی و بدون هیچ گونه تغییر شکل درون قهوه حرکت کنند. استحکام وسیله به گونه ای است که در صورت وارد نشدن ضربه، احتمال تغییر شکل در اثر استفاده وجود ندارد.

• این محصول دسته ای با ارتفاع سه سانتی متر دارد و به راحتی در میان انگشتان جای می گیرد. جنس فلزی و بافت تو پر آن باعث می شود لنگر مناسبی ایجاد شود و بتوان با تسلط از آن استفاده نمود.

• ارتفاع هر سوزن یا شاخک 11 سانتی متر است. این طول به اندازه ای است که انتهای حلقه ای می تواند به راحتی تا کف سبد قهوه پایین برود و هم زمان فاصله کافی میان دست و سطح قهوه وجود داشته باشد. نزدیکی بیش از حد یا دور بودن زیاد دست از سطح سبد قهوه می تواند مشکلاتی در تسلط بر حرکات نیدل ایجاد کند که این مسئله در طراحی محصول کاملا رعایت شده و ابعاد متناسبی برای آن درنظر گرفته شده است.

• تعداد سوزن ها یا شاخک ها می تواند در محصولات مختلف گوناگون باشد. به تجربه دیده شده است که با توجه یه سطح کوچک کار، تعداد کمتر میتواند تمرکز و کیفیت بیشتری همراه داشته باشد. در نتیجه این محصول با سه عدد پایه توانایی کاملی برای انجام وظیفه خود در چند ثانیه را دارد.

• روکش طرح گرانیتی و رنگ سیاه این نیدل بسیار جذاب است و در کنار دستگاه اسپرسو و لوازم آن که معمولا زیبایی خاصی دارند به خوبی می تواند خود را نشان دهد.

روش استفاده از نیدل قهوه سه شاخه تمام استیل گتر GATER coffee needle

- نیدل قطعه اصلی در زمینه توزیع قهوه و یکنواخت کردن آن است. در نتیجه نقش آن پس از پر شدن سبد قهوه و پورتافیلتر آغاز می شود.

- برای استفاده از ندیل، داشتن فانل کمک بسیار بزرگی خواهد بود. گرچه بدون وجود آن نیز می توان با صرف کمی وقت بیشتر، تاحدودی هم زدن را انجام داد اما واقعیت این است که کیفیت اساسی و نیز راحتی استفاده صرفا با در اختیار داشتن فانل محقق خواهد شد.

- برای استفاده از نیدل باید پورتافیلتر روی مت یا سایر سطوح مورد نظر ثابت شود. برخی راحت تر هستند که وسیله را هنگام کاردر دست داشته باشند و نمی توان اجباری برای این مرحله در نظر گرفت. در هر حالت هدف این است که تسلط کافی بر روی پورتافیلتر بدون نگرانی از خم شدن و کج شدن آن و ریختن قهوه وجود داشته باشد.

- سپس نیدل را بصورت کاملا عمودی در دست بگیرید (معمولا با انگشان شصت+اشاره+میانی) و نوک سوزن ها را درون پودر فرو ببرید.

- نیدل را در جهات دایره ای و سپس زیگزاگ حرک دهید. هدف ما پیدا کردن و باز کردن توده بهم چسبیده قهوه در هر نقطه از محتویات سبد قهوه است. باید سوزن ها در ارتفاع های مختلف حرکت کنند و به دقت در تمامی حجم بگردند.

- حرکت دادن نیدل باید به آرامی انجام شود در حدی که ذرات قهوه به اطراف نپاشند.

- برای مطمئن شدن از اتمام کار باید به حرکت روان نیدل و نیز نمای ظاهر پودر دقت کرد. معمولا این کار بیش از 5 تا 15 ثانیه طول نخواهد کشید.

- پس از اتمام، ضربه کوچکی با کف پورتافیلتر روی میز بزنید تا قهوه های چسبده روی دیواره فانل جدا شود و درون ظرف بریزد و سطح نیز تا حدی یکنواخت شود. سپس فانل را جدا کنید و مراحل آماده سازی را پی بگیرید.

 با استفاده از نیدل می توانید قهوه را در بهترین وضعیت خود داخل اسپرسوساز قرار دهید و در نتیجه عصاره گیری تمام و کمالی را شاهد باشید. این وسیله برای رسیدن به بهترین حالت ممکن طراحی شده اما برای این کار دردسر چندانی ایجاد نمی کند و به سادگی می توان از آن استفاده کرد.

محصولات مشابه

    محصولات مرتبط

      ثبت نقد و بررسی

      نقد و بررسی

      اولین نفری باشید که نقد و بررسی خود را در مورد این کالا ثبت می کنید
      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test

      test
      test