ورود / ثبت نام
پروفایل سوابق سفارش خروج

دسته بندی کالاها

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید




کد یکبار رمز خود را وارد کنید

شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید
0 تومان
پیگیری سفارش


پودینگ دکتر اوتکر با طعم پسته 91 گرمی Dr. Oetker

وضعیت: موجود
قیمت: ۶۸,۵۰۰ ۵۵,۰۰۰ تومان
رتبه: هنوز نظری برای این کالا ثبت نشده است

پودینگ دکتر اوتکر با طعم پسته

Dr. Oetker Puding Antep Fıstıklı 91 g


مشخصات کالا:

برند: Dr. Oetker

وزن محصول: 91 گرم

تولید ترکیه

ترکیبات: شکر ، نشاسته ، تکه های پسته (2.5%) ، طعم دهنده ، رنگ دهنده (کلروفیل، بتاکاروتن) ، نمک

تاریخ انقضاء: 08/2023


پودینگ بیشتر نوعی دسر است. معمولاً پودینگ‌های امروزی را از شیر و شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه می‌کنند و اغلب از ماده‌ای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ذرت یا تخم‌مرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده می‌کنند. از نظر ظاهری، بلان مانژ و کاستارد هم بسیار شبیه به پودینگ هستند.

در طبقه‌بندی کلی‌تر، به هر نوع دسری پودینگ اطلاق می‌شود.


طرز تهیه دسر پودینگ پسته دکتر اوتکر:

ابتدا 500 میلی لیتر (2.5 فنجان) شیر را در یک قابلمه بریزید. کل کیسه حاوی پودینگ دکتر اوتکر با طعم پسته را به آن اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​بپزید و مدام هم بزنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و به پخت ادامه دهید و 2 تا 3 دقیقه دیگر هم بزنید. پودینگی را که آماده کردید داخل کاسه ها بریزید. سرد سرو کنید.


سلب مسئولیت حقوقی: بسته بندی و مواد واقعی محصول ممکن است حاوی اطلاعات بیشتر و متفاوتی نسبت به آنچه در وب سایت ما نشان داده شده باشد. توصیه می کنیم فقط به اطلاعات ارائه شده در اینجا اعتماد نکنید و همیشه قبل از استفاده یا مصرف یک محصول؛ برچسب ها، هشدارها و دستورالعمل های آنرا مطالعه نمایید.


لینک مقررات سایت فروشگاه آنلاین قهوه حراجی: https://harajei.ir/rules


تماس جهت دریافت مشاوره در واتساپ

پودینگ دکتر اوتکر با طعم پسته  Dr. Oetker Puding Antep Fıstıklı 91g
تعداد:
1
  • پودینگ چیست؟

پودینگ نوعی غذا یا میان وعده محسوب می شود، که می تواند بر اساس ترکیبات داخلی خود تند، شیرین و شور باشد. تاریخ نشان می دهد در گذشته دور آمریکایی ها به منظور لذیذ بودن یک غذا یا دسر نام آن را پودینگ می نامیدند، شاید به همین دلیل بوده است که تا مدت زیادی پودینگ در آمریکا با عنوان دسر شناخته می شد.

امروزه در برخی از کشور های آمریکایی برای نشان دادن شیرین بودن و لذیذ بودن یک دسر از واژه پودینگ استفاده می کنند، جالب است بدانید که هنوز هم در برخی نقاط آمریکا واژه پودینگ و دسر مترادف یک دیگر هستند. اگرچه پودینگ در برخی از نقاط جهان طعمی شیرین دارد، اما در اروپا پودینگ ها تنها محدود به طعم شیرین نمی شوند و برخی نقاط از اروپا پودینگ هایی با طعم سبزیجات، پودینگ فلفلی چیلی، پودینگ استیک و … را ابداع کرده اند.

پودینگ ها عمده ترین بخش دسر ها را تشکیل می دهند. این خوشمزه جذاب دارای انواع مختلفی مانند پودینگ میوه های خشک، پودینگ کریسمس، پودینگ سیاه، پودینگ برنج، پودینگ بیسکوییت و موز، پودینگ شکلاتی، پودینگ وانیلی و … است. شاید هنوز هم برخی تفاوتی میان کاسترد، موس و پودینگ را ندانند، اما تمام این ها دارای رسپی های مختص خود هستند و تنها چیزی که پودینگ را از بقیه متمایز می کند، بافت نرم و لطیف این دسر جذاب است.

محصولات مشابه

محصولات مرتبط

    ثبت نقد و بررسی

    نقد و بررسی

    اولین نفری باشید که نقد و بررسی خود را در مورد این کالا ثبت می کنید
    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test

    test
    test